![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Program in Visual Basic
Last Updated: Feb 18 2004 23:41, Started by
ryady
, Feb 15 2004 22:39
·
0

Posted 15 February 2004 - 22:39

Salutare ...va cer ajutorul pentru ca nu shtiu prea mult vbs shi nu am idee cum sa fac un fel de baza de date la o agenda telefonica...vreau sa trec toate numerele de telefon pe calculator sub o evidentza incerc sa pun shi scursa sa vedeti despre ce este vb ...cine e curios shi vrea sa ma invetze sa fac in rog sa scrie..este ceva simplu care adauga numere de telefon shi un mic comentariu despre numar..partea grea ..cred eu...ca nu am idee cum se face partea de jos cu cautarea..sa caut un numar in agenda sa vad daca exista ...
www.ryady.com/Form1.frm www.ryady.com/Project1.vbp |
Posted 15 February 2004 - 22:46

incearca sa faci un tabel excel (sau orice prog de calcul tabelar)... si il folosesti separat, DOAR cu excel
eu asta folosesc si sunt multumit, plus ca am portabiltate si pt win si pt linux si MAC etc... :drac: |
Posted 15 February 2004 - 23:01

Nu asta era ideea neaparat .. :o)~ ca le am deja scrie acolo` ...dar ash fi vrut sa shiu cum se poate face o baza de date shi sa poti sa adaugi intr-un .exe sh crede-ma ce e mult mai fain ;o)
|
Posted 16 February 2004 - 14:26

pt baza de date cel mai simplu e sa folosesti un mdb, care se creeaza in access. in vb trebuie sa folosesti ADO sau DAO. DAO e mai usor de programat si e recomandat pt incepatori. aici iti trebuie ceva cunostinte de access si sql.
n-am inteles ce vrei sa zici cu ... Quote shi sa poti sa adaugi intr-un .exe |
Posted 17 February 2004 - 16:02

cautarea presupune sql, adica ceva de genu :
"SELECT * FROM La executia sql-ului vei primi un recordset cu toate informatiile cerute. Dc vrei doar sa vezi dc nr exista foloseste COUNT(*) AS exists si verifici valoarea lui exists.(pt tine ar trebui sa fie 1 dc exista, 0 in caz contrar). |
Posted 17 February 2004 - 23:40

pentru herr : poi de exemplu ...am vazut pe undeva un program fainutz de sms-uri care are si o agenda..unde poti nota numerele si le salveaza in excel ..dar nu stiu sa scriu un visual basic ce si cum trebuie sa faca , de aceeia am pus shi exemplul acolo cam cum as vrea sa arate in mare...daca scrii un nume shi adaugi un numar de telefon in cel putin unul din cele 3 campuri sa pot apasa butonul adauga shi sa il adauge ...
iar pentru fov: si pot sa scriu in visual basic la butonul cautare treaba aia ? "SELECT * FROM va rog sa ma ajutati sa ii dau de cap ca nu am cum sa reusesc eu ;o(~ |
Posted 18 February 2004 - 00:08

..si inca ceva ce este acela un modul ..unde e unde se scrie in iel mai exact ..
|
Posted 18 February 2004 - 09:53

evident :) , dar cred ca stii ca nu scrii direct, ci folosesti acel sql ca parametru pentru o metoda care lucreaza cu baza.
eu nu am lucrat cu vb si nici nu il am acum in fata sa ma joc cu el, asa ca nu pot decat sa-ti dau niste link-uri : http://www.juicystud...vb/database.asp http://www.codeguru....10-08-2003.html http://graphicsmagic...e/08sql/sql.htm spor(t) |
Posted 18 February 2004 - 11:35

pt a salva datele intr-o tabela in excel tr sa faci urmatorii pasi:
- creezi tabela in excel - in VB te duci in Project-->References si bifezi casuta Microsoft Excel 10.0 Object Library (la mine e 10 pt ca folosesc Office XP, dar poate fi si 9, 8, ...) - dupa ce ai dat OK apesi F2 in VB si din prima lista alegi Excel. - iti apare o lista cu toate obiectele din excel prin intermediul carora poti face orice. de aici incolo incepe distractia. daca nu stii sa folosesti obiectele acelea din Excel, atunci iti sugerez sa folosesti intensiv Macro Recorder sa-ti dai seama ce se intimpla. aceasta varianta este fara ADO/DAO. daca vrei insa sa le folosesti, urmeaza linkurile de mai sus. primul link am vazut ca e cu ADO si parea bunicel. |
Posted 18 February 2004 - 23:41

daca nu ai mai scris nimic in Basic pana acum este mult prea mult pt un incepator ce vrei sa faci ...nu este greu dar cred ca mai bine incerci sa cumperi un manual pentru vb chiar si pentru versiunile mai vechi de vb...iti recomand cu caldura ...(pentru ca am comparat mai multe manuale) o carte scrisa de Mark Steven Heyman ...Visual Basic4. Gasesti si baze de date acolo si totul explicat simplu si cu exemple.Daca citesti si aplici doar capitolul despre baze de date sunt convins ca nu ai nevoie de mai mult.
:oK: |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users