![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
AdSense Romania!
Last Updated: Apr 17 2007 13:01, Started by
Erwin
, Mar 03 2007 10:07
·
0

Posted 03 March 2007 - 18:43

Vrea sa zica ca de vreo 1-2 luni e interzisa afisarea reclamelor langa imagini.
|
Posted 03 March 2007 - 20:08

am si eu reclame romanesti de la google adsense...si chiar mai de demult
![]() credeti ca reclamele din limba romana vor fi la fel de bine platile ca cele din alte limbi...sau tari ? |
Posted 03 March 2007 - 20:21

mai mult ca sigur urmeaza sa fie acceptate si siturile in lb romana - era si timpul!!!:-)
hai si matale, nea' Paypal si dobitocii de la www.escrow.com - |
Posted 03 March 2007 - 20:32

tare escrow asta
Citat 3/3/2007 10:31:26 AM: Your access to Escrow.com has been denied. Citat Vrea sa zica ca de vreo 1-2 luni e interzisa afisarea reclamelor langa imagini. Vad ca aia de la hi5 au reclame langa poze ![]() [ http://www.freeimagehost.ro/thumbs/Image1111.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Edited by bogdanar, 03 March 2007 - 20:38. |
Posted 03 March 2007 - 21:24

Ma intreb in cat timp se vor consuma banii din actualele campanii. Sunt sigur ca erau bani care trebuiau sa se consume muuult mai greu. In ritmul asta multi vor ramane pe 0 in conturile adwords. Nu zic ca este un lucru rau, dar va fi sigur o perioada cu o lipsa de reclame din lipsa de noi campanii. Totul se va remedia treptat, insa dureaza pana cand publisheri romani vor calcula nul ritm de cheltuire a banilor si pana cand se vor face mutarile de pe neogen pe adwords.
|
Posted 03 March 2007 - 21:44

nu cred ca google a venit in ro pentru 2 - 3 zile de afisari
![]() |
Posted 03 March 2007 - 22:03

Vom castiga si noi mai bine daca vor accepta si site-uri romanesti intr-un final
|
Posted 03 March 2007 - 22:55

Hello world..... reclame in romana sunt de prin noiembrie anul trecut.
Attached Files |
Posted 03 March 2007 - 22:57

Foarte putine si erau pe site-urile in engleza din ce stiu eu. Modificarea importanta e ca acum pe site-urile in limba romana sunt (in unele cazuri) majoritate reclamele romanesti si au inceput sa dispara alea cu salvati balenele, vine uraganu' and similar.
|
Posted 04 March 2007 - 00:55

HotNews.ro afiseaza reclame Google AdSense pe siteuri cu continut integral in romana!!! WTF?
http://biz.hotnews.r...-C-Economie.htm |
|
Posted 04 March 2007 - 01:03

Presupun ca n-ai citit topicul asta
![]() |
Posted 04 March 2007 - 13:14

prima bomba de cand adsense afiseaza reclame pe bune in siteuri cu content ro un super mega clic de 1.70 usd , super tare:)
|
Posted 04 March 2007 - 13:40

intrebarea ar fi: a incercat cineva sa-si inscrie un site in limba romana in adsense in ultimele zile?
|
Posted 04 March 2007 - 13:46

Posted 04 March 2007 - 20:36

Intrebare, daca tot suntem la acest capitol si sa nu deschid un alt thread.
Care alti provideri de reclame din Romania (Arbo, Boom, Neogen, Adtrade, etc) folosite pe aceeasi pagina pe care este google adsense nu incalca TOS Adsense? |
|
Posted 04 March 2007 - 21:49

Intrebare, daca tot suntem la acest capitol si sa nu deschid un alt thread. Care alti provideri de reclame din Romania (Arbo, Boom, Neogen, Adtrade, etc) folosite pe aceeasi pagina pe care este google adsense nu incalca TOS Adsense? Poti sa pui si alte reclame, dar sa nu semene cu cele de la google (culori si marimi la fel). Deci, poti sa pui si reclame de la Arbo, Boom, Adtrade (ei afiseaza doar reclame banner, deci nu este nici o problema). Doar la reclamele de la neogen trebuie sa ai grija sa nu aiba marimea si culorile la fel cu reclamele de la google care le ai pe siteul tau. |
Posted 05 March 2007 - 03:01

Din cei care au pus pana acum reclama google ...si carora le-a afisat numai reclame in romana ... care e media pe click?
Ms |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users