Cea mai noua melodie Spicy
Last Updated: Mar 13 2004 02:19, Started by
ALexu4um
, Feb 13 2004 13:29
·
0

Posted 13 February 2004 - 13:29

Nu stiu daca ati observat sau s-a gandit cineva ca s-ar putea sa mai fi auzit mai demult ultima melodie Spicy - Chipul tau.
Melodie care A FOST COPIATA SECUNDA CU SECUNDA SI VERS CU VERS dupa melodia trupei VIVA care se numeste Doar chipul tau.Mi-am dat seama pentru ca imi placea foarte mult inainte melodia celor de la VIVA care se afla(u) sub aripa lui Costi Ionita. Halal muzica romaneasca. Copiaza romani dupa romani. |
Posted 13 February 2004 - 14:45

Tu chiar crezi ca e cineva care deschide sonorul cand canta Spicy ???
![]() |
Posted 13 February 2004 - 22:08

nici eu nu am ascultat, nu ma pot pronunta deci. viva erau si aia plagiatori. deci melodia s-ar putea sa fie "de repertoriu international".
|
Posted 20 February 2004 - 19:16

pai ..nu stiu daca ati observat...pana si numele este un fel de diminutiv de la spice girls...si cat despre muzica ea apare pt ca sunt oameni destul de inculti care le considera talentate pe tipe...ceea ce vreau sa spun este ca cineva le cumpara casetele de porc...si prefera spicy fata de coldplay
|
Posted 13 March 2004 - 02:19

Imaginea se vinde cel mai bine... in plus nu fetele au compus (furat cum vreti voi) piesele... acu' ce sa te mai astepti de la casa lu' Gheara...
|
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users