Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
casa verde 2024

Intrerupator cu N - doza doar cu ...

Incalzire casa fara gaz/lemne

Incalzire in pardoseala etapizata
 Suprataxa card energie?!

Cum era nivelul de trai cam din a...

probleme cu ochelarii

Impozite pe proprietati de anul v...
 teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD.
 

B 1 TV HD.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
413 replies to this topic

#379
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Silviu Mănăstire încheie Dosarul de Politician la B1 TV. Jurnalistul și-a anunțat plecarea de la postul de știri unde a realizat principalul talk-show, după șapte ani. 
https://www.paginade...-b1-tv-20702534

Edited by IceCoolExtreme, 11 May 2022 - 12:18.


#380
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Un fost vicepreședinte al Partidului Mișcarea Populară va avea emisiune la postul B1 TV. Este vorba de Ioana Constantin, care a fost la vârful partidului fondat de Traian Băsescu și care se va ocupa de un tronson orar de după-amiază la postul de știri.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Ioana Constantin (care este și absolventă de jurnalism) va modera talk-show-ul Politica zilei, difuzat de B1 TV între orele 15.00 și 17.00.

Talk-showul va fi difuzat de B1 TV de luni până vineri. Prima ediție: luni, 23 mai.

https://www.paginade...p-b1tv-20711766

#381
NFS01

NFS01

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,384
  • Înscris: 16.03.2011
Numai.... pana mai ieri ne spunea ca angajatul trebuie sa fie calcat pe cap de angajator,ce tot se baga statul cu salariul minim etc

#382
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

„Armata de hackeri a lui Putin“. Un nou documentar pe B1 în weekend.


Televiziunea B1 TV aduce un nou documentar despre Putin şi lumea Rusiei. Producţia, realizată în 2021, va fi difuzată în weekend.

„Armata de hackeri a lui Putin“ este noul documentar despre spaţiul sovietic care va fi difuzat în premieră la postul B1, duminică, de la ora 16.00.

Ce se prezintă în documentar?

Filmul este o anchetă amplă despre lumea hackerilor din Rusia şi explică de ce infractorii cibernetici din Rusia, dar şi din alte state ale spaţiului ex-sovietic, sunt printre cei mai temuţi din întreaga lume.

Fie că lucrează pe cont propriu, fie că sunt în slujba Kremlinului, hackerii îşi încep activitatea încă din adolescenţă, iar în doar câţiva ani ajung să fure sume imense sau să producă daune majore, în special statelor Occidentale.

Documentarul conţine o serie de interviuri şi cu unii dintre cei mai cunoscuţi hackeri ruşi. Aceştia relatează despre cum sunt folosiţi hackerii pentru a ataca alte state şi cum au intervenit în conflictul din Georgia, se arată în comunicat.

De asemenea, filmul prezintă şi subiectul "fabricilor de trolli" şi modul în care aceştia sunt folosiţi în propagarea agendei Moscovei, inclusiv în cazul conflictului din Ucraina, dar şi în alegerile din SUA.
[ https://player.vimeo.com/video/526608953/2557b20cc4 - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.paginade...-b1-tv-20720382

Edited by IceCoolExtreme, 27 May 2022 - 17:58.


#383
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Un nou documentar despre Putin, la B1 TV, în weekend


Televiziunea B1 TV a programat în grila de weekend documentarul "Kiril, în slujba lui Putin“. Acesta va fi difuzat în premieră în România, duminică, la ora 15:45.

Filmul este realizat de către echipa televiziunii ARTE France, principalul subiect fiind legătura strânsă dintre conducerea politică a Rusiei și cea a bisericii. Mai precis, legătura dintre Vladimir Putin și Patriarhul Kiril.

Potrivit autorilor documentarului, prin acest tandem societatea rusă este condusă prin promovarea unei agende bazată pe naționalism și conservatorism.
Filmul conține imagini și relatări deosebite despre trecutul lui Kiril, plecând de la legăturile sale cu KGB-ul, ascensiunea rapidă în cadrul bisericii și până la influența sa din prezent, nu doar în Rusia, ci și la nivel internațional, în plan politic, social și spiritual.

Propaganda, conflictul din Siria, protestele din Rusia, clivajele din societate și drepturile și libertățile cetățenești sunt alte subiecte prezentate în acest amplu reportaj, se mai arată în comunicatul dat de B1.

De asemenea, producătorii au realizat inclusiv un interviu cu Patriarhul Kiril, în care acesta vorbește despre relația bisericii cu statul și despre misiunea Bisericii Ortodoxe Ruse, în viziunea sa.

În cadrul acestui documentar sunt și imagini de la întrunirea de la reședința lui Putin, la care au participat lideri ortodocși ai lumii, printre care și Patriarhul Daniel, eveniment ce a avut loc în anul 2017.

Filmul este difuzat și în contextul în care, săptămâna aceasta, Kiril a fost în centrul discuțiilor despre noi sancțiuni ale Uniunii Europene asupra Rusiei.
Însă premierul Ungariei, Viktor Orban s-a opus acestor sancțiuni și a forțat retragerea numelui lui Kiril de pe lista neagră.

Sursa: https://www.paginade...-b1-tv-20728764

#384
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Documentarul „Piața Universității" al lui Stere Gulea, la B1 TV, în weekend


Televiziunea B1 TV prezintă în weekend un documentar despre „Fenomenul Piața Universității" sau „Golaniada“.

Documentarul „Piața Universității - România" (1991), în regia lui Stere Gulea, va fi difuzat duminică, de la ora 16.00, pe B1 TV.

Pelicula tratează protestele anti-comuniste de la începutul anului 1990, demonstrații pașnice care au fost reprimate cu brutalitate de către conducerea statului, în zilele de 13, 14 și 15 iunie.

La acel moment, președintele statului, Ion Iliescu, și FSN au făcut apel la minerii din Valea Jiului pentru a stopa, alături de forțele de ordine, protestele din Piața Universității.

Însă toate acestea aveau să marcheze fundamental evoluția politică, economică și socială a României în perioada de tranziție a anilor 90, urmările fiind vizibile inclusiv în prezent, se mai arată într-un comunicat.

Telespectatorii vor putea vedea imagini din timpul protestelor, dar și de la reprimarea brutală a acestora.

În cadrul documentarului apar personaje din viața politică și din societatea civilă a anilor ’90, atât manifestanți și reprezentanți ai acestora, cât și personaje din zona puterii sau lideri ai minerilor. O parte dintre aceștia sunt  și în prezent în viața publică din România.

Sursa: https://www.paginade...-b1-tv-20743899

#385
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Documentarul "Campanii electorale care au făcut istorie" (producţie 2020), va fi difuzat duminică, de la ora 16:00, în preziua sărbătorii naţionale a Statelor Unite.

https://www.paginade...storie-20759841

#386
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018

Război în Taiwan? Documentar la B1 despre subiectul momentului


Postul B1 TV va difuza un documentar recent despre relația dintre China și Taiwan. SUA vs. China: Război în Taiwan este titlul producției date de B1 TV în exclusivitate în România.

Vor interveni Statele Unite, în cazul în care China atacă Taiwanul? Aceasta este întrebarea de bază a documentarului.

Documentarul SUA vs. China: Război în Taiwan, o producție decembrie 2021, va fi difuzat de B1 TV duminică, 7 august, de la ora 16.00.

Filmul prezintă situația istorică a Taiwanului, tensiunile dintre China și Taiwan pe de-o parte, dar și cele dintre SUA și China, pe de altă parte. Ambițiile lui Xi Jinping și măsurile luate de administrația Biden sunt analizate în acest documentar.  De asemenea, filmul pune în discuție modul în care taiwanezii se pregătesc de un eventual conflict cu China, dar și descrie strategia Chinei de a descuraja Taiwanul să-și declare independența.

Un alt aspect dezbătut în cadrul acestui documentar este cel economic, mai exact, cu privire la producția de microcipuri și de semiconductori.

Taiwanul este cel mai mare producător din lume al acestor bunuri, iar un eventual conflict ar perturba industria și economia globală.

Sursa: https://www.paginade...wan-b1-20805265

#387
_Gaby_

_Gaby_

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,029
  • Înscris: 15.11.2021
Un nou documentar la B1. Postul a programat astăzi, vineri, 2 septembrie, de la ora 21.00 documentarul "Hello, Dictator": Viktor Orban și statul de drept.

Filmul reprezintă a amplă anchetă asupra politicii duse de Viktor Orban, atât în interiorul Ungariei, cât și pe plan extern, în special cu referire la relația tensionată cu Uniunea Europeană. Asaltul asupra libertății presei, oligarhii apropiați de Orban, corupția la nivel înalt, dar și rivalitatea cu George Soros sunt doar o parte dintre subiectele dezbătute în acest documentar.

Ancheta conține interviuri cu politicieni influenți în Europa, precum Manfred Weber, Viviane Reding, Michael Roth, Katarina Barley, dar și apropiați ai lui Viktor Orban, inclusiv cu purtătorul de cuvânt al guvernului maghiar, Zoltan Kovacs.

De asemenea, filmul conține imagini inedite cu Viktor Orban din vara anului 1989, când a apărut pe scena politică a Ungariei.

Sursa: https://www.paginade...-b1-tv-20845422

Edited by _Gaby_, 02 September 2022 - 15:48.


#388
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
emisiunea lui Turcescu, care era în grilă de la ora 17.00, este difuzată, după schimbare, de la ora 21.00, până la 23.00.

Tudor Muşat, care era înainte pe acest interval, a "coborât" în intervalul de seară, iar emisiunea lui este acum de la ora 20.00.

Cum arată acum grila B1?

Luni-joi:

18.00-20.00 - Bună, România! cu Radu Buzăianu şi Răzvan Zamfir (înainte erau de la 19.00 la 21.00)

20.00-21.00 - Actualitatea, cu Tudor Muşat (înainte era de la 21.00 la 23.00)

21.00-23.00 - Sub semnul întrebării, cu Robert Turcescu.

Vineri

20.00-22.00 - Actualitatea, cu Tudor Muşat (Robert Turcescu nu are emisiune vinerea).
https://www.paginade...scu-b1-20850146

#389
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Postul B1 TV va difuza astăzi, de la ora 22:00, documentarul „Regina Elisabeta și premierii ei”.
https://www.paginade...eta-b1-20854236

Edited by IceCoolExtreme, 09 September 2022 - 13:19.


#390
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Confruntarea Ponta - Iohannis va fi din nou la B1 TV vineri, 30 septembrie, de la ora 22.00.

https://www.paginade...-ponta-20873879

#391
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,164
  • Înscris: 22.02.2017
O abordare super interesanta din partea B1!

#392
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
Postul B1 TV difuzează, în exclusivitate în România, documentarul Turcia lui Erdoğan, în care se prezintă atât istoria statului turc, cât şi ascensiunea lui Erdoğan în politică. Producţia va putea fi urmărită vineri, 7 octombrie, de la ora 23:00.

https://www.paginade...r-b1tv-20881171

#393
isr2002

isr2002

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,939
  • Înscris: 06.09.2004
Ce penibil e Turcescu, asta...!
Am incercat de cateva ori, cand avea invitati mai seriosi, dar el stica emisiunea. Nu reusesc sa stau mai mult de 2-3 minute.

#394
helioglobalus

helioglobalus

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 202
  • Înscris: 04.01.2013

 isr2002, on 14 octombrie 2022 - 15:18, said:

Ce penibil e Turcescu, asta...!
Am incercat de cateva ori, cand avea invitati mai seriosi, dar el stica emisiunea. Nu reusesc sa stau mai mult de 2-3 minute.

Turcescu, trompeta aia a lui Băsel, Banciu mai lipsește să devină OTV 2!

#395
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
B1 TV difuzează documentarul "Imperiul financiar britanic" (The Spider's Web: Britain's Second Empire). Producţia va fi dată de B1 TV la doar o zi după demisia premierului britanic Liz Truss.

Documentarul poate fi urmărit la B1 vineri, 21 octombrie, de la ora 23.00. Joi, 20 octombrie, premierul britanic Liz Truss a demisionat dupa o lună jumate de la preluarea mandatului.
https://www.paginade...itanie-20894322

#396
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,729
  • Înscris: 06.11.2018
B1 TV difuzează documentarul De ce plătim taxe care este programat în această seară (vineri, 18 noiembrie), de la ora 23.00 și în reluare duminică, 20 noiembrie, de la 15.30.

https://www.paginade...r-taxe-20924264

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate