Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Sursa in comutatie reglabila 0-30v

Cric hidraulic crocodil nu mai ri...

Unde torn detergentul lichid?!

Unde gasesc acest tip de bec ?!
 Pentru cei ce stati la bloc, va s...

Necesar software pt. timeline

Biodome 27/ Thermica carpatino

Nu pot accesa unele pagini
 Experiente cu mecanicii auto

La Digi de la Vodafone

Creveti

Sare siguranta cand pornesc masin...
 Verificare structura de rezistent...

Masina nr 2 - 90% oras, benzina, ...

Tratament ortodontic

Passat B5 2000, fum
 

Sistemul se blocheaza partial si temporar dupa conectare prin PPPoE

- - - - -
  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1
birdofprey

birdofprey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 03.11.2006
La vreo doua saptamani dupa ce m-am bucurat ca am scapat de saburex, am dat de alta nenorocire. O sa incerc sa descriu ce se intampla.

Porneste sistemul. Pornesc programele de start-up. Printre care "Program launch" si "procexp". Pana aici totu-i in regula.
Ma conectez la net prin PPPoE (poate n-are relevanta faptul ca e vorba de PPPoE).
Din acel moment, explorer.exe nu raspunde la nici o comanda, nu tu taskbar, nu tu system tray animat, insa, culmea, procexp imi indica ce se intampla in continuare, de fapt toate programele care au apucat sa porneasca inainte sa ma conectez ma asculta. In lista de la procexp nu apare nimic neobisnuit, si nici un program nu suprasolicita procesorul. In fine, ideea e ca nu pot sa-mi dau seama de cauza blocarii.
Daca incerc sa pornesc alte programe, ele apar doar in procexp gri si idle. (nu cu shortcuturi de pe desktop ca explorerul nu merge, ci cu program launch)
Dupa cateva minute, totul revine frumos la normal si programele "de pe lista de asteptare" pornesc una dupa alta.

Rescriu partitia cu ultima imagine. N-a functionat. Am scanat cu antispyware si antivirus la greu. Nimic. Intr-un final ma anunta totusi ClamAv ca "program launcher" e troian. Asta dupa ce l-am folosit mai bine de 4 luni, fara sa-mi faca nici un fel de probleme. Fals-positive? Poate, oricum, scot 'program launch" din lista de pornire-automata si minune!... nu s-a mai blocat pentru vreo 2-3 booturi. :huh: Dupa care aceeasi chestie. Apoi schimb calea catre program (redenumesc un folder). Minune!... pentru alte doua trei booturi. Acum am sters programul, astept cu sufletul la gura ce se va intampla... Dar ceva imi spune ca n-o sa scap asa usor (desi nu ar fi usor de loc ca chiar imi place programul).

Daca cineva are habar ce se intampla aici sa-mi spuna si mie. Se pare ca nu monitorizez ce trebuie, imi puteti sugera ceva cu care sa surprind "faptasul" ?
Tu cum ai rezolva problema ?

#2
birdofprey

birdofprey

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 148
  • Înscris: 03.11.2006
Inca ceva ce trebuia mentionat: nu se blocheaza de fiecare data. Doar cand are chef. Asa ca un reboot, uneori rezolva problema.

Orice sugestie este binevenita. Curaj ! B)

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate