Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Schimbare adresa DNS IPv4 pe rout...

Recomandare Barebone

Monede JO 2024

Suprasolicitare sistem electric
 CIV auto import

Mutare in MOZAMBIC - pareri, expe...

Scoatere antifurt airtag de pe ha...

Magnet in loc de clește pent...
 Cumparat/Locuit in apartament si ...

Pot folosi sistemul PC pe post de...

Sokol cu distorsiuni de cross-over

Filtru apa potabila cu osmoza inv...
 Kanal D va difuza serialul “...

Upgrade xiaomi mi11

securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...
 

B 1 TV HD.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
413 replies to this topic

#397
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018
Jurnalistul Ştefan Păscuţă pleacă de la postul B1 TV, după mai bine de doi ani. Ştefan Păscuţă a prezentat ştirile B1 TV pe toate tronsoanele şi a moderat emisiunea Talk B1.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, Ştefan Păscuţă va intra în zona de comunicare şi va colabora cu o agenţie de profil.

https://www.paginade...-b1-tv-20926615

#398
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,411
  • Înscris: 16.03.2011
Care cel mai probabil va avea contracte cu statul

#399
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

Ce program are B1 TV de Crăciun. Amintiri din Epoca de Aur - Tovarăși, viața e frumoasă! Plus concert cu Luciano Pavarotti, Placido Domingo


Ce a pregătit de Crăciun B1 TV? Postul are în grilă un concert cu cei trei tenori: José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti. Concertul a fost filmat special pentru ziua de Crăciun și a fost produs la Viena în anul 1999.

B1 TV difuzează și două filme. Unul prezintă o satiră a societății interbelice, iar celălalt evidențiază miturile comunismului românesc.

B1 TV, program de Crăciun:

24 decembrie: În Ajun de Crăciun va fi difuzat un concert, filmat special pentru această sărbătoare. Concertul este susținut de José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti. Trei tenori - Concert de Crăciun este de la ora 22.00. Spectacolul a fost produs la Viena în anul 1999.

Concertul este redifuzat și duminică, 25 decembrie, de la ora 19.00.

25 decembrie: În ziua de Crăciun este pe post comedia Cuibul de viespi, de la 16.00. Comedia este inspirată din piesa Gaițele, de Alexandru Kirițescu. Filmul este o satiră a societății interbelice, dar în special față de burghezie, reprezentată în peliculă de familia Duduleanu. Gheorghe Dinică, Tamara Buciuceanu, Tora Vasilescu, Ileana Stana Ionescu fac parte din distribuția filmului.

Tot de Crăciun, dar de la ora 22.00 va fi prima parte a filmului Amintiri din Epoca de Aur - Tovarăși, viața e frumoasă. Filmul este produs în anul  2009, în regia lui Cristian Mungiu, Hanno Höfer, Ioana Uricaru, Răzvan Mărculescu, Constantin Popescu. Producția prezintă mai multe mituri ale comunismului românesc.

Sursa: https://www.paginade...batori-20959990

#400
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

De Revelion, B1 TV aduce concerte cu Celine Dion și Pink


Revelion la B1 TV. Postul de știri are în grila de Revelion două spectacole cu artiste internaționale. Este vorba despre cântărețele Celine Dion și Pink. Se vor auzi hituri precum "I'm Alive", "My Heart Will Go On", "I Drove All Night". Cântăreața Pink face acrobații în timp ce cântă live.

În noaptea dintre ani, Irina Petraru va prezenta o ediție specială în cadrul Știrilor B1 TV, de la miezul nopții.

Program de Revelion, B1 TV:

- Seara este deschisă de Celine Dion cu un concert filmat în Boston. Începând cu ora 21.00, vor fi ascultate precum "I'm Alive", "My Heart Will Go On", "I Drove All Night" sau "The Power of Love.

- La miezul nopții va fi o ediție specială a Știrilor B1 TV prezentată de Irina Petraru

- Cântăreața Pink vine după miezul nopții. Va fi difuzat un concert în care artista cântă live și face acrobații. Vor fi piese precum "Raise Your Glass", "Try", "Just Like a Pill" sau "Just Give Me a Reason".

Sursa: https://www.paginade...-b1-tv-20965702

#401
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018
Colaborarea dintre Robert Turcescu şi B1 TV pentru emisiunea Sub semnul întrebării a încetat. Finalul de contract vine la şase luni după ce Turcescu a revenit la B1 TV ca realizator.

"Am încheiat azi contractul pe două sezoane cu B1 TV pentru talk-show-ul "Sub semnul întrebării". Ne despărţim în condiţii amiabile, nimic de speculat. A fost scurt, dar... intens!", a scris Turcescu pe Facebook.

"Pur si simplu, contractul cu Robert Turcescu a ajuns la final", a declarat pentru Paginademedia.ro Sorin Oancea, acţionar şi administrator al B1 TV. "Am decis împreună că, dată fiind şi situaţia dintre asociaţii B1, este mai bine să întrerupem", a continuat el.

Robert Turcescu avea emisiunea Sub semnul întrebării pe intervalul 21.00-23.00. Pe acest segment va intra Tudor Muşat, cel care s-a ocupat până în toamna anului trecut de segmentul orar.

https://www.paginade...une-b1-20970241

#402
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

B1 TV difuzează două documentare. Unul despre Erdoğan și altul despre Putin. Duminică


Postul B1 TV aduce două documentare duminică, despre doi președinți. Prima producție este sub genericul Putin și președinții americani, iar a două este numită Turcia lui Erdogan. Ce prezintă cele două filme?

Putin și președinții americani a fost lansat în Statele Unite în urmă cu mai puțin de două săptămâni și este produs de echipa de investigație Frontline a postului PBS.

Filmul prezintă relația pe care Vladimir Putin a avut-o cu cei cinci președinți americani din timpul mandatului său: Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama, Donald Trump și Joe Biden.

Filmul va fi difuzat duminică, 11 februarie, de la ora 19.00.

Ce mai prezintă filmul?
  • Documentarul conține o serie de interviuri cu oficiali americani, jurnaliști și analiști de politică externă.
  • Imagini cu liderii americani din ultimii 23 de ani, dar și cu președintele rus
  • Imagini de la Summitul NATO de la București, din anul 2008, și întâlnirea Bush - Putin de la Palatul Parlamentului
Al doilea documentar difuzat de B1 TV este Turcia lui Erdogan. Filmul este programat după producția Puțin și președinții americani. de la ora 20.00.

"Film prezintă ascensiunea la putere a președintelui Erdogan, dar care scoate în evidență problemele din societatea și politica turcă, scandaluri de corupție, atacurile asupra libertății de exprimare și suprimarea opoziției", spun cei de la B1 TV.

Sursa: https://www.paginade...turcia-21013906

#403
AOADRIAN

AOADRIAN

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 461
  • Înscris: 21.09.2012
11 februarie este sâmbăta sau duminică este 12 februarie .

#404
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

B1 TV va difuza un documentar despre Xi Jinping, președintele Chinei


B1 TV aduce un nou documentar în acest weekend. Producția este intitulată China lui Xi Jinping și va fi difuzată în premieră la postul B1. Xi Jinping este președintele Chinei din anul 2012. Ce prezintă dcoumentarul? Când va fi difuzat?

Filmul este programat pentru duminică, 9 aprilie, de la ora 16.00, la B1 TV.

Ce prezintă documentarul?
  • documentarul conține imagini din copilăria și adolescența lui Xi Jinping
  • prezintă modul în care a fost influențată formarea sa de către tatăl său
  • producția are și o serie de interviuri cu cercetători și politicieni din Occident, oficiali chinei, dar și dizidenți care au fost nevoiți să fugă din China
  • oferă o descriere a politicii pe care China o are la nivel global, sub conducerea lui Xi Jinping.
"Politica actuală a Chinei lui Xi Jinping este prezentată pe larg în acest film, de la controlul presei, suprimarea uigurilor, pandemia, supravegherea populației cu noile tehnologii, crizele din Taiwan și Hong Kong, și până la relația cu Rusia, politica sa din Africa și competiția cu Statele Unite, pe plan economic, militar, tehnologic și ideologic.

Filmul prezintă cum a fost influențată formarea sa de către tatăl său, un important cadru de partid, dar și de învățăturile lui Mao, dar și modul în care Xi Jinping a urcat în ierarhia partidului", anunță cei de la B1 TV.

Sursa: https://www.paginade...-china-21088307

#405
WaxValentin89

WaxValentin89

    Junior Member

  • Grup: Junior Members
  • Posts: 189
  • Înscris: 14.08.2019
Paștele la B1 TV. Filme cu Florin Piersic, documentar despre cutremurul din 1977, dar și un spectacol cu Celine Dion

Sursa: https://www.paginade...v-2023-21093821

#406
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018
Postul de televiziune B1 TV are doua nume noi la vârful departamentului de ştiri. Ambele au zeci de ani de experienţă în presă şi televiziune. Este vorba de Andreea Munteanu - acum Editor General al B1 TV şi de Adrian Ioniţă, care a venit ca producător general.

Andreea Munteanu a fost mai bine de zece ani producător al emisiunilor prezentate de Dana Chera (fostă Grecu), dar cariera ei a început în anii 90 şi include presă scrisă, dar şi televiziune (a început ca editor la Marius Tucă Show).

A lucrat 16 ani la Antena 3, ca editor şi producător. În ultimul an a fost Senior Producer la Etno TV.

Adrian Ioniţă a intrat în presă tot în anii 90 şi a bifat redacţii ca Uniplus Radio sau Pro FM, după care a intrat în grupul Intact. La început a fost producător şi chiar a prezentat divertisment, după care a trecut la Observator şi apoi la Antena 3, chiar de la lansarea staţiei, în 2005.

Ca producător, a lucrat pentru toate emisiunile şi evenimentele speciale ale Antenei 3. Ca longevitate, emisiunea la care a fost producător pentru cel mai mult timp a fost Punctul de întâlnire, cu Radu Tudor. A produs-o de la început şi până la ieşirea din grilă a emisiunii, când Antena 3 s-a transformat în Antena 3 CNN, anul trecut

Andrea Munteanu (ca editor general) şi Adrian Ioniţă (ca producător general) completează echipa de conducere a ştirilor B1 TV, alături de Ovidiu Buduşanu (redactor-şef).

Buduşanu a fost numit redactor-şef în februarie 2022, după plecarea din B1 TV a lui Mihai Stegerean.

https://www.paginade...ful-b1-21094096

Edited by IceCoolExtreme, 13 April 2023 - 22:24.


#407
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018
Postul B1 TV a programat un documentar în premieră despre Regele Charles al III-lea. Producţia este intitulată Charles al III-lea, noul Rege şi va fi difuzată duminică, de la ora 16.00. https://www.paginade...-b1-tv-21108913

#408
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,857
  • Înscris: 11.01.2006
SA se retransforme in post tv generalist,similar KANAL D2 !
La inceputuri a fost canal tv bun !
Imi placea cand difuzau STAR TREK si alte seriale interesante!

Edited by CABLE MAN, 28 April 2023 - 16:58.


#409
valitv

valitv

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,652
  • Înscris: 11.03.2014
B1 tv va emite doar pe satelitul Hellas de la 1 mai.Dupa aceasta data emisia pe satelitul Astra inceteaza.

#410
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

PREMIERĂ. Un reportaj Recorder va fi difuzat integral la un post TV. "Cazul polițistului Filimon" Unde?


Din online, pe TV. Un reportaj realizat de publicația Recorder va fi difuzat integral de un post de televiziune. Este vorba despre ultima producție a redacției: Instituții pentru cei puternici. Cazul polițistului Filimon, lansat ieri (26 iulie) de echipa Recorder.

Documentarul de aproape o oră va fi difuzat de B1 TV, care va da pe post materialul integral. Reportajul este programat duminică, 30 iulie, de la ora 19.00.

Este prima dată de la lansarea publicației Recorder când un material este integral difuzat de un post de televiziune. De-a lungul timpului, posturile TV au mai preluat fragmente din reportaje, dar niciodată unul de la cap la coadă.

Peste 200.000 de vizionări pe YouTube în doar 19 ore de la lansare

Povestea investigației Recorder:

Un ofițer de poliție din Oradea are bănuieli că datele sale personale au fost accesate în mod ilegal, chiar din interiorul Poliției, în interesul unui influent om de afaceri din oraș. Ofițerul adună dovezi și face plângeri penale, iar o parte dintre polițiștii audiați recunosc accesarea datelor. Însă actul de justiție se împotmolește.

Polițistul căruia i-au fost accesate datele primește semnale prin care i se sugerează să se oprească, însă decide să meargă mai departe și să ceară stabilirea adevărului. După un an și jumătate în care susține că a fost șicanat de șefi și amenințat în stil mafiot, ofițerul Paul Filimon s-a hotărât să vorbească în fața camerei despre cazul său.

Un caz prin filtrul căruia Poliția Română se vede ca o instituție eșuată, care, în loc să aplice aceleași legi pentru toți cetățenii, le acordă un tratament preferențial celor puternici și îi pedepsește pe cei care solicită prea insistent să li se facă dreptate.

VIDEO - Instituții pentru cei puternici. Cazul polițistului Filimon
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/HzqZ2OTiPJc?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Sursa: https://www.paginade...-la-tv-21267753

#411
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

Prima emisiune dedicată romilor ajunge la B1 TV, după 18 de ani de la lansare. Se va numi Romi pentru România. Când începe și ce implicare are Vali Rupiță (fost regizor la Chestiunea Zilei)?


O nouă emisiune în grila postului B1 TV: una dedicată romilor. Este vorba despre Romi pentru România, care va debuta pe 3 septembrie. Echipa realizatoare nu este, însă, și ea la debut, ci este una cu state vechi: Vali Rupiță (fost regizor secund și la Chestiunea Zilei), soția sa, Monica Cronea, și Nicu Păun, membru fondator al Partidei Romilor „Pro Europa”.

Emisiunea va fi difuzată de postul B1 TV în fiecare duminică, de la ora 10.00 la ora 11.00.

Romi pentru România este produsă de Departamentul Mass Media al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, coordonat de Vali Rupiță. Realizatoarea emisiunii este Monica Cornea.

Echipa emisiunii este formată din 25 de jurnaliști.

Producătoarea Monica Cornea: „Ne mândrim cu oameni cu experiență în televiziune, reporteri, redactori, operatori imagine, editori de montaj, dar și cu actorii Zita Moldovan și Sorin Sandu, care vor realiza reportaje pe teren”, explică Monica Cornea.

„Acest proiect a luat ființă la inițiativa lui Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, care și-a dorit foarte mult să arate cât de diversă este minoritatea romă și cât de multe aspecte ce țin de cultură sau tradiții nu sunt cunoscute încă publicului larg.

Întotdeauna ne-am dorit ca prin această emisiune să mergem dincolo de prejudecăți și să arătăm tuturor că minoritatea romă are pentru ce să fie apreciată. Sper ca atât telespectatorii fideli, cât și cei care abia ne descoperă, să observe acest lucru și, de ce nu, să-i facă și pe alții să privească în jur cu mai multă înțelegere și empatie pentru semeni”.

Istoricul emisiunii TV despre romi – a împlinit 18 ani
  • Prima emisiune TV dedicată romilor este un proiect inițiat de Vali Rupiță și de Nicu Păun, membru fondator al Partidei Romilor „Pro Europa” și deputat din partea acestui partid în Parlamentul României.
  • Atunci când și-au dat seama că au nevoie de un membru al echipei care să fie producător, au cooptat-o în echipă pe Monica Cornea. „Așa am ajuns să fim o familie”, a mărturisit aceasta, care s-a măritat cu Vali Rupiță în 2008.
  • În perioada 2005-2012, emisiunea a fost la OTV și s-a numit Caravana romilor. „Atunci OTV a fost prima și singura televiziune care a difuzat o astfel de emisiune, dedicată romilor”, a spus Monica Cornea.
  • După ce au părăsit OTV, echipa a mutat emisiunea, cu un alt titlu, Și eu m-am născut în România, la postul Prima TV, unde s-a difuzat în perioada 2012-2014.
  • În perioada 2014-2023 emisiunea s-a mutat, sub titlul Din viața romilor, în grila de programe a postului Național TV, unde a stat până primăvara aceasta.

„În 18 ani de emisiune am realizat peste 1.000 de ediții, s-au scurs aproximativ 2.300 de ore de emisie, în platou și pe teren am intervievat peste 10.000 de persoane. Am realizat sute de reportaje cu povești de viață care inspiră și cam tot atâtea cu meșteșugari din comunitățile de romi din țară. Ne-au trecut pragul studioului de la politicieni, profesori, activiști și artiști, până la personal diplomatic și chiar ambasadori”, spune Monica Cornea.

Ce aduce emisiunea nou, față de prezentarea de la Național TV

„Venim și cu lucruri noi, dar păstrăm câteva rubrici pe care telespectatorii le îndrăgesc foarte mult.

Vom realiza mult mai multe materiale din țară, unde vom vizita comunitățile de romi și vom face cunoscută realitatea din viețile acestora, atât cu bune, cât și cu rele. Nu multă lume cunoaște neajunsurile celor de lângă noi, la fel cum nu multă lume cunoaște potențialul pe care aceste comunități le au.

Ne propunem să arătăm că minoritatea romă nu este un grup ermetic, ci este atât o parte activă a societății românești, cât și o componentă a diversității europene, cu puternice rădăcini istorice și cu o identitate bine conturată în tot acest context cultural european.

În fiecare ediție vom avea Info Rom, un grupaj scurt de știri și informații relevante pentru minoritatea romă, dar nu numai. Vor fi ediții cu dezbateri pe teme de interes și de actualitate, dar și ediții cu reportaje și materiale realizate în comunitățile de romi dintr-un anumit județ. Prezentăm cazuri sociale, ne adresăm autorităților locale atunci când identificăm nereguli, vizităm familii de romi, vedem ce preocupări au tinerii, promovăm meșterii tradiționali sau artiștii pe care îi întâlnim.

Desigur, păstrăm în cadrul emisiunilor noastre cea mai îndrăgită rubrică, respectiv Romul de 10, unde telespectatorii noștri vor putea afla poveștile de viață ale celor care ne demonstrează de fiecare dată că ambiția, talentul, munca și înțelepciunea duc de fiecare dată către reușită”, se arată în comunicatul de presă transmis de echipa realizatoare.

Carte de vizită Monica Cornea

În 1996, a pășit pentru prima dată într-o televiziune, Amerom TV, ulterior devenită Prima TV, unde a lucrat timp de 9 ani. A fost apoi producător la Realitatea TV și la postul de business The Money Channel.

Din anul 2005, Monica Cornea produce emisiuni de televiziune pentru minoritatea romă, alături de soțul său, actorul și regizorul Vali Rupiță.

A absolvit Facultatea de Comunicare si Relații Publice în cadrul SNSPA și are un master în Mass-Media și Comunicare Socială.

Carte de vizită Vali Rupiță

Valentin Cristian Rupiță, cunoscut publicului drept Vali Rupiță, a absolvit Universitatea Media, Facultatea de Cinematografie și Televiziune, secția Regie Film și TV.
Este actor, regizor, producător TV, producător muzical și realizator de emisiuni de televiziune și de radio.

A activat și ca solist vocal, interpretând atât muzică lăutărească, precum și muzică ușoară și cover-uri (după piese celebre din repertoriul altor artiști, n.r.).

În prezent, coordonează Departamentul Mass-Media al Asociației Partida Romilor „Pro-Europa”, organizația reprezentativă a minorității rome în Parlamentul României.
Încă din anul 2005 a realizat împreună cu echipa sa emisiuni și alte produse media dedicate promovării culturii și tradițiilor etniei rome.

Sursa: https://www.paginade...rupita-21288579

#412
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018
Jurnalista Luiza Cergan pleacă de la postul B1 TV, după trei ani. Luiza Cergan a prezentat știrile dimineții și a moderat din când în când emisiunea „Talk B1”.

Jurnalista se va auzi la posturile de radio Kiss FM și Magic FM:

„Vocea se va auzi în continuare la Kiss FM si pe Magic FM, unde prezint știrile de mai bine de 5 ani și unde am reușit să formez o comunitate minunată de ascultători, mulți dintre ei m-au urmărit și la TV.”

Luiza Cergan a mai spus că este implicată în mai multe „proiecte cu vocea” și nu exclude revenirea la TV:

„Televiziunea este un microb de care nu voi scăpa niciodată și cu siguranță voi reveni la pupitrul știrilor în viitor”, a mai dezvăluit aceasta pentru Paginademedia.
https://www.paginade...-b1-tv-21383201

#413
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

B1 TV, program de Sărbători. Filme românești cu Florin Piersic și concerte cu Celine Dion și Pink


Televiziunea B1 TV aduce de sărbători concerte, filme românești, documentare și ediții speciale ale știrilor B1.

În ziua de Crăciun vor fi difuzate producțiile „Charles al III-lea, noul Rege” (documentar, 2023) și „Masca de argint” (1985), cu Florin Piersic și Alexandru Repan.

Vă prezentăm programul de Crăciun și de Revelion, de la B1 TV:

Duminică, 24 decembrie:

Special B1 cu Eli Roman, de la ora 18.00

Eli Roman vine cu o ediție specială din care nu vor lipsi colindele, obiceiuri de sărbători și sfaturi pentru masa de Crăciun.

Ediții speciale cu Andreea Moraru

Tot în ziua de Ajun, Andreea Moraru aduce câteva ediții speciale ale Știrilor B1 pe subiecte care surprind semnificația sărbătorii Crăciunului.

Filme românești:

„Colierul de turcoaze”, de la 16.00

O operă cinematografică din seria Mărgelatu, ce-i are în rolurile principale pe Florin Piersic, Ion Besoiu, Sobi Cseh și Magda Barbu.

„BD la munte și la mare”, de la ora 21.00

Cei de acasă vor avea ocazia să revadă personajele mult îndrăgite ale seriei B.D., căpitanul Panait, plutonierul Căpșună, Patraulea, Trandafir, Gogu Steriade și mulți alții, interpretați de marii actori Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Iurie Darie, Vasilica Tastaman, George Mihăiță, Ion Besoiu, Ioana Drăgan.

Concert:

Cei trei tenori - Concert de Crăciun, de la ora 23.00

Evenimentul îi are în prim-plan pe cei trei mari tenori, José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti.

Spectacolul a fost produs la Viena în anul 1999 și include prestații de excepție, precum: Cantique de noel (O Holy Night), Ave Maria, Oh Tannenbaum, White Christmas, Let is snow, dar și multe alte.

25 decembrie:

News Pass cu Laura Chiriac, de la ora 14.00

Preotul Vasile Ioana a acordat un interviu jurnalistei Laura Chiriac, în care vorbește despre importanța zilei de 25 decembrie, nașterea Mântuitorului, tradiții și obiceiuri de Crăciun, dar și despre familie.

Documentar:

„Charles al III-lea, noul Rege”, de la 17.00

Filmul prezintă viața lui Charles, aflat mereu între privilegii și scandaluri, pornind de la anii copilăriei și relația cu părinții săi, Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip, și până în prezent. Educația lui Charles, implicarea în cauzele sociale și de mediu încă din anii 1970, căsătoria cu Prințesa Diana, relația cu William și Harry, scandalurile din jurul Familiei Regale, dar și rolul pe care îl are Camilla în viața lui Charles sunt doar o parte dintre subiectele ce sunt abordate în acest film.

Documentarul biografic conține imagini inedite din copilăria și adolescența lui Charles, interviuri cu persoane din anturajul său (inclusiv cu pilotul său de avion și cu majordomul său), istorici și jurnaliști.

Documentarul este produs în anul 2023 și prezintă inclusiv abordarea pe care a avut-o Charles III cu privire la relația cu Harry și Meghan Markle.

Film:

„Masca de argint”, de la ora 21.00

Acțiune și comedie marca Florin Piersic într-un alt film din seria Mărgelatu.

Concert:

Celine Dion - Taking chances tour (live in Boston), de la 23.00

În prima zi de Crăciun, începând cu ora 23:00, urcă pe scenă Celine Dion, cu un show  din turneul internațional "Taking Chances ". Nu vor lipsi hituri precum "All by myself", "My heart will go on", "I'm alive" sau "Power of love".

Duminică, 31 decembrie, ora 16.00:

360 Grade cu Alina Bădic, previziuni 2024

Alina Bădic prezintă previziunile astrale pentru anul 2024, alături de invitați speciali.

Tina Turner - live, de la 21.00

În anul în care ne-am despărțit de marea artistă, B1 TV oferă un concert, care face parte din ultimul turneu al Tinei Turner, ”50th Anniversary Tour”, filmat în anul 2009.
”Tina: Live!” a fost unul dintre cele mai mari turnee ale artistei, acesta având peste 90 de spectacole în 40 de orașe din întreaga lume, la care au participat peste un milion de fani.

În acest show veți putea asculta, printre altele, hiturile ”Love Got To Do With It”, ”The Best”, ”Private Dancer” sau ”We Don’t Need Another Hero.”

„BD în alertă”, de la ora 00.30

În noaptea de Revelion continuă aventurile personajelor din seria Brigada Diverse, într-o altă comedie în regia lui Mircea Drăgan.

Pink: The truth about love, live from Melbourne, de la 02.30

În noul an va fi prezentat un show marca Pink. "So what", "Try", "Just like a pill" sunt doar o parte din marile hiturile ale artistei din Statele Unite.

Luni, 1 ianuarie:

„Buletin de București”, de la ora 21.00

În prima zi a noului an este programată o comedie clasică a cinematografiei românești, în regia lui Virgil Calotescu.

Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu-Matei și Octavian Cotescu interpretează rolurile principale.

Sursa: https://www.paginade...v-2023-21434937

#414
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,823
  • Înscris: 06.11.2018

B1 TV, program de Revelion. Tina Turner, Pink, plus filmul „B.D. în alertă”


B1 TV, program de Revelion. În noaptea de Revelion, în grila postului de televiziune se vor regăsi două show-uri cu artistele Tina Turner (care s-a stins în luna mai în 2023) și Pink.

De Anul Nou, televiziunea mai aduce și două producții românești: „B.D. în alertă” (1971, regia Mircea Drăgan) și „Buletin de București” (1982, semnată de Virgil Calotescut).

Prezentam programul de Anul Nou de la B1 TV:

Duminică, 31 decembrie:

Concert Tina Turner:

De la ora 21.00 se va difuza concertul artistei Tina Turner. Evenimentul face parte din ultimul turneu al Tinei Turner, „50th Anniversary Tour”, filmat în anul 2009.
În acest show se pot asculta hiturile „Love Got To Do With It”, „The Best”, „Private Dancer” sau „We Don’t Need Another Hero.”

Ediție specială a știrilor B1:

În apropierea miezului nopții, Irina Petraru este gaza unei ediții speciale a Știrilor B1 TV, care va surprinde atmosfera în care românii de pretutindeni petrec Revelionul.
„B.D. în alertă”

La jumătate de oră după miezul nopții va începe un alt film din celebra serie „Brigada Diverse”, „B.D. în alertă”.

Cei de acasă vor avea ocazia să revadă personajele mult îndrăgite ale seriei B.D., căpitanul Panait, plutonierul Căpșună, Patraulea, Trandafir, Gogu Steriade și mulți alții, interpretați de Toma Caragiu, Sebastian Papaiani, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Iurie Darie, Vasilica Tastaman, George Mihăiță, Ion Besoiu, Ioana Drăgan.

Concert Pink:

De la ora 02.00 va începe un concert marca Pink. Vor fi hituri precum „Raise Your Glass”, „Try”, ”Just Like a Pill” sau „Just Give Me a Reason”.

Luni, 1 ianuarie:

„Buletin de București”, de la ora 21.00

În prima zi a noului an este programată producția „Buletin de București”, regizată de Virgil Calotescu.

Mircea Diaconu, Catrinel Dumitrescu, Draga Olteanu-Matei și Octavian Cotescu interpretează rolurile principale.

Sursa: https://www.paginade...v-2023-21445268

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate