Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

Totul despre croaziere

* * * * * 2 votes
  • Please log in to reply
960 replies to this topic

#91
relu58

relu58

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 12.06.2007

View Postelbriga, on May 26 2008, 19:46, said:

Gata ! Cum ce e bun nu tine mult .Trecem si vacanta pentru 2008 la capitolul istorie...Impresiile despre croaziera facuta cu Costa Classica nu sunt chiar la cald pentru ca am prelungit traseul de intoarcere .
Din capul locului trebuie spus ca daca ar fi posibil as pleca si miine in alta "escapada"...
Incep cu bilele negre pentru ca au fost putine si sa ramina timp destul pentru cele albe.Vasul comparativ cu cel de anul trecut isi arata virsta cu toate ca 16 ani vechime nu e ceva de speriat -asta este ,am ales in functie de itinerar si nu de nava.Cel mai neplacut moment a fost la imbarcare  la Savona unde toti romanii (11 ! ,surpriza placuta)am fost scosi afara din rind si instiintati ca in Gibraltar nu am avea acces si am fost pusi sa semnam un fel de luare la cunostinta.Cind am solicitat explicatii, mi-au aratat o lista cu tarile care au acces, fara formalitati suplimentare ,printre cele mentionate figura chiar si Bulgaria mai putin noi asa ca am impresia ca a fost doar o greseala de redactare ,insa asta nu ne-a oprit ca sa nu ,hai sa zicem sesizam , in scris(dupa ce am vizitat Gibraltarul fara ca cineva sa ne intrebe de sanatate) despre situatia creata iar la foaia pe care am completat-o la sfirsit cu pareri despre serviciile oferite eu am fost un pic mai aspru amintind si de faptul ca mai lipsea sa ne aplice o stea galbena pe piept,asta doar asa sa realizeze cam cum s-ar putea interpreta gestul lor.Cred ca urmatorii romani nu var mai avea parte de asemenea "primire".Incident minor si singular ,asa ca nu trebuie pus la suflet.Atitudinea celor de la Costa in comparatie cu cei de la MSC, e ca parca cei din urma se straduiau un pic mai mult.Poate vasul fiind mai vechi repartizarea si avansarea in "ierarhie"personalului cam de pe acolo incepea ,cu toate ca si unele mici detalii ca alcatuirea programului si pina si calitatea hirtiei pe care era tiparit diferea,si cu asta gata ca si sa vrut sa mai gasesti alte cusururi tot nu dadeai de ele. Curatenia era facuta temeinic peste tot ,cabinele spatioase si camerista deosebit de eficienta si foarte amabila.La capitolul mincare trebuie facuta o atentionare speciala ,daca cineva vrea sa-si puna mintea cu avalansa de posibilitati de a alcatui meniul zilnic in mod sigur la intoarcere va trebui sa-si schimbe garderoba .La urmatoarele interventii am sa povestesc despre porturile vizitate si ceva "ponturi" pe care le-am folosit...!
Bine ai revenit!! Credeam ca ai ramas acolo!!! :huh:
FFF B ca ai inceput cu bilele negre. Sa nu uiti de bilele albe.
Da niste detalii despre imbarcare, cat a durat. Dincolo de momentul neplacut, Costa isi are "barlogul" la Savona, banuiesc ca organizarea era destul de buna, parca te-ai dus cu masina. A fost simplu / greu ?

#92
moschino

moschino

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 735
  • Înscris: 08.05.2008
ce urat din partea lor,tot nu pricep de ce pe lista aia figura Bulgaria si Romania nu?cred ca asta a fost singurul moment neplacut,oricum asteptam sa ne spui mai multe,dupa ce iti revii.

#93
elbriga

elbriga

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 04.07.2005
Ha ! ha !ha ! Chestia cu ramasul acolo e buna ,cu toate ca ,m-am desprins cu greu ...! Trebuie sa dau citeva detalii despre imbarcare. In primul rind nu trebuie facut cum am facut eu ,adica sa intru in jocul lor De cum am ajuns la scara vasului cu masina, m-au luat in primire ,ba cu formalitati de imbarcare (si eu tot confirmare doar prin mail am avut ,dar toate emotiile legate de acceptare le-am trait anul trecut asa ca acum am fost mai relaxat), de parcare a masinii, de preluare a bagajelor asa incit deoarece aveam doua rinduri de bagaje pentru ca la venire am tinut (deh damblaua mea !) sa salut Schonbrunn-ul ,am hoinarit prin Salzburg si Innsbruck evident ca din haine s-au mai incurcat si la vapor,"presto , presto" ...am ramas doar cu pantofii cu care ma simt confortabil la volan.Eram un pic obosit ca am bintuit toata noaptea  de la Bolzano la Savona - evident in afara autostrazii ca  altfel ajungeam la miezul noptii in Savona si tineam companie paznicilor de noapte (daca or fi avind ?!) .Dar eu trebuia sa le spun ca fac formalitatile de imbarcare dupa ce i-mi pun bagajele in ordine.Bine ca nu m-am invatat sa conduc in papuci de plaja...! Imbarcarea in sine a fost bine organizata si eficienta si poate desi nu ar trebui sa fac chestia asta ,trebuie spus ca anul trecut la Genova am fost asteptati cu pahare de coktail-uri si sampanie -baloane si confetti - si, nu urca toata lumea din acelasi port ca in Savona .
Dar ajunge ca o crede lumea ca sunt vre-un circotas ahtiat dupa tot felul de "chiftele" aruncate de organizatori , cind de fapt eu nu am fost interesat decit de locurile care urma sa le vad si sa ma simt cit mai bine pe timpul voiajului...Un alt aspect de luat in seama e faptul ca mi-a zis la telefon prietenul cu care am fost ,e ca el a last bani in torpedoul la masina (lei romanesti) sa aiba de benzina si o cazare la intoarcere -vre-o  4 milioane-si nu i-a mai gasit,despre asta chiar nu stiu ce sa mai cred.Masinile se predau cu cheia in contact si sunt garate ,intr-un tarc in port si la debarcare in gara maritima chiar la iesire la un ghiseu in schimbul chitantei ce o primesti la imbarcare primesti cheia iar masina se gaseste in parcarea din fata cladirii,asa ca zic ca, a fost destul de simplu...Despre incidentul cu lista ,convingerea me e ca la transcrierea listei cu tarile acceptate in Gibraltar inainte de a trece  Romania pe lista i-a sunat telefonul ,secretarei si la reluare a sarit un rind ,altfel lucrurile ar trebui sa fie tare complicate si nu cred ca i-si poate permite cineva sa-si bage capul in asa ceva ...  
  Si cu asta basta,de aici incolo nu voi mai vorbi decit despre atmosfera din baruri discoteci ,piscina locurile care le-am vizitat si cum am procedat .Deoarece chiar a fost o vacanta frumoasa ;reusita care mi-a lasat amintiri deosebite .Am cunoscut locuri noi ,oameni noi ,nu m-am intors mai sarac ba dimpotriva , iar croaziera ca mijloc de a-ti petrece concediu continui sa cred ca e cea mai nimerita...

#94
relu58

relu58

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 12.06.2007

View Postelbriga, on May 27 2008, 07:48, said:

Ha ! ha !ha ! Chestia cu ramasul acolo e buna ,cu toate ca ,m-am desprins cu greu ...!
Ramasul acolo nu era cu tenta de repros, ideea era ca ASTEPTAM un feed-back.... care intarzia....EU eram nerabdator...
Oricum, da-i inainte, pune si niste poze...

View Postelbriga, on May 27 2008, 07:48, said:

Un alt aspect de luat in seama e faptul ca mi-a zis la telefon prietenul cu care am fost ,e ca el a last bani in torpedoul la masina (lei romanesti) sa aiba de benzina si o cazare la intoarcere -vre-o  4 milioane-si nu i-a mai gasit,despre asta chiar nu stiu ce sa mai cred.Masinile se predau cu cheia in contact si sunt garate ,intr-un tarc in port si la debarcare in gara maritima chiar la iesire la un ghiseu in schimbul chitantei ce o primesti la imbarcare primesti cheia iar masina se gaseste in parcarea din fata cladirii,asa ca zic ca, a fost destul de simplu...
Despre chestia asta, presupun ca e discutabil. NICAIERI in lume nu se lasa cash in torpedo, indiferent ca e Porsche sau Trabant. Chitanta este o dovada / angajament ca se asigura integritatea masinii, nu a bujiilor / curelei de transmisie / supapei de admisie, etc.etc. Logic, ORICUM banii nu se lasa, daca se intampla chestia asta in Mexic sau Vietnam era vreo diferenta???

#95
elbriga

elbriga

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 04.07.2005
Nici nu am luat afirmatia cu ramasul ,ca repros ,deoarece eu consider discutiile ,amicale ,relaxate si din punctul meu de vedere placute.Episodul cu banii din torpedou ...ce sa zic...?! evit sa ma pronunt mai ales ca si eu am lasat o gramada de chestii in masina si paremi-se si ceva bani (inclusuv pantofii :D ) si nu a fost nicio problema .Anul trecut dupa cum am mai povestit am lasat masina in parcarea unei piete agroalimentare de cartier din fata careia dimineata "oamenii de afaceri" italieni recrutau zilieri pentru constructii si la intoarcere era doar prafuita .Probabil amicul meu se astepta ca daca a platit 72 de euro pentru parcare nu poate avea parte de asa ceva ,oricum stiti cum se spune : "hotul cu un pacat ,pagubitul cu o mie..."
  Asadar sa incepem cu plecarea ,facuta cu mult antren la care a contribuit din plin departamentul de entertainment  al navei. Muzica, dans pe coverta, sirena de plecare ,mai ales la prima experienta pe vase lucrul asta emotioneaza ... ! Dupa iesirea din rada a urmat "defilarea" prin fata rivierei italiene si coastei franceze pe care eu dupa o noapte se sofat am onorat-o printr-un somn de bebe...Prima escala care urma era Barcelona.Din tara prognoza meteo pentru ziua cu Barcelona era ploaie in averse ,loc unde arareori ploua, dar chiar in averse...?!! Ei bine nu s-au inselat.Doar cind am vizitat Sagrada Familia ploaia s-a oprit in rest a turnat cu galeata .Ca peste tot, nu am optat pentru excursiile organizate pe nava si mi-am intocmit un traseu bogat (ca sa am de unde taia) cu puncte pe care le-am memorat pe GPS pe care l-am setat pe functia pieton si am pornit "vizita".Un mare semn de intrebare de acasa era locul unde v-a acosta nava pentru ca in functie de acesta aveam sa m-a indrept catre statia de metrou sau bus ce ma va duce spre primul obiectiv...Temeri inutile pentru ca aici ca si in toate porturile din Spania iesirea din port se facea cu un autobuz local (shutell bus ) care in unele locuri incasa costul biletului (1-2 euro)de catre sofer sau se specifica in programul pe care -l primeai in cabina ca biletul se putea cumpara de la receptie de pe nava. Am sa incerc sa explic de ce nu agreez sistemul excursiilor organizate,la care uneori am apelat.Intradevar este comod civilizat asistenta asigurata de ghizi in limbile de larga circulatie dar faptul ca intr-un oras poti cunoaste doar trecutul prin monumentele acestuia pentru mine parca e insuficient. Peste tot am intrat prin piete,magazine,  am intat pe stradute laturalnice  am intat chiar si in agentii imobiliare.Chiar in programul comprimat de anul trecut din Roma mi-am gasit timp sa maninc o inghetata pe Corso si sa arunc o privire prin magazine.Vreau sa zic ca anul asta am avut parte in Cadiz de un concert de chitara oferit de un...artist ...cersetor ...care chiar in mijlocul pietei de la catedrala  in ziua torida si la umbra cladirilor din piata .Asa incit am ramas locului minute bune.In Lisabona in labirintul de stradude din jurul Placa Do Comercio am gasit o...taverna ..bodega sau ce o fi fost ,umde printe multi oameni in salopete am intrat si am baut o visinata cu o visina in paharul ca un degetat(alcoolul negasindu-se pe lista preferintelor mele)
Dupa Sagrada din cauza ploii am plecat direct spre Rambla de unde am intrat in Mercat de la Boqueria si m-am convins de ce asa de faimoasa in toata lumea (mai ales pe ploaie ...fiind acoperita),apoi am plecat direct spre Placa de les Drassanes locul unde ne-a lasat shutell bus si de unde trebuia sa-l luam la intoarcere(am inteles ca circula din sfert in sfert de ora)
Pentru obiectivul ratat ,Barcelona ,am compensat cu epuizarea programului de discoteca mult dupa miezul noptii...Urma Alicante cu debarcarea la ora opt dimineata asa ca desteptarea si micul dejun, mai in zori de zi,dar pina atunci vint puternic ,furtuna si noi si vasul...bailando ..bailando...!

#96
elbriga

elbriga

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 04.07.2005
Pentru cei cu bagajele facute si care nu trebuie sa stea mult sa se hotarasca iata aici o oferta interesanta...
http://www.webcroisi...42-2008-06.html

#97
Nicanor

Nicanor

    S t a l k e r

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,326
  • Înscris: 13.03.2003
...multumim de comentarii elbriga, sa stii ca asteptam posturile tale :)...

#98
mihaivlad

mihaivlad

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 4
  • Înscris: 25.01.2007
Draga elbriga, tin sa-ti multumesc pentru faptul ca m-ai ajutat sa ma hotarasc sa las plajele din Bulgaria, Turcia, Grecia etc. in favoarea unei croaziere. Doar ca, intampin ceva probleme si am nevoie de putin ajutor din partea ta in achizitionarea acestei. In urma unor discutii purtate cu un angajat al unei agentii din U.S. (www.vacationstogo.com), mi s-a transmis ca nefiind american sau canadian, nu pot lua croaziera de la nicio agentie americana pentru urmatoarele companii: Costa, Cunard, Oceania, Princess, Silversea si Star Clippers, iar daca reusesc sa o iau, risc sa nu fiu primit la bord. Acest lucru mi s-a confirmat si de cei de la Costa, care m-au trimis catre partenerii lor din Romania, unde bineinteles ca am gasit niste preturi enorme fata de cele americane. Ex.: www.shiptravel.ro - 1459 E fata de www.smartcruiser.com - 687,21 $.
Poti sa imi dai ceva detalii in legatura cu modul in care ai achizitionat ultima croaziera, care din cate am observat, a fost de la Smartcruiser pentru un vas de la Costa. Te-ai intalnit cu vreuna dintre problemele mentionate mai sus?

#99
AantraxX

AantraxX

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 03.09.2006
Ma bucur tare mult de cele spuse de elbriga sunt foarte de folos , si eu anul acesta as dorii sa merg intro croaziera . Preturile ce le-am primit de la agentiile noastre sunt cu mult mai mari fata de ce am gasit pe site-urile mentionate de voi . Dar totusi am o emotie in a rezerva pe internet , nu stiu poate ca sunt eu mai proaspat iesit din comunism , am o emotie la imbarcare poate ca nu ma primesc sau chestii de astea. Poate ca ma lamuriti si pe mine ce sa fac ca sunt in cumpana.  Va multumesc

#100
bogdanbf

bogdanbf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.01.2007
Salutare!
M-am intors si eu din vacanta si iata impresiile despre croaziera de doar 2 zile pt ca ma temeam ca sotia o sa aiba rau de mare si n-am vrut sa-mi arunc banii. Am testat, totul e ok si va urma una lunga.

2 Days to The Holy Land.
Plecare din Limassol, Cipru. Imbarcarea a fost destul de lejer facuta, am predat bagajul unor tipe de la intrare si apoi m-am plimbat prin Duty-free-uri. Bila neagra: cand am ajuns in cabina am gasit bagajul dar totul inauntru era comprimat doar initr-o parte a gentii ceea ce inseamna ca le-au urcat si manipulat cu picioarele. Mancarea: am avut cina a la carte dar si bufet (una si una). Dimineata doar bufeturi. Amncarea super buna si indestulatoare, chelnerii exemplar de amabili si totul in restaurant era de o curatenie rara. Preturile pentru bauturi erau duble fata de preturile din Cipru. (vinuri cipriote 12-18 euro/sticla, berea 4euro tapul). Cabina era destul de spatioasa, foarte curata si baia la fel.
Ce mi-a placut: amabilitatea si curatenia excesiva. Si programul foarte variat. Cu siguranta mai mergem in croaziera, dar nu cu Louis.
ce nu mi-aplacut: multi rusi si asta a facut ca anunturile sa fie mai intai in rusa, manipularea bagajului si zambetul unora de pe vas care cerea evident un bacsis.

Ce nu spune nimeni aici e faptul ca pe vas ti se scurg banii dun buzunare. Cel putin la noi bauturile nu au fost incluse in pret si costau.... Camerista isi facea mereu drum cand era vorba de debarcarea finala, chelnerii stateau langa tine cand luai ultimul mic-dejun poate le mai scapi si lor cate ceva. Chelnerii erau mai mult decat politicosi si zambeau cu subinteles, vasul aveaprize la 110 volti si invertoarele costau daca voiai sa folosesti 220 v.


Dar cel mai important pentru orice concediu e ca atunci cand esti pe vas uiti cu adevarat de toate, dar toate aspectele legate de serviciu sau orice problema. E ca un fel de brain-wash. Cu siguranta vom mai merge in croaziere si asta cat de curand.

#101
elbriga

elbriga

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 04.07.2005
Tocmai m-am intors de la munte si am sa dau citeva raspunsuri scurte pentru ca poate va grabiti si miine promit sa continuui cu Alicante ...Asadar pe cei de la smart crusier nu-i intereseaza datele de nationalitate decit pentru a completa rubrica referitoare la nationalitate .Am simulat o rezervare la Costa si nu au fost probleme.Mihaivlad apeleaza-ma pe Yahoo Mes la ID elbrigas si incercam impreuna .Sigur reusesti.Eu am rezervat prin Smart...si mi-au confirmat prin mail cu loc de cabina ,itinerariu si tot ce trebuie.Fara frica am mai convins un prieten care asemenea avea retineri de plati prin card si tot genul asta ,insa faptul ca Google i-i pun cap de tabel pe cei de la Smart in legatura cu croazierele cred ca inseamna ceva...Am sa iau legatura cu ceilalti romani cu care am fost anul asta pe Costa Classica si poate i-i conving sa posteze si ei din experienta si inpresiile lor astfel incit sa fie tabloul cit mai clar...!
Iar mine ...:   Ole...!  Alicante...!

#102
AantraxX

AantraxX

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 15
  • Înscris: 03.09.2006
As mai avea si eu o intrebare scuze daca par penibil dar sunt curios , sunt o persoana care bea ceva mai multa apa , este la bord apa de baut sau iti duci sau este in minibar ???
Va multumesc

Incredibil am facut acum un calcul pe smartcruiser si aceiasi cabina interioara pe acelasi vapor COSTA SERENA cu plecare din venetia este cu 400 de euro mai putin fata de pretul primit de la agentie . Pfuaaa ce ciuda am acum pe agentiile noastre care totusi cred vor sa castige unpic cam mult.

#103
bogdanbf

bogdanbf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.01.2007
ai minibar, dar apa e gratuita. Oricum nu ai avea cum sa-tiaduci de-acasa apa pentru 7-8 zile.... si din cate stiu este si interzis sa-ti cari bauturi pe vas.

#104
elbriga

elbriga

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 369
  • Înscris: 04.07.2005
Intii de toate sa raspundem la intrebari.De la imbarcare la prima masa au fost foarte insistenti in a propune o oferta in care "cumparai"(am explicat chestia cu cardul si plata se face la sfirsit) un tichet pentru care primeai daca nu ma insel 13 sticle de apa de jumatate de litru  pentru 24 de Euro .Pentru acuratetea cifrelor nu garantez insa ideea e ca la oricare masa -mic dejun prinz sau cina dadeai un tichet pentru care ti se aducea o sticla de apa.Tot ce contine minibarul e contra cost deci inclusiv apa insa nu te opreste nimeni ca din escale sa urci cu sticle de apa la tine ,banuiesc  ca daca sint in cantitati rezonabile.Eu nu am putut rata ocazia de a-mi cumpara vin de Porto si de Malaga de la "mama lor" cum se zice.
Referitor la pret ce pot sa spun .Anul trecut rezervarea am facut-o de la o agentie din Monte Carlo si tot aveau preturile foarte mari .Anul asta am avut noroc ca am dat de Smart si pretul a fost cel putin acceptabil.
Intradevar la rezervarea pe Smart primesti un formular in care pentru al completa trebuie sa treci nationalitatea si nu poti trece la pasul doi pentru ca Romania nu e pe lista scurta insa acest formular se genereaza automat la fiecare rezervare si nu face referire la regulile de circulatie ale cetatenilor UE in cadrul Uniunii deci trebuie ignorat.Am purtat corespondenta cu ei pe tema asta aproape cit toata literatura romantica si pina la urma am lamurit-o cu un telefon dat unui prieten in State.
Asadar dupa ce Marea Mediterana ne-a urat "bun venit" in felul ei, si-a domolit talazurile si Alicante ne zimbea la orizont cald si luminos.Evident ca in planificarea de acasa nu mi-am propus sa-l vizitez Antonio Banderas originar de aici ci am notat doar Castelul Santa Barbara si Explanada restul - orintare la fata locului .Debarcarea se face la ora opt iar prezentarea la nava la 13-30.Superb oras ,madrilenii in lipsa litoralului si l-au amenaja pentru a nu fi nevoiti sa apeleze la catalani.Kilometri intrgi cit vezi cu ochii de pasaje pietonale placate cu o gresie de supercalitate.Plaja nesfirsita si generoasa cu nisip extrem de fin.Desi nu se face treaba asta nu se poate sa nu te gindesti cu ciuda la Mamaia noastra.Explanada e chiar de vis  strajuita de palmieri si curmali.Deja Spania transmitea semnale puternice ca aici e altceva fata de ce am mai vazut prin porturile mediteraniene.Dupa amiaza am avut cite ceva de sarbatorit intre noi romaniiiar .Seara dupa prezentarea comandantului si a echipajului promitea sa fie incintatoare.Urma in ziua urmatoare Imperilul ,acolo unde pe sub Strimtoarea Gibraltar ,Europa si Africa i-si dau mina...

#105
Phx'

Phx'

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 868
  • Înscris: 16.10.2005
Am rezervat si noi o cabina intr-o croaziera, tot prin smartcruiser.com, intre 20-29 martie 2009, cu Norwegian Jade. Plecarea este din Barcelona, cuprinde 9 nopti si 8 zile pline, din care 3 pe mare si restul de 5 astfel: Casablanca, Agadir (ambele in Maroc), Las Palmas (Gran Canaria), Funchal (Madeira) , Malaga (Spania). In fiecare din porturi se sta 9-10 ore. Rezonabil zic eu. Pretul este de 2524$ pentru 2 persoane, cabina inside dar de cea mai buna categorie (adica etajul 11 din 15, in mijlocul vasului. Nava se pare ca este destul de mare, vreo 12 restaurante, 10 baruri, 4 piscine, cazino, teatru etc. Sper sa fie ok, mai ales ca navigheaza intr-o zona care ar trebui sa fie calduta in perioada aceea, deci sunt si sanse de plaja pe vas in zilele de navigare. Specific ca, desi am umblat mult prin lume, suntem pentru prima data intr-o croaziera, asa ca sunt chiar curioasa daca imi va placea. Pana atunci urmaresc cu interes ce mai scrieti pe-aci.

#106
bogdanbf

bogdanbf

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 93
  • Înscris: 08.01.2007
in martie poti risca sa prinzi marea agitata, dar si vreme bestiala de plaja. Depinde mult de noroc. oricum era mai fain daca-ti luai outside. Mi se pare totusi cam mult 2500$ pentru o cabina inside....mai ales ca si perioada e oarecum extrasezon.
Oricum va va placea...amabilitatea e la ea acasa pe orice vas de felul asta.

#107
relu58

relu58

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 409
  • Înscris: 12.06.2007

View PostPhx', on Jun 11 2008, 00:55, said:

Am rezervat si noi o cabina intr-o croaziera, tot prin smartcruiser.com, intre 20-29 martie 2009, cu Norwegian Jade. Plecarea este din Barcelona, cuprinde 9 nopti si 8 zile pline, din care 3 pe mare si restul de 5 astfel: Casablanca, Agadir (ambele in Maroc), Las Palmas (Gran Canaria), Funchal (Madeira) , Malaga (Spania). In fiecare din porturi se sta 9-10 ore. Rezonabil zic eu. Pretul este de 2524$ pentru 2 persoane, cabina inside dar de cea mai buna categorie (adica etajul 11 din 15, in mijlocul vasului. Nava se pare ca este destul de mare, vreo 12 restaurante, 10 baruri, 4 piscine, cazino, teatru etc. Sper sa fie ok, mai ales ca navigheaza intr-o zona care ar trebui sa fie calduta in perioada aceea, deci sunt si sanse de plaja pe vas in zilele de navigare. Specific ca, desi am umblat mult prin lume, suntem pentru prima data intr-o croaziera, asa ca sunt chiar curioasa daca imi va placea. Pana atunci urmaresc cu interes ce mai scrieti pe-aci.
Cu pretul, nimic de comentat, fiecare cu gustul si bugetul lui. DAR, ma intereseaza direct problemeler tehnice de PLATA a croazierei. Ai dat avans sau trebuie sa dai si pana cand ? Termenul final de plata cand este ?
Specific faptul ca - spre deosebire de cei care au PLECAT cu smartcruiser - eu am o patanie destul de nashpa cu respectiva agentie si cu Holland America. Nu o postez, este destul de lunga si incurcata. Pe scurt, in 20 mai am facut rezervarea pentru Noordam 15 august, dar am avut probleme si s-a anulat rezervarea, pe 2 iunie. Nici acum nu am o explicatie concreta de la ei.
Cine doreste detalii, PM.

#108
alifeder

alifeder

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 26.03.2008

View Postrelu58, on Jun 11 2008, 19:08, said:

Cu pretul, nimic de comentat, fiecare cu gustul si bugetul lui. DAR, ma intereseaza direct problemeler tehnice de PLATA a croazierei. Ai dat avans sau trebuie sa dai si pana cand ? Termenul final de plata cand este ?
Specific faptul ca - spre deosebire de cei care au PLECAT cu smartcruiser - eu am o patanie destul de nashpa cu respectiva agentie si cu Holland America. Nu o postez, este destul de lunga si incurcata. Pe scurt, in 20 mai am facut rezervarea pentru Noordam 15 august, dar am avut probleme si s-a anulat rezervarea, pe 2 iunie. Nici acum nu am o explicatie concreta de la ei.
Cine doreste detalii, PM.
Buna,si eu am rezervat prin smart si am avut ceva stres pana si-au luat banii intrucat imi zicea clar pe booking ca banii trebuie sa ajunga la ei in agentie pana pe 3 iunie(restul de plata ca la avans am avut alt termen) si termenul era scurt de vreo 5 zile,am facut ceva drumuri pe la BRD ca am un Master de la ei cu care am facut plata,banca mi-a zis ca ei nu pot interveni peste Master si plata ajunge la ei cam in 4 zile de cand au facut blocajul in cont.Pentru ca scria ca daca nu ajung banii la ei pana in 3 iunie pierd avansul si implicit rezervarea,le-am trimis un email in care le-am spus ca banii sunt in cont sa-i blocheze urgent ca dureaza minim patru zile pana ce master trimite banii spre ei,n-am primit raspuns la email si atunci i-am sunat la telefon,am vorbit cu o operatoare care mi-a zis ca va inainta cererea mea la seviciul clienti si cam in 3-4 ore de la telefon banii erau blocati si cu o zi inainte de expirarea termenului banii erau la ei.Tu ce ai patit?Scrie-mi pe [email protected] .Am vazut ca datele noastre de rezervare difera cu doar o zi si termenul limita de plata la fel,cu ce ai platit,nu cumva cu Visa ca am inteles ca la Visa merg platile si mai incet

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate