![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
INALTIME MICA : Vreau sa cresc
Last Updated: Mar 06 2012 13:48, Started by
CriSStiaN.Live
, Sep 19 2006 21:59
·
0

Posted 04 September 2011 - 09:54

Posted 04 September 2011 - 13:05

pentru varsta ta te incadrezi la normal in graficele de crestere, nu lua toate prostiile ca ti fac mai mult rau decat bine
![]() |
Posted 04 September 2011 - 14:35

am mai mancat niste batoane de la redis
[ http://www.redis.ro/24-63-large/siluet-bar.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] [ http://www.redis.ro/23-62-large/ideal-bar.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] da nu inlocuiam masa sau ceva de genu... dupa sala |
Posted 04 September 2011 - 16:24

1. Nu, programul respectiv nu ar trebui sa iti opresca cresterea, cat timp nu dai in oboseala, supraantrenament si cat timp ai o alimentatie cat de cat acceptabila. Totusi, daca tragi de fiare, ai grija, nu folosi greutati prea mari, greutati peste capacitatile tale. Apasa prea mult pe articulatii si tu esti inca in crestere.
2. Stai linistit, batoanele alea nu iti vor opri cresterea, sunt simple suplimente. E bine ca nu inlocuiesti masa cu ele. 3. Inaltimea este data de genetic. Conteaza ce inaltime au parintii tai, bunicii tai, etc. 4. La fel si parul, e dat tot de genetic, in principal. Unii se barbieresc de la 14 ani, altii observa cate fire de par la 20. 5. Este o idiotenie sa iei hormoni de crestere. Edited by Charger, 04 September 2011 - 16:27. |
Posted 05 September 2011 - 22:57

Charger, on 4th September 2011, 17:24, said: 1. Nu, programul respectiv nu ar trebui sa iti opresca cresterea, cat timp nu dai in oboseala, supraantrenament si cat timp ai o alimentatie cat de cat acceptabila. Totusi, daca tragi de fiare, ai grija, nu folosi greutati prea mari, greutati peste capacitatile tale. Apasa prea mult pe articulatii si tu esti inca in crestere. 2. Stai linistit, batoanele alea nu iti vor opri cresterea, sunt simple suplimente. E bine ca nu inlocuiesti masa cu ele. Nu prea sunt de acord. O dieta hiperproteica si efortul anaerob incetinesc cresterea. |
Posted 05 March 2012 - 22:22

Varsta: 16 ani si 5 luni
Inaltimea mea: 1.61m Inaltimea parintilor: 1.73m si 1.68m Stie cineva in ce consta acest tratament? A urmat cineva? Am si eu urmatoarele curiozitati : 1. Poate avea efect la varsta mea? 2. Se realizeaza intravenos? Ce substante iti sunt administrate? 3. Costul unui astfel de tratament? Numai bine ! P.S.: Nu am gasit nimic pe net despre un astfel de tratament. Daca stiti ceva sunteti rugati sa postati. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users