cum pot obtine fonduri europene
Last Updated: May 03 2016 11:08, Started by
allexmax
, Mar 05 2007 13:23
·
0

Posted 05 March 2007 - 13:23

Buna ziua ! As vrea sa stiu cum anume pot obtine fonduri europene pentru largirea spatiului de lucru(marirea bucatariei,grup sanitar pt angajati , vestiare , o multitudine de modificari) pentru un restaurant.Ce anume trebuie sa contina dosarul care trebuie depus comisiei etc?Daca ma poate ajuta cineva 9cu un site unde as putea gasi asemena informatii,orice) , as fi foarte recunoscator . Va multumesc
|
Posted 05 March 2007 - 15:38

Buna ziua ! As vrea sa stiu cum anume pot obtine fonduri europene pentru largirea spatiului de lucru(marirea bucatariei,grup sanitar pt angajati , vestiare , o multitudine de modificari) pentru un restaurant.Ce anume trebuie sa contina dosarul care trebuie depus comisiei etc?Daca ma poate ajuta cineva 9cu un site unde as putea gasi asemena informatii,orice) , as fi foarte recunoscator . Va multumesc fonduri-structurale.ro |
Posted 06 March 2007 - 00:45

Posted 22 October 2007 - 08:17

Nu poti. E dor un mit. Daca vad pe cine va care a reusit... da' nu vad:D
|
Posted 26 October 2007 - 16:03

Posted 26 October 2007 - 22:31

Nu poti. E dor un mit. Daca vad pe cine va care a reusit... da' nu vad:D Nu e deloc mit. Chiar ai postat fara nici un rost... Bani se dau, insa nu cred ca prietenul nostru va reusi sa ia ceva bani, atata vreme cat afacerea lui se desfasoara in oras. Poate mai tarziu, dar in aceasta pesioada nu cred. Fondurile structurale sunt orientate spre dezvoltarea unor zone deficitare si a unor domenii de activitate care au nevoie de aceste subventii. Nu cred ca este vorba de restaurante... Poate doar intr-o zona in care o astfel de investitie se dovedeste a fi un vector de creare unor locuri de munca neaparat necesare... |
Posted 27 October 2007 - 02:56

Un avocat bun te rezolva
![]() Acu dpinde cum iti struturezi/prezinti proiectu |
Posted 27 October 2007 - 03:49

Eu am o fundatie cu un centru de plasament si am tot cautat o firma sa i-mi faca un proiect pentru modernizarea centrului.
Inca mai caut, dar tare ma tem ca banii astia nu o sa-i vad niciodata. Caut numai ca sa fiu eu cu inima impacata ca am facut ceva, dar sincer, nu stiu pe nimeni sa fi luat bani de la ei si asta i-mi taie tot avantul . Daca gasiti pe cineva care a luat bani pt proiecte din fonduri structurale, poate pune cineva o adresa de contact sa vedem si noi. Pana atunci ![]() |
Posted 27 October 2007 - 08:04

Eu am o fundatie cu un centru de plasament si am tot cautat o firma sa i-mi faca un proiect pentru modernizarea centrului. Inca mai caut, dar tare ma tem ca banii astia nu o sa-i vad niciodata. Caut numai ca sa fiu eu cu inima impacata ca am facut ceva, dar sincer, nu stiu pe nimeni sa fi luat bani de la ei si asta i-mi taie tot avantul . Daca gasiti pe cineva care a luat bani pt proiecte din fonduri structurale, poate pune cineva o adresa de contact sa vedem si noi. Pana atunci ![]() OK daca ti se poare greu si complicat, trebuie sa cauti un consultant, nu se poate sa nu gasesti. Pur si simplu dai un search pe google si iti apar o gramada de firme cu acest profil. Sa stii ca aceste servicii costa si iti vor lua 5% din valoarea finantarii. |
Posted 27 October 2007 - 18:09

OK daca ti se poare greu si complicat, trebuie sa cauti un consultant, nu se poate sa nu gasesti. Pur si simplu dai un search pe google si iti apar o gramada de firme cu acest profil. Sa stii ca aceste servicii costa si iti vor lua 5% din valoarea finantarii. de preferat sunt firmele care iau acel comision numai atunci cand se aproba si finantarea ![]() eu l-as pune la "criterii eliminatorii" ![]() |
Posted 31 October 2007 - 14:13

Intai pentru allexmax -”As vrea sa stiu cum anume pot obtine fonduri europene pentru largirea spatiului de lucru(marirea bucatariei,grup sanitar pt angajati , vestiare , o multitudine de modificari) pentru un restaurant”-- trimite cereri de info la firme de consultanta pe net(search dupa consultanta, fonduri europene sau structurale)- dar ca sa primesti usor raspuns- spune-le clar: unde e situat restaurantul(zona rurala/urbana), daca e parte dintr-un hotel/pensiune te-ar ajuta,( doar restaurant, nu prea e un fond in care sa te incadrezi). ”Dosarul”=proiectul, oricum trebuie facut de cineva profesionist, sa poata sa iti faca un studiu de fezabilitate, un plan de afaceri, prognoze, dosarul de achizitii, dosarul de cheltuieli(cand/daca se aproba proiectul...)
Pentru cristiandu, cu fundatia, poate te poti incadra pe POS DRU(Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane), dar trebuie vazut clar ce face fundatia ta, in principal un consultant pe fonduri europene(structurale sunt doar o parte)o sa iti spuna daca te poate ajuta dupa ce iti vede un certificat constatator cu codurile CAEN ale activitatilor autorizate, act constitutiv,...., iar de cineva ca re sa fi luat DEJA bani, nu ai cum sa auzi acum, inca nu s-a dat drumul la fonduri, pe partea de privat(si eu astept:) ), oricat de multe incearca ei sa spuna la televizor. |
|
Posted 08 November 2007 - 13:25

Eu am o fundatie cu un centru de plasament si am tot cautat o firma sa i-mi faca un proiect pentru modernizarea centrului. Inca mai caut, dar tare ma tem ca banii astia nu o sa-i vad niciodata. Caut numai ca sa fiu eu cu inima impacata ca am facut ceva, dar sincer, nu stiu pe nimeni sa fi luat bani de la ei si asta i-mi taie tot avantul . Daca gasiti pe cineva care a luat bani pt proiecte din fonduri structurale, poate pune cineva o adresa de contact sa vedem si noi. Pana atunci ![]() [email protected] Daca vreti, noi oferim astfel de servicii, adica va putem ajuta sa obtineti fonduri europene nerambursabile. Daca sunteti interesat, astept e-mail |
Posted 08 November 2007 - 13:51

[email protected] Daca vreti, noi oferim astfel de servicii, adica va putem ajuta sa obtineti fonduri europene nerambursabile. Daca sunteti interesat, astept e-mail cand va aud cu "va putem ajuta sa obtineti bla bla..." imi vine sa ![]() alooo....consultantilor cu experienta (care de fapt nu exista in fonduri structurale), se spune "va putem intocmi proiectul", varianta de sus parca suna a "stiu eu pe cineva sus-pus, hai ca aranjam noi" ![]() @ useri: aveti mare grija cand selectati firma care se va ocupa de proiect...sa nu aveti surprize mari...cel mai bine cautati intai, informati-va si dupa apelati la "experti" PS: nu am firma de consultanta, nu ofer consultanta, dar intamplator fac parte din circul asta cu Fonduri Europene... asta in caz ca se gandeste careva ca fac reclama proasta "consultantilor" |
Posted 08 November 2007 - 14:16

Si cam in ce fel ar fi trebuit sa ma exprim? Intr-adevar nu inspira mult profesionalism, dar daca tot am citit thread-ul, am dat si un reply. Si nu,nu cunosc pe nimeni sus-pus, doar ca in firma in care lucrez, se ofera si astfel de consultanta pe tema fondurilor europene nerambursabile. Evident asta include si proiecte de investitii.
http://www.finit.ro Asta ca sa mi "spal pacatele" ![]() |
Posted 08 November 2007 - 14:20

Si cam in ce fel ar fi trebuit sa ma exprim? Intr-adevar nu inspira mult profesionalism, dar daca tot am citit thread-ul, am dat si un reply. Si nu,nu cunosc pe nimeni sus-pus, doar ca in firma in care lucrez, se ofera si astfel de consultanta pe tema fondurilor europene nerambursabile. Evident asta include si proiecte de investitii. Asta ca sa mi "spal pacatele" ![]() eu zic sa editezi link-ul pana vede un moderator.... ![]() Edited by kappa_man84, 08 November 2007 - 14:27. |
Posted 15 November 2007 - 03:47

salut
am si eu o întrebare. aveti idee care sunt domeniile de activitate la care poti obține fonduri nerambursabile_ |
Posted 15 November 2007 - 04:16

mai concret m-ar interesa daca pot sa obțin fonduri nerambursabile pentru o inveatitie in domeniu rural si anume sa fac " o sală de calculatoare" cu internet. Am văzut ca s-a mai facut pe undeva si a avut succes dar nu sunt sigur daca sa poate. Mă puteți ajuta?
|
|
Posted 05 December 2007 - 12:37

si pe mine ma intereseaza fondurile nerambursabile dar am auzit ca firmele care se ocupa de obtinerea lor cer 80% pentru ele. Asa nu imi mai convine....daca esti o firma serioasa contacteaza-ma [email protected]
Pana acum o firma mi-a cerut 80.000 euro la 100.000 obtinuti ....sa fie sanatosi daca or gasi vreun prost sa le dea atata Attached Files |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users