Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Primele supermaketuri, hypermarke...

Combinatie de conturi pentru tran...

Adaptor semnal hi to low

Jocuri Android Multiplayer online...
 Diferenta consum smart meter - Co...

Recomandare demontare+instalare ...

CAIET SERVICE PREDEAL II

Internare spital psihiatrie
 CM de snooker 2024

Scot penele dupa montajul tamplar...

Masina de spalat vase si grasimea

Noua lege de acces in paduri
 Sunt ouale proaspete?

Aplicatie invatare limba Germana

Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul
 

Albume NOI (Ro)

- - - - -
  • Please log in to reply
178 replies to this topic

#55
arty

arty

    Senior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 8,563
  • Înscris: 09.12.2001
ca Paulescu a pierdut Nobelul pt descoperirea insulinei, da, e o situatzie.

ca "Puya" si "Sishu" au pierdut numele de "La Familia" in favoarea lui "Tatae" (lol) nu stiu ce sa zic... decat atat...  rotfl.

#56
pstdgt

pstdgt

    Monseurizat

  • Grup: Administrators
  • Posts: 5,849
  • Înscris: 06.02.2002
Absolut penibil titlul "albumului". Chiar mai penibil decat "Get rich or die trying" al lui 50Cent :vomiton:


PS. din cate stiu eu marcile se inregistreaza la OSIM.

#57
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
OSIM era.. am corectat :) sunt mult prea obosit.. cred ca o sa trag un pui de somn :cya:

#58
raiiar

raiiar

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,568
  • Înscris: 30.11.2002
da, pstdgt, dar macar au spus exact problema lor, spre deosebire de altii care fac un album de umplutura din acelasi motiv, fara macar sa precizeze ce si cum.
banuiesc ca stii si tu exemple.

#59
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003

Quote

Originally posted by raimondov
Pavel Stratan... eu zic ca merita!


PAVEL STRATAN - BIOGRAFIE “Numai ce-i cantat din suflet in suflet patrunde”
[ http://www.mediaservices.ro/poze_artisti/405815934.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Pavel Stratan s-a nascut pe 11 noiembrie 1970 in localitatea Niscani, raion Calarasi din Republica Modova.
In 1977 a cantat prima data la chitara pe o scena (la scoala!).
In 1983 a compus primele versuri, iar in 1996 a avut o prima experienta scenica in calitate de scamator.
A absolvit Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice.
In 2002 a lansat (in Republica Moldova) primul album “Amintiri din copilarie”, album lansat recent pe piata romaneasca si vandut ”ca painea calda”.

Ce spune artistul Pavel Stratan despre pasiuni, invidie, realitate, noroc si dorinta:
Pasiuni - muzica, versuri, scamatorii, sport.
Invidia - invidiez pe altii, dar ma stradui sa fac mai bine ca mine.
Realitate - imi place sa visez numai cand dorm.
Norocul - ca m-am nascut de ziua mea.
Dorinta - sa nu-mi dispara niciodata dorinta.

Ce-ar mai fi de spus:
Carcotasul Serban Huidu este cel care a inceput sa promoveze la radio piesele basarabeanului. Putem spune ca, pentru Romania, el este cel ce l-a “descoperit”. Tot el l-a prezentat lui Dan Popi (directorul casei de discuri Media Services).
Videoclipul primei piese extrase (”Eu beu”) de pe albumul “Amintiri din copilarie” s-a filmat in statiunea Jupiter, sub apa, in piscina hotelului California.
Regizorul Dragos Buliga spune despre lucrul cu Pavel Stratan: “Pavel s-a descurcat foarte bine la filmari, dar era sa raceasca pentru ca apa a fost extrem de rece”.
:)

Stratan: Am cinci ani de cind nu mai beau

Pavel Stratan a aparut pe piata romaneasca acum o luna si jumatate, o data cu lansarea primului volum al albumului “Amintiri din copilarie”, cu melodii inspirate din propria-i viata. Interpretul din Republica Moldova a devenit cunoscut aici datorita Circotasilor, care au difuzat piesele sale in emisiunile lor matinale de la radio. Prin mediile studentesti insa se stia de Pavel Stratan. Casetele lui de pe piata moldoveneasca ajunsesera de vreo doi ani la Bucuresti. “Primeam telefoane de la studenti din Romania care se aflau la cite un chef si ascultau cintecele mele. Numarul il aveau de pe coperta albumului”, ne-a spus Stratan. “Amintiri din copilarie” (vol. 1) s-a vindut deja, in Romania, in 35.000 de exemplare. Este asteptata acum lansarea celui de-al doilea volum.  Pavel este casatorit si are o fetita, Cleopatra, de un an si zece luni. S-a nascut in raionul Calarasi, satul Niscani, intr-o familie modesta. Tatal sau era tractorist, iar mama vinzatoare la magazinul din sat. Are un frate si o sora mai mari.

In ce imprejurari ai invatat sa cinti la chitara?
Cind fratele meu, avind vreo 10 ani, si-a procurat o chitara mica. In mahalaua noastra se stringeau cei mai baieti dintre baieti, care iubea sa joace carti, care iubea sa faca o trasnaie. Punctul unde se ingramadeau era drept in poarta la mine, la margine de sat. Acolo a luat nastere fiecare trasnaie care era gindita, un cintec la chitara unde era inscris, un frigarui de unde pornea. Ne luam chitara, cu vinul, cu fetele si plecam la padure. Cintau acolo doi baieti, fratelui meu i-a placut si si-a cumparat o chitara.

L-au ajutat parintii?
Parintii niciodata nu s-au gindit sa ne dea bani de chitara. Tata nu si-a dorit sa ajungem muzicanti, credea ca trebuie sa fim si noi tractoristi, sa capatam piinea noastra cinstita. Nu iubea cind ne vedea cu chitara in mina, ne certa. Dar fratele si-a cumparat chitara, nu stiu cu ce bani. Baietii care erau mai mari ca el il invatau. Ma uitam la ei, iar cind fratele pleca de acasa, luam chitara si cintam ce vedeam la ei. Fratele
nu-mi dadea voie sa cint la chitara pentru ca ori i-o dezacordam, ori ii rupeam o coarda. Din ce cintam mai mult, dintr-atit imi placea mai mult. Cind fratele a vazut ca tare imi do-resc, a inceput sa ma invete. Peste doi ani s-a intimplat ca deja eu il invatam pe el. Aveam vreo 9 ani.

Esti comparat cu Vladimir Visotki. Cum i-ai invatat cintecele?
La toate jocurile in carti pe bani, chiar la stadion sa ne odihnim la o frigaruie, cel mai mult cintam muzica lui Visotki. Mi-au placut foarte mult jocurile de cuvinte ale lui Visotki si in viata am inceput sa trag atentia la orisice vorbeste omul. Daca intilneam vreun joc de cuvinte pe care nu l-am auzit la Visotki, il notam. Am inceput a scrie versuri, in clasa a patra. In romaneste am scris toate versurile mele, versuri despre mama, despre dragoste, despre viata. Acestea sint cele trei teme. Imi placea Eminescu. Dupa ce citeam o poezie de-a lui, umblam pe drumuri si mi se roteau in cap versurile astea.

Cind te-ai apucat serios de muzica?
Cind am inteles ca am bagajul foarte mare de jocuri de cuvinte. Si cind am stiut ca am un ban, pentru ca fara bani nu poti sa faci nimic. Sa inregistrezi o piesa intr-un studio trebuie sa ai 2-300 de dolari. Stiind lucrul asta, am ingramadit niste bani, m-a mai ajutat si fratele... Sa-mi pun pe foaie amintirile din jocurile acestea de cuvinte putea sa se intimple un pic mai inainte, daca aveam bani. Dar trebuia sa-mi intretin familia, sa lucrez, sa invat la Academia de Muzica, Teatru si Arte Plastice, sa muncesc si pentru ca sa-mi inregistrez muzica mea.

Unde munceai?
Aveam un magazin in Piata Centrala din Chisinau in care vindeam casete si discuri, magazin pe care il am si acum. Fratele meu are o firma care vinde angro casete. El m-a ajutat sa-mi fac acest magazin. Oamenii au inceput a cumpara muzica mea ascultind in timp ce treceau pe linga magazin, la boxele de afara. Se opreau si cereau caseta care se auzea... Din gura in gura s-a dus vestea si asa
s-au vindut 50.000 de unitati intr-un an si jumatate, doar la firma fratelui meu.

Iti insotesti momentele artistice, pe scena, cu scamatorii...
De mic copil am fost intr-o companie nu prea cuminte. Primul lucru pe care l-am invatat a fost a juca la bani. Sa ma gindesc la diferite trucuri, cam cum as putea sa fac sa cistig bani mai usor. Exersind nopti intregi, ani intregi pregatindu-ma pentru asa ceva, am invatat atit de bine a face cartile, a face dintr-o carte doua si invers, a trisa cu banii incit cind eram intr-o companie, la toti le era interesant mai tare sa le arat o scamatorie decit sa facem altceva. Am vazut apoi scamatorii la televizor, mi-am cumparat o carte cu scamatorii, l-am descoperit pe Iosefini. Am inceput sa exersez atit de mult scamatoriile, incit mi-am dat cuvintul, acum 15 ani, ca niciodata n-as face un ban prin scamatorii. Si ca le-as face doar pe scena, sa cistig un ban cinstit. Stiu scamatorii cu funii, carti de joc, disparitia unor obiecte. Mi-am zis ca daca as avea ocazia sa pot iesi pe scena sa cint si un cintec, sa fac si o scamatorie ar fi super.

Vorbesti mult despre bautura in cintecele tale.
Am aproape cinci ani de cind nu mai beau. Ma ocup cu sportul. Fac culturism si taekwon-do, pentru sanatatea mea. Fumez numai simbata seara si duminica. Si beau tot atunci doua beri sau sampanie. N-am fost bautor, dar fiind la sat, la companie, nu ma dadeam in laturi de la nimic. O data am baut coniac peste masura si mi-am dat cuvintul ca timp de citiva ani n-am sa beau nimic spirtos.

Timp de doi ani dupa lansarea ta nu s-a scris nici un articol despre tine in presa moldoveneasca. De cind ti se acorda mai multa atentie?
De cind romanii au inceput sa scrie despre mine si au facut videoclip la “Eu beu”. Daca nu intram in Romania cred ca nu se scria nici acum. Acum sint intrebat cum am intrat in sufletul romanilor intr-un timp atit de scurt cu aceste piese care in Moldova li se pareau prea simple. “Romanii descopera in tine un fenomen, pe cind noi ne uitam simplu la lucrul asta”, au zis. Sa va spun drept, la noi am fost mai mult auzit decit ascultat, de romani am fost direct ascultat.

Se cistiga bani din muzica la Chisinau?
La noi, bani din muzica nu se cistiga pentru ca la noi nu este piata. Oamenii primesc putini bani si nu-si permit sa-i deie pe o caseta. Din concertele pe care le dau in Moldova si din casete numai bine imi ajunge sa rascumpar ce am cheltuit in studio sa fac albumul. Pentru inregistrarea albumului am cheltuit 2.500 dolari, iar pentru reinregistrarea pentru piata romaneasca am mai pus inca 1.500 de dolari.

Videoclipul piesei “Eu beu” a fost filmat in totalitate in apa. Ti s-au cerut bani pentru realizarea lui?
Asa se obisnuieste, tot ce se cheltuie se imparte in doua. Mi s-a spus ceva in jur de 5.000 de euro. Dar trebuie sa estimezi cit de greu a fost facut, s-a adus o apa speciala, nu s-au folosit efecte de calculator. Totul a fost pe viu, in apa.

Ce-ti doresti pe mai departe?
Sa dea Dumnezeu sa-mi mearga asa cum toata viata mi-a mers, foarte foarte bine, pentru ca si eu foarte mult bine fac pe lumea asta. Cred ca nu o sa fac nimic comercial, asta e impresia mea, pentru ca facind ceva din suflet, uite ca si banii o sa iasa. Sint sigur de asta.

Anca Nicoleanu
Evenimentul Zilei, vineri, 27 august 2004
:OK:

#60
Nozavi

Nozavi

    Retired Veteran

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,576
  • Înscris: 13.01.2003

Quote

Originally posted by Allex
ACTIV - videoclip la Teatrul National Bucuresti
Week-end-ul trecut, cei trei membri ACTIV, Oana, Avi si Rudi, au filmat un nou videoclip in subsolul Teatrului National.
De ACTIV va aduceti aminte din anul 1999, cind au cistigat campania de promovare a tinerelor talente organizata de Atomic TV sub numele "In Za House".
Ultima data cind i-am gasit pe Activ in clasamente a fost in 2002, cind au lansat hitul "Impreuna".
In acest an, formatia ACTIV se intoarce cu o noua piesa, intitulata "Doar cu tine", si un stil usor diferit, cu mai multe influente din muzica disco si  figurind deja in topurile radio. (Sursa: ROTON) :OK:

hehe Ce vremuri! Intre timp melodia a ajuns hit-ul verii :)
Contrar asteptarilor mele albumul e chiar foarte bun. Cateva melodii mai spre dance, mai comerciale, dar si niste mix-uri foarte bune.
Keep it up, Activ! :) :OK:  :yeah baby

#61
add

add

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,137
  • Înscris: 09.09.2003

Quote

Originally posted by pstdgt
Absolut penibil titlul "albumului". Chiar mai penibil decat "Get rich or die trying" al lui 50Cent :vomiton:  


PS. din cate stiu eu marcile se inregistreaza la OSIM.


absolut penibil albumul in general.. eu m-am orit dupa o melodie juamate.. same old shit!...

#62
$peedy

$peedy

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 22
  • Înscris: 30.07.2004
penal albumu a lu` sisu si PUya PENAAAAAAAAAAAL

#63
eviltagger

eviltagger

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 7
  • Înscris: 08.05.2004
:coolspeak:

* 25 de ani
* A devenit cunoscut datorita colaborarii cu Cheloo (piesa "VICII" a obtinut 4 nominalizari la Premiile MTV 2004).
* A mai colaborat in trecut cu PARAZITII pe piesa "Fara tine" de pe albumul "Categoria Grea" si pe albumul solo al lui OMBLADON.
* Dupa ce a activat in diferite proiecte muzicale in ultimii 7 ani, a semnat cu REBEL MUSIC anul trecut iar in prezent se pregateste de lansarea primului album solo.
* Prima aparitie discografica in noul trip a fost piesa "Verdele meu" de pe compilatia SABOTAJ de anul trecut.
* Pe 7 septembrie va apare pe piata albumul de debut intitulat SEVRAJ.
* Primul single se numeste URMATORUL PAS si este un featuring cu TATAEE care semneaza si productia muzicala. Videoclipul va fi difuzat incepand cu 20 AUGUST.
* Albumul contine 12 piese plus interludii si include featuring-uri cu CHELOO, OMBLADON, TATAEE, RAKU, FREAKADADISK, DJ DOX, ADRIAN DESPOT si K-GULA.
* Primul album soul urban de la noi: stradal, sentimental, sincer, violent, liric.

Attached Files



#64
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
Pe 7 septembrie va apare pe piata albumul de debut intitulat SEVRAJ

mi se pare mie sau suntem pe 2? OCTOMBRIE?! hmm... nu l-am gasit pe nicaieri.. am renuntat acum cateva zile sa-l mai caut. a aparut? l-a cumparat careva? cum e?

#65
Sato

Sato

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,751
  • Înscris: 01.12.2001
Eu l-am gasit in Galati...sigur e si prin alte parti...si ia-l ca merita..sunt incantat..

#66
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
BITZA - Sevraj
Roton / NRG!A & Rebel Music

Format: LP
TRACKLIST

1.Intro (Muzica:Bitza /Text:Bitza)
2.Urmatorul pas feat Tataee (Muzica:Tataee / Text:Tataee, Bitza)
3.Vorbeste vinul feat Cheloo (Muzica:Bitza / Beaturi: Cheloo / Text:Bitza, Cheloo, Nimeni Altu’)
4.Tovarasilor feat Raku&Dj Dox (Muzica: Freakadadisk, Bitza / Text: Raku, Bitza)
5.Sper ca  n-o sa fiu eu (Muzica: Cheloo / Text:Bitza)
6.Moarte ficatului feat Ombladon (Muzica: Cheloo, Bitza / Text:Bitza, Ombladon)
7.Vrrrr (Bitza)
8.Punk 4 life feat Adrian Despot (Muzica:Cojones / Text:Bitza, Adrian Despot)
9. 1o degete (Muzica:Bitza / Text:Bitza)
10. Memento Mori (Muzica:Razvan Grigorescu / Text:Bitza)
11. Tanar cat mai tarziu feat K-Gula (Muzica: Bitza / Beat-uri: Freakadadisk / Text: Bitza, K-Gula)
12. Musikk For a elske deg (Muzica:K-Gula / Text:Bitza)
13. Dialog in fata postei (Urda Petre)
14. Bagaboanta feat Freakadadisk (Muzica: Cheloo / Text: Bitza)
15.Cantecul si povestea lui feat Freakadadisk (Muzica:Bitza, Cheloo / Text: Bitza)

• Pe 1 octombrie 2004  se scrie o noua pagina in istoria hip-hopului romanesc: pentru prima oara in Romania, un album urban soul. Este vorba despre albumul de debut al lui BITZA intitulat SEVRAJ si care este disponibil in magazinele de specialitate incepand cu 1 octombrie.

• Albumul contine 12 piese plus interludii si include featuring-uri cu Ombladon, Tataee, Cheloo, Raku, Freakadadisk, Adrian Despot, Dj Dox si K-Gula.


• Primul single-ul se numeste URMATORUL PAS si este o colaborare de exceptie cu Tataee (BUG Mafia), care semneaza si productia muzicala a piesei. Este pentru prima oara cand Tataee apare ca si invitat pe o piesa. Bitza in schimb, are antecedente in acest sens, cea mai recenta colaborare video fiind featuring-ul cu Cheloo pe piesa acestuia „Vicii”, colaborare ce nu a trecut neobservata, piesa primind patru nominalizari la Premiile MTV de anul trecut.

• Filmarile clipului au avut loc acum o luna  la Teatrul National Bucuresti sub regia Andreei Paduraru. In ziua filmarilor  au fost prezenti  majoritatea prietenilor si sustinatorilor lui Bitza: de la Ombladon si Zale pana la Phane  Buton si K-gula. Videoclipul piesei  este prezent in heavy rotation pe canalele tv de specialitate.

• Bitza e un nume nou in lumea hip-hopului romanesc, insa colaborarile lui cu greii genului au inceput inca de acum patru ani. Dupa featuring-ul pe piesa Vicii a lui Cheloo, nimeni nu s-a mai indoit ca Bitza are ceva de spus. Printre colaborarile trecute se numara si piesa Fara tine de pe albumul Categoria Grea al Parazitilor precum si aparitiile pe albumul solo Ombladon. Prima aparitie discografica in noul trip a fost piesa Verdele meu de pe compilatia Sabotaj de anul trecut.

• Despre album mai trebuie mentionat ca a fost prelucrat in cele mai prestigioase studiouri de profil de la noi: 20CM Records, ines v&d, vdv music, studio 14 sebes, urban records s.a.

SEVRAJ povestit de BITZA:
INTRO: In primul rand trebuie sa fii tu multumit de ceea ce faci.
URMATORUL PAS: Nu e vorba de mine sau de el. E vorba de noi.
VORBESTE VINUL: ...mai des decat ne-am astepta (sa nu uitam ca "in vino veritas")! La modul serios, este o piesa de dragoste in felul meu.
TOVARASILOR: Multi se vor gasi in aceasta piesa. Intrebarea este: de care parte?
SPER CA N-O SA FIU EU: E cate un batran in fiecare ....depinde de noi daca il lasam sa iasa la suprafata sau nu.
MOARTE FICATULUI: Ehe, nu ne face el pe noi!
VRRRRRR: Muzica ambientala cu Bitza pian si voce.
PUNK 4 LIFE: Fiecare din noi e punk in felul lui.
10 DEGETE: Prea multa ura nejustificata in jurul nostru.
MEMENTO MORI: Totul e trecator.
TANAR CAT MAI TARZIU: In viata, incerc sa nu imi irosesc timpul cu amanunte.
MUSIKK FOR ELSKE DEG: Titlul e in limba norvegiana!
DIALOG IN FATA POSTEI: Neinvinsa-i dragostea!
BAGABOANTA: Prima piesa compusa pentru acest album, acum aproape 2 ani.
CANTECUL SI POVESTEA LUI: "...e bine ca lumea sa stie acest cantec".

Atasat exista Intro-ul acestui album...

Attached Files


Edited by Allex, 12 November 2004 - 09:48.


#67
DanyBoss

DanyBoss

    Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,110
  • Înscris: 28.01.2004

Quote

Best Of Parazitii, de 1 Decembrie

Parazitii s-au lansat in 1994 iar prima piesa a lui Cheloo, Ombladon si Freaka Da Disk, cu care au socat audienta dar si-au castigat totodata si primii fani, a fost In'Jur.

Iata ca au trecut deja 10 ani de la prima intalnire a Parazitilor.

Intr-un deceniu, Parazitii au lansat sapte albume si au reusit sa se impuna in muzica romaneasca, fiind considerata cea mai importanta trupa romaneasca de hip-hop.

Dupa tot acest timp, Parazitii vor lansa in curand o colectie a celor mai importante piese ale formatiei, CD intitulat Primii 10 Ani. Conform site-ului oficial al trupei, materialul „este albumul aniversar, pentru cei 10 ani de viata a celor trei Paraziti”.

Primii 10 Ani este un dublu CD produs de Rebel Music care contine nu mai putin de 37 de piese si va fi lansat oficial pe piata pe 1 decembrie a.c. Piesa care va promova discul ce va aparea de Ziua Nationala a Romaniei se numeste "Fuck you Romania".

Edited by DanyBoss, 28 November 2004 - 00:21.


#68
Allex

Allex

    Moderator

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,051
  • Înscris: 02.01.2003
PEPE - "INIMA NEBUNA"
***** (5 stele)
SuperAlbum! Nu-l ratati! CD de colectie!

Pepe si-a innebunit fanii!

In Kristal Club, peste 3000 de fani au fost recent alaturi de Pepe pentru a sarbatori lansarea celui mai nou album al sau - "Inima nebuna".

Numeroase VIP-uri din show biz-ul romanesc au venit sa il sustina pe latin lover-ul nostru in aceasta noapte extraordinara: Akcent,Simplu,Activ,Anda Adam,Crina Mardare,ASIA,Gabriel Cotabita sau Misu Cernea sunt doar cativa dintre cei prezenti la eveniment.Tot acolo au sosit si reprezentanti MTV Romania si Bravo, care ii sunt dealtfel si parteneri lui Pepe in lansarea acestui album.

"Numai iubirea" este coloana sonora a primei telenovele romanesti ce poarta acelasi titlu, motiv pentru care tot staff-ul telenovelei ce se difuzeaza pe postul Acasa, a fost prezent la lansare.

Concertul,initial programat sa inceapa la ora 22.00, a fost intarziat cu aproximativ o ora deoarece Pepe a fost asaltat de ziaristii cuirosi sa afle cat mai multe detalii despre album dar si cateva picanterii din viata personala.

In deschiderea spectacolului Pepe a avut patru invitati speciali: formatia Trident, Latin Expres, Esperanza si Miki.

Show-ul a avut foarte multe momente speciale. Inainte de piesa "Numai iubirea" multimea a fost mai intai cufundata in intuneric dupa care a fost luminata cu focuri de artificii si apoi invaluita in confetti.Primele acorduri ale piesei a adus multimea in delir si de aici a urmat un show 100% live,de aproape trei ore, in care Pepe a cantat mult mai mult decat si-a propus. Piesele de varf ale cantarii au fost fara indoiala "Numai iubirea" si "Fara tine" interpretata alaturi de Miki. Pe langa incantare si delir Pepe a starnit si lacrimi, piesa "Mama" sensibilizand pe multi dintre fanii artistului.

Punctul culminant a fost momentul desemnarii fericitei care va petrece o noapte cu Pepe. Pentru acest lucru fetele s-au intrecut pe scena: declaratii rasunatoare de iubire, dansuri spaniole, tumbe si chiar striptease.

Pepe si-a acoperit, la propriu, fanii cu premii. Din baloanele imense suspendate au cazut alte zeci de ravase castigatoare.

La final, artistul a desemnat si fericita castigatoare care va petrece o noapte extraordinara alaturi de el.

Petrecerea animata de Eugen Rusu-Europa FM s-a incheiat tarziu in noapte iar Pepe, plin de emotie,s-a declarat incantat si multumit pentru ca "E mare lucru cand vezi cat de mult te iubeste publicul".

Acum ca ati aflat toate acestea, nu-i asa ca regretati ca nu ati fost acolo? Insa suntem convinsi ca data viitoare veti avea mai multa tragere de inima...nebuna!

Albumul include 16 piese foarte ritmate, dintre care 6 sunt in limba spaniola.

PEPE despre noul sau album...

Cat ai lucrat la noul album si cu cine ai colaborat pentru realizarea lui?

„Inima nebuna“ a fost creat timp de noua luni, la fel ca un copil, insa are mai multi parinti. Este vorba de mine si de instrumentistii care ma insotesc mereu in cantari: Adi, Gica, Remus si Petrica. Important este ca multi ne-au fost alaturi in aceasta perioada. Le multumesc pentru ca se afla mereu alaturi de mine si cred ca vom mai face „copii frumosi“ si de acum inainte.

Este vreo piesa care are o poveste speciala sau este dedicata cuiva anume?

Singura melodie cu o directie anume este „Mama“ si este adresata, evident, mamei mele.

Cum ai caracteriza albumul, in cateva cuvinte?

Echilibrat, realist, personal, modern.

Care era starea ta sufleteasca atunci cand ai lucrat la „Cine te iubeste“ si care a fost acum, la „Inima nebuna“?

„Inima nebuna“ este un album pe care isi pune amprenta experienta personala acumulata. Acestui material i s-a acordat mai mult timp (sa nu intelegeti insa ca precedentul nu m-a preocupat in egala masura) si a iesit exact cum imi doream. Sunt foarte multumit. Fiecare piesa are starea ei unica. Nu pot sa spun ca „Cine te iubeste“ imi inducea o stare care nu mai exista acum. E un pic de Pepe in absolut fiecare piesa.

Care sunt urmatoarele proiecte pe care le vei pune in practica?

Nu vreau sa imi fac planuri mari. Imi place sa las lucrurile sa isi ia cursul normal. E firesc sa am dorinte, in schimb. Imi doresc sa iasa bine lansarea, as vrea ca albumul sa aiba vanzari mari si, eventual, un turneu de promovare. Dar, repet, acestea sunt dorinte. Nu am nimic concret inca.

Spune-mi trei artisti care-ti plac si pe care-i apreciezi.

Imi plac artistii care rezista in timp. Cei care isi pastreaza stilul muzical si nu fac compromisuri. Nume? De la noi ii admir foarte mult pe cei din Holograf, iar din afara, Gipsy Kings. Este trupa mea de suflet. Ii iubesc!

Sursa: www.roton.ro & www.ziarulziarul.ro

NB Si nu uitati - cumparati CD-ul original!

Attached Files


Edited by Allex, 30 November 2004 - 00:27.


#69
MembruAnonim

MembruAnonim

    MembruAnonim

  • Grup: Banned
  • Posts: 398,284
  • Înscris: 08.10.2015
a gasit cineva undeva albumul parazitii? eu am cautat peste tot in cta si nimic...
ma rog, aproape peste tot :D
10x

#70
AlexRmF

AlexRmF

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 633
  • Înscris: 14.03.2004

DanyBoss, on Nov 28 2004, 00:20, said:

Parazitii s-au lansat in 1994 iar prima piesa a lui Cheloo, Ombladon si Freaka Da Disk, cu care au socat audienta dar si-au castigat totodata si primii fani, a fost In'Jur.

<{POST_SNAPBACK}>


trebuie sa corectez neaparat gresala asta : Freaka da Disk a venit la Parazitii prin '98-'99, dupa ce a fost DJ-ul Morometzilor. DJ-ul cu care s-au lansat Parazitii este DJ Yes  :peacefingers:

#71
Byt

Byt

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,232
  • Înscris: 05.02.2002
Si eu am cautat in Buc noul album Parazitii dar nu e de gasit pe niciunde ( Carrefou, Diverta , Mediagalaxy ) .. Nu stiu dak s-a lansat inca oficial !

#72
bogdanovici666

bogdanovici666

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 23.10.2004
in curand va aparea albumul...il vreti mai repede? intrati pe discomania.ro zilele urmatoare si cumparati-l de acolo...

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate