![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Totul despre croaziere
Last Updated: Nov 14 2023 13:26, Started by
MembruAnonim
, Feb 28 2007 03:14
·
6

Posted 20 May 2019 - 15:10

Deoarece anul acesta nu am cumparat nici un sejur, avem de ales sa stam acasa sau sa ne reorientam. Pt luna septembrie stiti o oferta potrivita pt 2 adulti si 2 copii de 2 ani respectiv 6 luni, port accesibil din Timisoara(omitem zborurile lungi) gen Bari in special ca am vrea sa vizitam si zona putin. Un tur al insulelor grecesti poate desi ma intreb daca se preteaza pt 2 copii mici o croaziera..
Eu de mult visez la una dar au tot intervenit alte sejururi iar acum cu copii e si mai dificil. Oricum maxim 2000 euro sunt dispusa sa dam pe total |
Posted 15 January 2020 - 10:31

Salut
Desi am 3 croaziere la activ, toate Costa, vin cu o intrebare la voi care poate părea de n00b. Vrem ca de sarbatori , in decembrie sa mergem in croaziera de Caraibe, ce cu SUA , plecare din Miami, cu MSC. Pana acum toate croazierele le-am luat online de pe site-ul oficial Costa. La fel a, vrut sa fac si cu MSC. Insa , drac stie de ce , m-am impotmolit pe site-ul lor, unde nu vad nici macar preturile , singurele informatii fiind cele legate de excursii si date croaziera/navă. Iar logare nu poti face decat cu un booking nr, ceea ce imi indica faptul ca site-ul (www.msccruises.com/) dedicat doar celor ce au platit avansul. Asa ca intreb si eu, care e site-ul oficial MSC cruises ce permite vizualizare preturi si eventual booking ? |
Posted 16 January 2020 - 12:29

Salut,
Nu am mai fost in croaziera pana acum si am luat una in emirate si oman cu vasul Horizon acum in Februarie prin Cristian Tour. Am citit topicul si nu am gasit nicaieri o informatie despre modalitatea de acces la internet. Exista posibilitatea de a cumpara o cartela de date din respectiva zona? Stiti ce preturi sunt daca au acoperire pe vas? |
Posted 16 January 2020 - 15:13

Nu știu sa existe opțiuni roaming maritim pe cartele naționale.
Noi aveam pe nava Costa net, dar la niște preturi .... Eu am avut o opțiune de 36 de euro/14 zile/1 telefon pentru rețelele sociale. Pentru perioadele de țărm, aveam inclus in abonamentul Orange câteva sute de mega. Tarifele pentru roaming maritim le vezi in atasament (pentru abon Orange Bussines) Attached Files |
Posted 17 January 2020 - 09:27

Nu știu sa existe opțiuni roaming maritim pe cartele naționale. Noi aveam pe nava Costa net, dar la niște preturi .... Eu am avut o opțiune de 36 de euro/14 zile/1 telefon pentru rețelele sociale. Pentru perioadele de țărm, aveam inclus in abonamentul Orange câteva sute de mega. Tarifele pentru roaming maritim le vezi in atasament (pentru abon Orange Bussines) Multumesc |
Posted 04 February 2020 - 17:39

Salut Desi am 3 croaziere la activ, toate Costa, vin cu o intrebare la voi care poate părea de n00b. Vrem ca de sarbatori , in decembrie sa mergem in croaziera de Caraibe, ce cu SUA , plecare din Miami, cu MSC. Pana acum toate croazierele le-am luat online de pe site-ul oficial Costa. La fel a, vrut sa fac si cu MSC. Insa , drac stie de ce , m-am impotmolit pe site-ul lor, unde nu vad nici macar preturile , singurele informatii fiind cele legate de excursii si date croaziera/navă. Iar logare nu poti face decat cu un booking nr, ceea ce imi indica faptul ca site-ul (www.msccruises.com/) dedicat doar celor ce au platit avansul. Asa ca intreb si eu, care e site-ul oficial MSC cruises ce permite vizualizare preturi si eventual booking ? pe site-ul lor nu gasesti preturi. la ei nu poti cumpara bilet. doar prin agentie. eu am incercat sa cumpar bilet de la agentie din USA, dar ma trimit sa cumpar de la o agentie din europa. Daca mai vrei informatii - scrie-mi in privat. |
Posted 11 February 2020 - 23:11

Multumesc de informare... Ciudata politica lor..
Am rezervat printr o agentie. Am primit si booking no. astfel ca m am si logat si pe site si in aplivatia dedicata |
Posted 12 February 2020 - 12:05

Din păcate , am uitat ce era esențial sa precizez. Anume, că nu am mai ales msc, ci tot Costa.
Logarea am facut-o si pe site si pe telefoane prin aplicatie Dar , din ce am vazut, si la MSC e la fel. După rezervare si plata avans, primesti nr de booking cu care te poti loga Attached FilesEdited by sashamiha, 12 February 2020 - 12:06. |
Posted 28 July 2020 - 11:20

A aparut oferta de 96 de ore de la MSC.
Aici este oferta lor. https://www.croazier...e3f924f0940515f Dar l-am incarcat si arhivat in ZIP. Attached Files |
Posted 24 March 2022 - 14:43

Am rezervat pe site la Costa o croaziera opt zile cu plecare pe 1 iunie pe traseul Roma, Genova, Barcelona, Pe mare, Marsilia, Cagliari, Palermo, Roma cu Costa Firenze !
|
Posted 02 June 2022 - 18:45

|
Posted 12 March 2023 - 01:35

Tocmai ce am rezervat o croaziera pentru August Marea Nordului Norvegia,
MSC Euribia |
Posted 17 March 2023 - 14:10

A mai fost cineva de aici cu Aida cruises? M-ar interesa ceva pareri/opinii si in special daca a mers cineva cu AidaBlu vasul.
M-am uitat la ceva video-uri pe youtube, dar cam atat. De faptul ca echipajul discuta in germana si doar cativa in engleza, asta stiu deja. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users