![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
gladiatorul
Last Updated: May 08 2007 22:54, Started by
andu_x_man
, Mar 09 2007 12:40
·
0

Posted 09 March 2007 - 12:40

stie cineva ce zice tipa aia din melodia de sfarsit? eu nu stiu ce limba e aia...
![]() sau, daca nici voi nu le aveti cu astea, unde gasesc si eu versurile? pe dvd-u sau cd-u original se gaseste vreo informatie in legatura cu asta? |
Posted 09 March 2007 - 12:43

stie cineva ce zice tipa aia din melodia de sfarsit? eu nu stiu ce limba e aia... ![]() sau, daca nici voi nu le aveti cu astea, unde gasesc si eu versurile? pe dvd-u sau cd-u original se gaseste vreo informatie in legatura cu asta? Artist: Lisa Gerrard Lyrics Song: Now We Are Free Lyrics Anol shalom Anol sheh lay konnud de ne um {shaddai} Flavum Nom de leesh Ham de nam um das La um de Flavne… We de ze zu bu We de sooo a ru Un va-a pesh a lay Un vi-I bee Un da la pech ni sa (Aaahh) Un di-I lay na day Un ma la pech a nay Mee di nu ku (Fast tempo, 4 times) La la da pa da le na da na Ve va da pa da le na la dumda Anol shalom Anol sheh ley kon-nud de ne um. Flavum. Flavum. M-ai shondol-lee Flavu… {Live on…} Lof flesh lay Nof ne Nom de lis Ham de num um dass La um de Flavne… Flay Shom de nomm Ma-lun des Dwondi. Dwwoondi Alas sharum du koos Shaley koot-tum. Edited by endless, 10 March 2007 - 00:49. |
Posted 08 May 2007 - 22:54

stie cineva ce zice tipa aia din melodia de sfarsit? eu nu stiu ce limba e aia... ![]() sau, daca nici voi nu le aveti cu astea, unde gasesc si eu versurile? pe dvd-u sau cd-u original se gaseste vreo informatie in legatura cu asta? |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users