gladiatorul
Last Updated: Nov 04 2011 15:35, Started by
andu_x_man
, Mar 09 2007 12:42
·
0

Posted 09 March 2007 - 12:42

stie cineva ce zice tipa aia din melodia de sfarsit? eu nu stiu ce limba e aia...
![]() sau, daca nici voi nu le aveti cu astea, unde gasesc si eu versurile? pe dvd-u sau cd-u original se gaseste vreo informatie in legatura cu asta? |
Posted 23 January 2008 - 18:43

Uite versurile :
Anol shalom Anol sheh lay konnud de ne um (shaddai) Flavum Nom de leesh Ham de nam um das La um de Flavne... We de ze zu bu We de sooo a ru Un va-a pesh a lay Un vi-i bee Un da la pech ni sa (Aaahh) Un di-i lay na day Un ma la pech a nay mee di nu ku [x4] La la da pa da le na da na Ve va da pa da le na la dumda Anol shalom Anol sheh ley kon-nud de ne um. Flavum. Flavum. M-ai shondol-lee Flavu... {Live on...} Lof flesh lay Nof ne Nom de lis Ham de num um dass La um de Flavne.. Flay Shom de nomm Ma-lun des Dwondi. Dwwoondï Alas sharum du koos Shaley koot-tum. Melodia se numeste Now We Are Free si e cantata de Enya . |
Posted 10 April 2008 - 22:21

Din cate imi amintesc eu,Enya canta pe o limba inventata de ea astfel incat muziculozitatea versurilor sa fie una deosebita.Sper sa nu ma insel.
|
Posted 03 May 2008 - 10:41

E cam aiurea sa traduci nimic. Ca si in cazul alora care invatau klingoniana.
Macar cel care a tradus versurile melodiei a mentionat: 'I just made an impressionistic translation of the song' |
Posted 03 May 2008 - 11:20

Posted 03 May 2008 - 13:40

Poate ne ajută lovedemon, că shalom și shaday ălea aduc a ceva ebraic.
|
Posted 03 May 2008 - 14:32

Am mai gasit pe un site ca e o limba inventata, deci n-are treaba cu ebraica. Sunt niste sunete incarcate de o anumita emotie, ca un fel de inganare, e la fel cu fredonatul unei melodii careia nu-i stii versurile.
|
Posted 03 May 2008 - 20:56

Am înțeles, adică ceva de genul care se cântă pe la concertele cu hevăn, bembi și alte mâhnite blonde: te-am văzut, mi-ai plăcut, ce rămâne de făcut, ahaha, șalala, șambala...
|
|
Posted 04 May 2008 - 14:38

Cred ca mai degraba se refera la libertate si la reuniune.
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users