O-Zone a "cucerit" Europa
Last Updated: Mar 12 2005 12:55, Started by
rz
, Feb 16 2004 22:14
·
0

Posted 23 June 2004 - 21:47

Am fost saptamina trecuta (7 zile) in Praga. M-a inebunit dragostea din tei (atit O-zone cit si Haiducii). Peste tot: magazine, taxiuri, radio, tv. Pe MTV POP 2 la greu, plus reclame la melodii polifonice. E ceva sa auzi intr-o tara europeana cintindu-se atit de des in romaneste.
|
Posted 23 June 2004 - 22:38

Si tot in zona... SLOVACIA!
Am vazut azi O-Zone de 2 ori pe unul din posturile lor de muzica (MusicBox) Si surpriza... pe acelasi canal (tot de doua ori) Zdob si Zdub! |
Posted 23 June 2004 - 23:44

PARIS !!!
astia au inebunit cu totii ? peste toti numa` obsedati de O-Zone ![]() Bravo - Go Go Go pacat ca nu sunt din Romania... (parca`s din RM nu ?) ![]() ehh.. macar sunt romani ![]() |
Posted 24 June 2004 - 07:53

---------
sunt de la Chisinau ....guess...BRAVO again --------- da, poate de-aia veersurile lor n-au nici un inteles, habar n-au ce cinta... |
Posted 24 June 2004 - 15:11

Daca le-ar intelege versurile ar arunca cu rosii in iei ... They Suck BIG TIME
|
Posted 25 June 2004 - 14:58

Posted 25 June 2004 - 22:25

am gasit pe http://www.basi-kara...di.it/index.asp - Dragostea din tei 24 clicks
|
Posted 29 June 2004 - 23:49

O-Zone, numarul 1 in cinci tari europene
Cea mai noua editie a revistei “Billboard” scrie ca O-Zone este number 1 Eurochart Singles Sales cu piesa “Dragostea din tei”. “Minunea” este anuntata chiar pe coperta prestigioasei reviste muzicale, facindu-se trimitere catre clasamentul de vinzari ale single-urilor in Europa. Tot “Billboard” anunta ca grupul format din cei trei basarabeni este number 1 in clasamentele nationale din Franta, Marea Britanie, Elvetia, Austria si Belgia, devansind nume precum Anastacia, Usher, Eminem, Christina Milian. Este pentru prima data cind o melodie din Romania reuseste o asemenea performanta. Dan Balan, autorul piesei si fondatorul trupei O-Zone, nu a primit deocamdata banii cuveniti din drepturile de difuzare. “Nu mai sint membru al UCMR-ADA (Asociatia pentru Drepturile de Autor de pe linga Uniunea Compozitorilor si Muzicologilor din Romania). M-am inscris in SACEM, asociatia franceza. Acolo e un proces mai lung pina sa se intre in posesia acestor drepturi”, a spus Dan |
|
Posted 30 June 2004 - 06:11

Pe toate siturile cu muzica, un singur lucru: O-zone - Dragostea din tei. Fiti atenti ce pozitii au atins in topurile mai multor tari: http://top40-charts....ng.php?sid=9730 . Plus ca in topurile astea, unde-s O-zone, hop si Haiducii!
|
Posted 02 July 2004 - 12:21

...au mare show mare la nemti si apoi concert la telaviv si moscova. bravo lor, am inteles ca la francezi sunt 5 variante ale Dragostei din Tei pe primele 15 locuri (din care 1 & 2 ocupate ...). deci se poate canta in romana. si sa vedeti dupa ce se lanseaza si in state si scot la lumina si restul albumului, cred ca-i gasim in cei 300 la sfarsitul anului..
|
Posted 02 July 2004 - 14:12

Versurile celor de la Ozone nu au legatura intre ele....serios nu mi place formatzia si poate afara este placuta ptr ca nu aude ce prostii debiteaza cei 3
|
Posted 02 July 2004 - 14:23

Or fi "cucerit" ei Europa, dar nici sa nu se gandeasca la State, pentru ca acolo muzica lor chiar n-ar prinde. Acolo se asculta rock, hip-hop si r'n'b.
|
Posted 02 July 2004 - 15:38

...lol...peste tot prin europa se asculta o-zone...am ramas uimit cand am auzit prima data in italia, apoi franta si mai apoi spania...am vazut si pe viva polska ca erau nr1....anw...ei nu inteleg versurile...dar oricum alta piesa nu cred ca o sa mai prinda la fel de bine ca "dragosti di te"....cred ca aveam mai multe sanse sa castigam la eurovision daca erau o-zone in loc de sanda ladosi....anw...bravo lor pana la urma, cu toate ca nu au versuri bune...este o melodie vesela, dansabila etc etc...pana si in spoturi publicitare am vazut ca e dragostea din tei...
|
|
Posted 03 July 2004 - 19:54

Fara comentarii: O-Zone - Numarul 1 la Kiss FM Franta!
Attached Files |
Posted 03 July 2004 - 20:11

Pe toate siturile cu mp3-uri (moka, bininteles), pe primele locuri O-zone.
Am cautat azi ceva pe Kazaa, bandwith-ul cel mai mare il avea O-zone, desi eu cautam MTV parca. Astia incep sa ma enerveze! |
Posted 03 July 2004 - 21:26

Bravo lor. desi ma enerveaza la culme versurile alea.
Dar totusi, daca traducem melodiile straine din topuri (rnb, pop, hiphop...), credeti ca is mai 'destepte' ? |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users