![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Encodare (conversie) din .mkv in .avi
Last Updated: Jun 13 2018 22:55, Started by
enderlabs
, Feb 27 2007 11:48
·
0

Posted 07 December 2010 - 00:06

de curand am cumparat un led tv Samsung cu player incorporat...am o problema:la formaturile mkv nu imi citeste sub nici o forma subtitrarea.Ma poate ajuta cineva?
|
Posted 13 January 2011 - 13:36

la formaturile mkv nu imi citeste sub nici o forma subtitrarea. - fisier MKV si fisier .SRT sau .SUB cu acelasi nume in acelasi folder - fisierul de subtitrari e bine sa fie in format de timp (nu stiu cum se cheama) nu in frame-uri - sa nu contina linii foarte lungi - e bine sa pui acelasi fisier de subtitrari in 2 exemplare cu extensiile .SRT, respectiv .SUB Din cate stiu TV-urile nu stiu sa redea subtitrari incluse in fisier MKV. |
Posted 13 June 2018 - 22:44

eu am problema inversa, am un avi vechi, nu-l ruleaza televizorul.
ce soft pot folosi sa-l trec cat mai acceptabil in mkv, de exemplu? traduceri nu ma intereseaza, filmul e romanesc, raliul. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users