Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
securitate - acum se dau drept - ...

Farmacia Dr Max - Pareri / Sugest...

De unde cumparati suspensii / gar...

[UNDE] Reconditionare obiecte lemn
 Infiltratii casa noua

sugestie usa interior

ANAF si plata la selfpay

Imprimanta ciss rezista perioade ...
 Garmin fēnix 7 / PRO / Saphi...

Care sunt cele mai mari regrete a...

Alfa Romeo Stelvio 2.2 jtd

Intrebari srl nou
 La multi ani @AndReW99!

Alegere masina £15000 uk

TVR vrea sa lanseze o platforma d...

Strategie investie pe termen lung...
 

B 1 TV HD.

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
413 replies to this topic

#307
danut100

danut100

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,342
  • Înscris: 08.11.2014
Oare de ce nu face si sigla canalului rosie ca cea de la stiri?

#308
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

Cât de curat e aerul din orașele României? Răspunsul, într-o rubrică nouă pe B1 TV


Cum e aerul în România? B1 TV aduce, de azi, o rubrică despre calitatea aerului din București și din principalele orașe ale țării.

Datele vor fi difuzate zilnic, imediat dupa rubricile Meteo de la orele 12:50, 15:50 și 20:50.

Vor prezenta situația înregistrată în timp real, în locuri ca Timișoara, Cluj, Iași, Brașov, Constanța, Craiova și București.

În plus, la rubrica de seară (20:50) va fi difuzată și o prognoza a nivelului de poluare pentru a doua zi.

Proiectul este făcut în parteneriat cu Airly, o rețea independenta de măsurare a nivelului poluarii din aer. De notat că este prima televiziune de la noi care are o astfel de rubrică.

Attached File  Calitatea aerului - 1.jpg   154.51K   14 downloads

Sursa: https://www.paginade...1-tv-aer-curat/

#309
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

Filmul românesc Explozia, la câteva zile după explozia din Beirut


Attached File  explozia-afis_tb730.jpg   45.59K   1 downloads

Filmul românesc Explozia, despre un incendiu la o navă cu azotat, va fi în această seară pe TV. Producția e difuzată în contextul exploziei uriașă din Beirut, pornită tot de la o cantitate de azotat depozitată în port.

Postul de televiziune B1 TV este cel care va difuza filmul românesc. Când? Diseară, de la ora 22.00 și duminică, de la ora 15.30

Subiectul filmului este inspirat din fapte reale: un incendiu produs în anul 1970 la bordul navei ”Poseidon”, pe Dunăre, în apropiere de Galați. Ambarcațiunea transporta 4.000 de tone de azotat de amoniu. O posibilă explozie amenința atât combinatul siderurgic, cât și întregul oraș Galați.

Din distribuție: Radu Beligan, Toma Caragiu, Gheorghe Dinică, Jean Constantin, Mircea Diaconu, Florin Piersic, Dem Rădulescu, Draga Olteanu Matei și Colea Răutu.

Filmul a fost regizat de Mircea Drăgan.

Dan Negru, în urmă cu două zile: "Ar fi isteață televiziunea care ar redifuza filmul"

Explozia azotatului de amoniu din Beirut e asemanatoare cu cea din filmul românesc "Explozia" din '72 cu Beligan, Dinică și Toma Caragiu, scria Dan Negru pe Facebook în urmă cu două zile.

"Ar fi isteață televiziunea care ar redifuza filmul in zilele astea in care azotatul de amoniu bate virusu' in breaking news", nota omul de televiziune.

Dezastru de proporții în Beirut

Filmul este difuzat în contextul în care marți au avut loc două explozii de proporții în portul orașului Beirut, capitala Libanului. Totul a pornit de la deflagrațiile declanșate de un incendiu la un depozit de azotat de amoniu. Nu mai puțin de 300.000 de locuitori au rămas fără case, în urma acestui dezastru.

Până la ora redactării acesti articol au decedat cel puțin 137 de oameni, iar alți 5.000 sunt răniți. De asemenea, sunt zeci de persoane date dispărute.
Liban a declarat trei zile de stare de urgență în urma acestui dezastru.

Mai multe țări au sărit în ajutorul acestei națiuni, printre care și România, care prin programul „Salvați Copiii României” sprijină echipa locală cu asistență medicală și suport emoțional și de protecție, potrivit Digi24.ro.

Sursa: https://www.paginade...xplozia-beirut/

#310
TheSignMetro64

TheSignMetro64

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 896
  • Înscris: 07.09.2018
O față nouă la știrile B1 TV. A fost corespondent la Știrile Pro TV
https://www.paginade...-pascuta-b1-tv/

#311
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

Duelul „Trump vs Biden” pentru Casa Albă, subiectul unui documentar. B1 TV, printre primele posturi din lume care dau filmul


Unul dintre cele mai importante evenimente ale anului 2020 - Alegerile din Statele Unite ale Americii - va fi tratat de postul B1 TV. Confruntarea dintre Donald Trump și Joe Biden pentru fotoliul de Președinte este subiectul unui documentar pe care-l va da și stația de știri.

Producția „America alege: Trump vs Biden” va fi difuzată vineri, de la ora 22:00.

Documentarul va fi dat în peste 40 de țări, iar postul B1 TV se află printre primele televiziuni din lume care vor ecraniza pelicula.

Filmul prezintă biografia și profilul celor doi candidați, Donald Trump - președintele în funcție, candidat republican și Joe Biden - candidatul democrat. Vor fi prezentate detalii despre despre viața celor doi candidați, mediul în care au crescut, crizele personale, obstacolele și tragediile cu care au avut de a face pe parcursul anilor, implicarea lor în afaceri și ascensiunea în politică.

Vor exista și multe imagini de arhivă cu cei doi.

Documentarul face o analiză a celor doi și din perspectiva anului 2020 pentru Statele Unite, un an în care pandemia de Covid-19 a lovit puternic în economia americană, deja aflată în dificultate, și o perioadă în care tensiunile rasiale au ajuns la un nivel foarte înalt, iar divizarea și polarizarea societății americane au devenit mai pronunțate ca niciodată.

Ancheta conține și o serie 47 de interviuri și declarații ale apropiaților celor doi, familie, prieteni și foști colegi de clasă, consilieri, politicieni, dar și a mai multor jurnaliști apropiați de Casa Albă. Printre aceștia se numără:

- Jill Biden (soția lui Joe Biden), Steve Bannon (fost consilier al lui Donald Trump), Rudy Giuliani (fost primar al New York-ului), Corey Lewandowski (fost șef de campanie al lui Donald Trump), Valerie Owens (sora lui Joe Biden), Roger Stone (fost consilier al lui Donald Trump), Antony Bliken (consilierul de campanie a lui Joe Biden), Anthony Scaramucci (fost director de comunicare la Casa Albă), Valerie Jarett (fostă consilieră a lui Barack Obama), Nikki Haskell (prezentatoare TV, prietenă de familie a lui Donald Trump), dar și jurnaliști de la ”The New York Times”, ”The New Yorker”, ”The Wall Street Journal”, ”The Washington Post”, ”Politico” și ”The Atlantic”.

Este produs de echipa de investigații jurnalistice „Frontline”, câștigătoare a zeci de premii Emmy, a postului american PBS. Primul documentar ”The Choice” a fost produs pentru alegerile din 1988, iar o dată la patru ani, echipa ”Frontline” realizează această anchetă specială pentru publicul american, devenind în timp un real reper pentru votanți.
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lwqb8juAfaI?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
Sursa: https://www.paginade...vs-biden-b1-tv/

#312
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

EXCLUSIV. Radu Banciu pleacă de la B1 TV, după aproape zece ani. Unde merge?


Plecare de la B1 TV. Realizatorul Radu Banciu părăsește postul de știri B1 TV, după aproape zece ani în care a realizat emisiunea de la miezul nopții – Lumea lui Banciu.

Aseară, Radu Banciu nu a mai avut emisiune la B1 TV.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, plecarea lui Banciu ar fi legată de faptul că el mai realiza în același timp o emisiune zilnică la canalul Look Plus.

Conform acelorași surse, conducerea B1 TV i-a cerut lui Banciu să aleagă una dintre cele două direcții.

De altfel, Look este și direcția către care se va îndrepta Radu Banciu.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii postului de televiziune au declarat că:

„Banciu a decis să se întoarcă la emisiunile de comentarii sportive pe care le realizează zilnic la un alt post de televiziune. Am întrerupt colaborarea de comun acord”, punctează aceștia.

De cealaltă parte, contactat de Paginademedia.ro, Radu Banciu a fost scurt:

„Mă deranjezi degeaba, Petrișor Obae. Te pup”, a spus el.

Cum se va replia B1 TV?

După plecarea lui Banciu, vor fi făcute schimbări în grila de programe a postului. Tudor Mușat, care avea emisiunea între 20:00-21:00, va acoperi intervalul de până la 22:00. De la ora 22:00, va intra Silviu Mănăstire (care pana acum era de la 21:00).

Banciu era la B1 TV din anul 2011, unde la început a făcut o emisiune cu Radu Naum. Ulterior, realizatorul a rămas singur la cârma emisiunii Lumea lui Banciu.

Emisiunea de la miezul nopții era una dintre cele mai urmărite ale postului TV, dar și una dintre cele care au atras multe amenzi de la CNA.

Sursa: https://www.paginade...ca-de-la-b1-tv/

Edited by KLM2009, 01 October 2020 - 13:07.


#313
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018
!B1, documentar despre Maradona. Va prezenta viața fostului fotbalist

B1 TV va difuza un documentar dedicat lui Diego Maradona, fostul fotbalist care a decedat la finalul lunii noiembrie, în urma unui atac de cord.

Producția se numește „Maradona, o viața de legendă” și se va vedea pe B1 vineri, 4 decembrie, de la ora 22:00.

Documentarul redă întreaga carieră sportivă a lui Maradona, pornind de la cluburile din Argentina, până la ”exilul” în Europa, perioada dificilă de la Barcelona și evoluția sa la Napoli, echipa pe care a ajutat-o să câștige titlul, revenirea în Argentina, dar și participarea sa la Campionatele Mondiale de Fotbal.

De la ”Mâna lui Dumnezeu” din meciul cu Anglia din 1986 și până la coșmarul confruntării cu Italia din 1990, o semifinală care s-a desfășurat chiar pe stadionul San Paolo din Napoli.

De asemenea, producția conține multe imagini rare cu Diego Maradona și în afara terenului de fotbal, alături de familie, de copii, imagini de la nunta sa, imagini cu el pe scenă în calitate de cântăreț, dar și în preajma unor personaje politice (Fidel Castro sau Generalul Videla). Vor fi prezentate și scandalurile din afara carierei în care a fost implicat. 

https://www.paginade...entar-maradona/

#314
ronuquet

ronuquet

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,220
  • Înscris: 22.02.2017
Ziceau anu asta ceva de HD. Ce au patit???

#315
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018
Nimic, ei doar speră să îl lanseze până la sfârșitul anului.  https://www.paginade...e-licenta-2020/

„Ne pregătim de HD. Va fi o investiție de 800.000 de euro. Undeva la finalul anului sperăm că va fi gata, cu studiourile noi și cu echipamentele. Deja transmitem în format 16:9, urmează să fim și HD”, a spus acesta.

#316
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,262
  • Înscris: 30.03.2019
"Deja transmitem in format 16:9" de parca asta e o mare realizare... :roflmaofast:

#317
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018
Păi este, deoarece multe canale tv încă emit 4:3, mai ales Realitatea Plus și România TV.

#318
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

BD, la B1 TV! Toată seria Brigada Diverse, de sărbători pe postul de știri


Attached File  bd_tb1000_tb730.jpg   60.38K   2 downloads

B1 TV a pregătit un program special de Crăciun, cu multe filme și documentare. Va difuza și celebra producție românească „Brigada Diverse în alertă!” chiar în prima zi de Crăciun. B1 va da, de altfel, seria integrală a filmelor BD.

Toate filmele Brigada Diverse, cu Toma Caragiu, Dem Rădulescu, Jean Constantin și Puiu Călinescu vor fi pe B1 TV în noaptea de Revelion.

B1 mai are în grilă un documentar despre Crăciunul anilor 80-90 și reperele de atunci: Seinfeld, Singur acasă sau, în materie de tehnică, walkmanul.

Paginademedia.ro vă prezintă programul B1 TV pe zile:

Joi, 24 decembrie - Ajunul Crăciunului:
  • 22:00 - Documentarul Crăciunul în anii '80 și '90. Prezintă perioada sărbătorilor în anii '80 și '90, plecând de la filmele (Seinfeld, Singur acasă, etc.) și formațiile muzicale care erau în vogă, prezentând noile tehnologii (walkman-ul, camera video) până la evenimentele cele mai importante ale perioadei.
Vineri, 25 decembrie - Prima zi de Crăciun:
  • 19:00 - Concert „Il Divo” susținut de cvartetul alcătuit din elvețianul Urs Bühler, spaniolul Carlos Marín, francezul Sébastien Izambard și americanul David Miller.
Grupul a avut un mare succes internațional vânzând 26 milioane de discuri la nivel mondial. Ei interpretează cântece în limbile: spaniolă, italiană, franceză, engleză, portugheză.
  • 21:00 - Filmul românesc „Brigada Diverse în acțiune”, în regia lui Mircea Drăgan. Postul anunță, de asemenea, că seria integrală „Brigada Diverse” se va difuza în seara de Revelion.
  • 23:00 - Concertul Michael Buble - Bublé, câștigător a patru premii Grammy.
Duminică, 27 decembrie - A treia zi de Crăciun:
  • 16:00 - Documentarul „101 Invenții care au schimbat lumea”. Topul este realizat de către o serie experți, cercetători, istorici, dar și jurnaliști din domeniul tehnicii.
Sursa: https://www.paginade...e-craciun-2020/

#319
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

B1 TV trece în noul an cu Gogu, Patraulea și Trandafir. Toate BD-urile se văd de Revelion la postul de știri


Attached File  brigada-diverse8_tb730.jpg   330.54K   1 downloads

BD, la B1 TV. Gogu, Patraulea și Trandafir fac trecerea în 2021 la stația de știri.

Toate filmele seria Brigada Diverse, cu  Dem Rădulescu, Jean Constantin și Puiu Călinescu vor fi pe B1 TV în noaptea de Revelion.

Deschide lista BD în acțiune, de la ora 19.00. Celelalte două filme din serie sunt mai târziu: De la ora 00:30, comediile românești BD la munte și la mare și BD în alertă sunt programate.

Ce e între BD-uri? Un film despre ABBA.

După primul BD - intră ABBA, de la 21.30. Filmul ABBA - The Movie: momente de culise și de la concertele trupei din timpul turneului din Australia, din 1977. Plus filmări de la conferințele de presă și interviuri cu membrii trupei.

Trecerea dintre ani este marcată de o ediție specială a Știrilor, ce începe la ora 23:30, cu Andreea Moraru.

Noaptea de Revelion continuă cu festivalul de muzică BBC Biggest Weekend, de la ora 04:00, când pe scenă vor urca artiști celebri precum Ed Sheeran, Ellie Goulding, Rita Ora, Miley Cyrus, Billie Eilish, Anne Marie, Sean Paul și Zara Larsson.

În prima zi a anului, de la ora 22:30, B1 TV are în program documentarul Nostradamus: Profețiile secolului XXI.

Sursa: https://www.paginade...ion-2021-b1-tv/

#320
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,975
  • Înscris: 18.09.2008
Stream-ul B1 TV de la ei de pe site e picat de cand a inceput filmul cu ABBA. Nu stiu daca e din cauza drepturilor de autor sau se uita foarte multa lume.

#321
novo_

novo_

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,262
  • Înscris: 30.03.2019
Cred ca drepturi de autor. Stream-ul e pe serverele Adunity deci ar trebui sa reziste.

#322
miki07

miki07

    Simplu și banal

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,975
  • Înscris: 18.09.2008

View Postnovotab51, on 31 decembrie 2020 - 22:43, said:

Cred ca drepturi de autor. Stream-ul e pe serverele Adunity deci ar trebui sa reziste.

Da pacat, chiar sunt curios ce rating-uri vor face cu filmul.

#323
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018

B1 TV, primul post din lume care va difuza documentarul despre Joe Biden


B1 TV va fi primul post din lume care va difuza un documentar dedicat lui Joe Biden, președintele ales al Statelor Unite ale Americii. Canalul de știri va transmite producția înainte ca aceasta să apară în SUA.

Producția „Președintele Biden” se va difuza vineri, 15 ianuarie, de la 22:00. Cine a ratat producția o poate urmări în reluare duminică, 17 ianuarie, de la 15:30.
Documentarul a fost produs în ianuarie 2021 de echipa de investigații „Frontline” a rețelei PBS din America.

Filmul prezintă pe larg parcursul lui Joe Biden în politică, domeniu în care a activat mai bine de 50 de ani, ajungându-se până la punctul culminant, intrarea în campania electorală și câștigarea alegerilor din 2020. În urma scrutinului din noiembrie 2020, Joe Biden a devenit candidatul care a obținut cele mai multe voturi în istoria alegerilor din Statele Unite.

Documentarul analizează și modul în care viața personală, crizele prin care acesta a trecut, tragediile, eșecurile și victoriile din politică l-au modelat și l-au propulsat către poziția de candidat din partea Partidului Democrat. Relațiile pe care acesta le are cu Barack Obama și Kamala Harris reprezintă, de asemenea, un punct de interes al acestui film.
Trailer-ul poate fi urmărit AICI.
Sursa: https://www.paginade...en-in-premiera/

#324
IceCoolExtreme

IceCoolExtreme

    Guru Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 16,817
  • Înscris: 06.11.2018
B1 TV va difuza, la finalul săptămânii, un documentar despre regimul dictatorial din Coreea de Nord. Se numește „Coreea de Nord, dinastia terorii ” și se poate urmări vineri, 12 martie, de la 22:00. https://www.paginade...-de-nord-b1-tv/

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate