Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Placa de baza veche

Mazda CX-60 Homura - Machine Grey

Kraven the Hunter - 2024

TV 4K
 Bga reball cpu telefoane

Mancare fara grasimi trans (trans...

Antena interna wifi pentru card m...

La mulți ani @AlexFCSB4!
 La mulți ani @silcar!

La mulți ani @Cipry7!

[General](Dupa-criza) Preturi mai...

Change csc on samsung
 Ce telefon recomandați intre...

Piese originale

Asigurare RCA pareri

Impozit pe profit in euro?

efecte/prelucrare text pentru o sigla

- - - - -
  • Please log in to reply
4 replies to this topic

Cluna

Cluna

New Member

• Grup: Members
Buna, sper ca ma poate ajuta cineva sa prelucrez un text astfel incat sa apara ca sigla din stanga-sus de pe http://dcd.uaic.ro. Am cautat un font asemanator, dar n-am gasit, apoi am incercat in Photoshop sa transform layer-ul cu text intr-o cale de lucru (work path) si sa trag de colturile literelor, dar imi trage si alte chestii care n-ar trebui...
multumesc anticipat!

Nyana

Nyana

Moderator

copiaza poza pe calculator, deschide-o in Corel si acolo poti cu ajutorul tool-ului Berzier sa faci mult mai usor curbele de care vorbesti tu. Succes!

tchocksoo

tchocksoo

Member

• Grup: Senior Members
Ok incearca sa cauti fontul pe www.flashkit.com sau 1001fonts nu mai stiu exact url la asta
Apoi efectele le faci in  Photoshop.
Daca nu stii vezi la resurse la rubrica de Photoshop site-uri cu tutorila despre 3d text.

rebelhawk

rebelhawk

Junior Member

Fontul folosit face parte din familia "STOP". De ex eu am in Word fontul StopD foarte asemanator cu cel folosit in sigla. Sigla se poate reproduce foarte usor in Microsoft Word folosind "WordArt" si efectele 3-D Style sau Shadow. Rezultatul se poate copia in Power Point si apoi se salveaza ca JPEG. Asta-i tot!

Bogdan123

Bogdan123

Junior Member

Tie iti trebuie fontul sau umbra din spatele textului? Daca nu ai reusit te pot ajuta.

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate