![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Afacere cu electrocasnice
Last Updated: Feb 20 2007 07:57, Started by
herlino
, Feb 20 2007 07:57
·
0

Posted 20 February 2007 - 07:57

Am posibilitatea sa intru intr-o afacere cu electrocasnice si vreau sa aud si de la voi niste pareri, daca merita sau nu.
Chestia e ca nu sa deschid magazin, ci sa aprovizionez cu marfa magazinele de gen.As avea preturi excelente in raport cu ce am vazut eu pe piata in acest moment, dar daca e cineva in domeniu, sunt curios adaosurile care le practica magazinele, si daca mai merge treaba, deoarece pana anul trecut, cand era credit doar cu buletinul, stiu ca piata asta a cunoscut un boom, dar mai nou nu stiu care e treaba. Astept niste pareri avizate. Mentionez ca produsele sunt : tv plasma, frigidere din alea de inox side-by-side, aragazuri si masini de spalat.Toate brand-uri super cunoscute. Edited by herlino, 20 February 2007 - 07:57. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users