![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
O-Zone a "cucerit" Europa
Last Updated: Mar 12 2005 12:55, Started by
rz
, Feb 16 2004 22:14
·
0

Posted 28 May 2004 - 11:32

Quote Originally posted by 2Fst4U Exceptional, dar am si eu o intrebare: melodiile sunt cele in romana sau sunt traduse si adaptate? "Dragostea Din Tei" va figura in limba romana, asa cum s-a cintat de la inceput. Posibil sa fie inclusa si vreo varianta in limba engleza, dar nu pe aceasta compilatie. Melodia celor de la O-Zone este penultima de pe al doilea disc al compilatiei: Bravo Hits 45 CD 1 ANASTACIA Left Outside Alone EAMON F**k It (I Don’t Want You Back) BABY BASH Suga Suga PRELUDERS Hotter Than You Know BLUE Breathe Easy VANY Drama Queen SIDO Mein Block Remix LIL JOHN Get Low L.O.V.E. L.O.V.E MELBEATZ FEAT. KOOL SAVAS O.K. DJ TOMEKK PRES. LIL O Party CYPRESS HILL What’s Your Number? BLAZIN’ SQUAD Flip Reverse NELLY FURTADO Try BRO’SIS U Build Me Up MARTIN KESICI Hang On ELLI This Is My Life PINK Last To Know BEYONCE Naughty Girl BLACK EYED PEAS Hey Mama CD 2 MAX Can’t Wait Until Tonight NIGHTWISH Nemo 3 DOORS DOWN Here Without You OOMPH! Brennende Liebe CHRISTINA STÜRMER Vorbei JULI Perfekte Welle THE STREETS Fit But You Know It EXILIA Stop Playing God JELENA JAKOPIN True PET No Yes No TOK TOK UND NENA Bang Bang JAM & SPOON Set Me Free BLANK & JONES Mind Of The Wonderful MUSTAFA SANDAL Araba TIESTO Love Comes Again DJ SHOG Live 4 Music ATB Marrakesh GROOVE COVERAGE 7 Years And 50 Days O-ZONE Dragostea Din Tei SÖHNE MANNHEIMS Vielleicht |
Posted 31 May 2004 - 11:47

Am citit (parca in "Ziarul"), ca, defapt "Dragostea din tei" e un cover al unei formatii moldovenesti ("Noroc") din 1966, formatie care mai apoi a fost banata de autoritaile comuniste din U.R.S.S. (melodia a fost un hit la vremea ei).
|
Posted 14 June 2004 - 16:37

au ajuns no. 1 si in germania, iar haiducii sint pe 3. au "cintat" playback si la The Dome in incheiere.
|
Posted 15 June 2004 - 14:13

toate astea ne duc la concluzia ca europa e plina de idioti si viitorul e sumbru...
|
Posted 15 June 2004 - 14:51

cam asa, am ascultat aproape toate piesele alea de pe Bravo Hits 45 si nu prea am auzit muzica. vesticii astia sint pe duca.
|
Posted 15 June 2004 - 18:00

Da voi chiar credeti ca la conertele O-zone vin oameni seriosi? Vin numai pustani (in special pustoaice carora le plac pt ca-s baieti "cool") de pana in 16 ani. Si normal ca astia cumpara Bravo Hits. Peste cativa ani nici draku nu mai stie de ei.
Cu toate astea au multi ani de muzica (sa nu zic decenii) inaintea noastra asta puteti sa fiti siguri! |
Posted 15 June 2004 - 19:01

Exact... si asta e foarte bine, e muzica lor!
Tocmai prin originalitate (ca muzica) si aspectul lor ''cool'' au cucerit pustanii din toata Europa. Ceilalti (e vorba de formatii) nu vor vor ajunge in veci in topurile europene... De ce? Pentru ca ei copiaza stilurile americane... occidentale, in general. NU SUNT ORIGINALI... iar cei care sunt, o lalaie in stil pur balcanic, stil care nu prea prinde in Europa. Chiar zilele astea am vazut O-Zone pe un post englezesc de muzica (POP PLUS... dedicat exclusiv adolescentilor) La nemti si italieni e nebunie cu melodiile pentru celulare! Melodiile polifonice cu O-Zone sunt cele mai popularizate acum. Important pentru baietii de la O-Zone e sa mai scoata repede ceva fain... in acelasi stil simpatic ( ca muzica si text ) |
Posted 16 June 2004 - 14:07

Un singur thread numai cu ozone?
Multa importanta le mai dati la aiuritii astia! Nu am nimik cu ozone si nici cu fanii lor, fiecare asculta ce-i place. Dar cand vecinul de la 3 scoate boxele in geam din care urla "pupaza din tei", si vecinul cu pricina este cutare camatar sau mai stiu eu ce smecher... atunci chiar ma deranjeaza muzica lor. Probabil ei nu au nici o vina ca vecinul scoate boxele pe geam, dar sunt vinovati de aceasta chestie numita "muzica". :yeah baby |
Posted 17 June 2004 - 17:34

@IronMAN: daca asta e thread, atunci ce e cu urmatorul thread:
http://www.musicbeat...fd3622db14ff0db chiar daca nu stii germana, nu-i bai, l-am pus numai sa observi cite pagini are threadul, mai multe decit nr de postari de aici. nu le acordam noi importanta, si-au creat-o singuri, noi numai comentam. o-zone va ramine in istorie ca prima formatie cvasiromaneasca ajunsa number one in europa de vest cu o melodie in lb romana. si, culmea, melodia lor apare de de doua ori in top, daca-i socotim si pe haiduci. |
Posted 18 June 2004 - 08:01

Trendcharts 17.06.2004 (http://www.ioff.de/s...5&page=13&pp=15) - cu pozitia actuala in top, iar in paranteze pozitia anterioara:
1 (1 ) DRAGOSTEA DIN TEI O-ZONE 2 (2 ) DRAGOSTEA DIN TEI HAIDUCII 3 (3 ) F**K IT (I DON`T WANT YOU BACK) EAMON 4 (4 ) I DON`T WANNA KNOW MARIO WINANS FEAT. ENYA & P. DIDDY 5 (7 ) EVERYTIME BRITNEY SPEARS No comment!!! |
|
Posted 18 June 2004 - 17:59

bravo O-zone!!!!! sunt cei mai tari! sunt pe primu loc in nush cate tari...Bravo baieti!! go go go!!!
|
Posted 18 June 2004 - 20:44

GRECIA !!!
![]() Chiar acum ascult O-Zone, pe NITRO FM... din Grecia! ![]() |
Posted 18 June 2004 - 20:54

O-Zone cu melodia "Dragoste din tei" a fost difuzata si la un radio in Toronto si se afla pe locul 3 ...melodia era un pic cam mixata, dar bravo lor http://www.z1035.com/countdowns.html
|
Posted 18 June 2004 - 21:02

eu mai am un pic si dau p'afara...macar de era ceva mai "inteligenta" melodia
![]() |
Posted 19 June 2004 - 21:18

bai yo sunt in franta... e pe primul loc.... lumea de pe aici chiar o au pe calculatoare... chiar nu mi-a venit sa cred
P.S. offtopic : am auzit si loredana la radio intr-un magazin din paris |
|
Posted 20 June 2004 - 01:40

tocmai ascult O-zone - Ochii tai (intr-un mix) la radio DeeJay Italia
![]() |
Posted 20 June 2004 - 09:46

Ieri pe Eurosport finala unui concurs de Beach Volley(sua-brazilia) pe undeva pe o plaja insorita (evident). In pauza dintre seturi...normal..."Mai-ia hi, mai ia ho...".
What the f*ck is wrong with everybody? |
Posted 22 June 2004 - 22:25

Quote Originally posted by rz GRECIA !!! ![]() Chiar acum ascult O-Zone, pe NITRO FM... din Grecia! ![]() BULGARIA! Pe radio Fresh... dar sunt Haiducii, cu ''Dragostea din tei'', putin mixata! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users