Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
ULBS INFORMATICA

Index preturi

Boxa membrana tweeter infundata

Am nevoie de poze cu un curcubeu
 Whisky for Mac

Xiaomi 14 Gpay

Izolare zid exterior de scandura

Dezinstalare drivere W11 23H3
 Recomandare masina de spalat fiab...

BSOD din cauza Intel Audio DSP dr...

De ce sunt oamenii nostalgici

Cum vand casa fara factura Hidroe...
 Scor FICO minim

Tonometru compensat CAS?

polita RCA ONLINE

Termostat frigider - verificare
 

Regulament Cupa Yahoo Pool

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
No replies to this topic

#1
Syncron

Syncron

    Active Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 1,756
  • Înscris: 07.01.2006
REGULAMENT CUPA YAHOO POOL SOFTPEDIA


Prefata
In primul rand trebuie respectat cu strictete regulamentul forumului SOFTPEDIA.

Articolul 1. Detalii privind participarea
a) La Cupa Yahoo Pool Softpedia poate participa orice membru al forumului softpedia.
b) Participantii trebuie sa detina o adresa de e-mail la yahoo pentru a putea lua parte la aceasta competitie.

Articolul 2. Detalii privind inscrierea
a) Se pot inscrie doar cei care respecta criteriile de la articolul 1.
b) Pentru a se inscrie jucatorii pot apela la una din urmatoarele modalitati:
  • adaugarea id-ului de yahoo messenger campionat_pool_softpedia in lista de contacte.
  • pe forum in topicul creat special pentru editia in curs a campionatului, precizandu-se id-ul de messenger acolo
  • printr-un PM pe forum adresat organizatorului, in care se precizeaza de asemenea id-ul de messenger
c) La fiecare editie noua a campionatului concurentii care au mai participat si la editiile trecute, cat si cei noi, trebuie sa confirme participarea. In caz contrar ei nu vor fi inscrisi.

Articolul 3. Reguli si structura meciurilor
a) La fiecare editie a campionatului participa un numar de 32 de jucatori, care vor fi inscrisi in 4 grupe notate cu litere mari, in ordine alfabetica (A,B,C,D).
b) Componenta celor 4 grupe se desemneaza prin tragere la sorti dupa urmatoarele criterii:
  • in functie de clasamentul general se alcatuiesc 8 urne valorice a cate 4 jucatori si o urna in care se afla numele celor 4 grupe
  • prin trageri la sorti succesive din fiecare urna valorica se extrage cate un jucator, iar din urna cu numele grupelor, cate o grupa
  • in acest mod se plaseaza fiecare jucator extras in grupa desemnata, pe pozitia corespunzatoare urnei valorice
c) In faza grupelor si in faza optimilor se joaca dupa sistemul cel mai bun din 9 jocuri, adica jucatorul care ajunge primul la 5 este declarat castigator.
d) In faza sferturilor se joaca dupa sistemul cel mai bun din 11 jocuri, adica jucatorul care ajunge primul la 6 este declarat castigator.
e) In faza semifinalelor se joaca dupa sistemul cel mai bun din 13 jocuri, adica jucatorul care ajunge primul la 7 este declarat castigator.
f) In finala se joaca dupa sistemul cel mai bun din 15 jocuri, adica jucatorul care ajunge primul la 8 este declarat castigator.
g) In faza grupelor se joaca fiecare cu fiecare. In fazele superioare se joaca dupa schema atasata la sfarsitul acestui regulament.
h) Pentru a afla cum se puncteaza meciurile si cum se realizeaza clasamentul grupelor cititi articolul 5.
i) Dupa realizarea clasamentului fiecarei grupe in parte, ocupantii primelor 4 locuri se califica mai departe.
j) Toate meciurile se joaca, in mod normal, pe yahoo messenger. Daca la momentul disputarii unui meci, unul din jucatori sau ambii, din varii motive nu pot desfasura meciul pe yahoo messenger acestia pot cere ca partida sa se joace pe yahoo games.
k) Daca un jucator doreste ca un anumit meci sa se dispute in mod public, acesta va face o cerere pe topicul dedicat competitiei. In termen de maxim 24 ore de la depunerea cererii, se va desemna un arbitru care va contacta ambii jucatori pentru stabilirea detaliilor legate de disputarea jocului (camera pe yahoo games, ora).
l) Inainte de disputarea jocului arbitrul are dreptul de a cere un joc, impotriva unuia sau a ambilor jucatori, pentru a se putea arbitra cat mai corect.
m) In timpul jocului arbitrat, singurul in masura sa decida daca vreunul dintre jucatori triseaza este arbitrul. Jucatorii sunt rugati sa se abtina de la orice comentarii pe aceasta tema. Arbitrul are indatorirea de a media orice nelamurire care poate aparea in timpul jocului, de a tine scorul si, in rest, de a nu interveni in nici un fel in buna desfasurare a jocului.
n) In ceea ce reprezinta regulile propriu-zise in timpul unui meci se va tine cont de regulile yahoo pool. Amendament la aceste reguli: In cazul in care este introdusa bila neagra cu prima lovitura (la spargere) frameul se repeta fara modificarea scorului.
o) Daca in timpul unui meci un jucator doreste intreruprea meciului, acest lucru se face de comun acord cu celalalt jucator, meciul avand ca timp de finalizare 24 de ore. In momentul reinceperii partidei se va continua de la scorul inregistrat in momentul intreruperii.
p) In cazul in care un jucator nu-si disputa toate meciurile in perioada acordata fazei grupelor, el va pierde meciurile ramase nedisputate cu scorul de 5-0. Acest lucru se poate intampla si in fazele superioare in anumite cazuri.
q) Jucatorii care raman cu mai mult de 3 meciuri nedisputate in faza grupelor vor fi penalizati si cu interdictia de a mai participa la urmatoarele 2 editii ale campionatului.
r) In cazul in care un jucator paraseste masa de joc fara acordul adversarului, jocul in curs de desfasurare va fi considerat pierdut de acesta indiferent de situatia de pe masa, exceptand cazul in care adversarul ramas la masa isi exprima acceptul de a anula acel joc in momentul reluarii partidei. Jucatorul ramas la masa are obligatia de a astepta reluarea partidei 15 minute, timp dupa care poate refuza reluarea imediata a partidei la revenirea celui iesit de la masa. In cazul in care refuza continuarea meciului in intervalul de 15 minute de la intrerupere, fara acordul adversarului, se va considera abandon. Daca jucatorul ce a parasit masa nu revine la masa in termen de 15 minute si nu contacteaza adversarul pentru explicatii (sau posteaza explicatiile pe forum) in termen de maxim 3 ore, se va considera deasemenea abandon. Daca partida nu se continua imediat (de comun acord sau datorita revenirii celui ce a parasit masa dupa mai mult de 15 minute), ambii jucatori au obligatia de a posta pe forum scorul la care s-a intrerupt meciul, motivul intreruperii si data la care au convenit sa continue, in maxim 6 ore de la intrerupere. Meciul se va relua in cel mai scurt timp posibil, fara sa se depaseasca 48 ore de la intrerupere.

Articolul 4. Reguli privind buna desfasurare a competitiei
a) Nu sunt permise sub nici o forma posturile care contin atacuri, jigniri, limbaj trivial la adresa colegilor de pe forum sau a concurentilor din cupa. Acest lucru se sanctioneaza intai cu avertisment, iar la urmatoarele abateri cu eliminarea din competitie si interzicerea participarii pe viitor. De asemenea se poate aplica direct aceasta sanctiune din urma, in cazul unor incalcari grave ale acestei reguli.
b) Post-urile cu caracter vadit xenofob, indecent sau publicitar vor fi sterse fara avertizare.
c) Daca o persoana are intrebari/nelamuriri cu privire la modul de joc/prezentare/neprezentare in timp util al unui participat, va incerca sa afle informatiile necesare lamuririi problemelor de la persoana in cauza. Persoana in cauza este rugata sa coopereze pentru a nu se ajunge la conflicte. Atitudinea si conversatia vor fi in limitele bunului simt de ambele parti
d) In cazul in care apar conflicte pe yahoo messenger, aceste conflicte vor fi rezolvate in mod privat, eventual cu arbitrajul unui organizator daca ambele parti sunt de acord cu o astfel de mediere.
e) In cazul in care o persoana este acuzata de trisat intr-un meci din cupa acest lucru se va demonstra cu ajutorul probelor. Daca este gasita vinovata, respectiva persoana nu va mai avea voie sa participe la nici o editie a campionatului de pool organizat pe softpedia.
f) Nu pot exista 2 sau mai multe persoane care joaca de pe acelasi IP. Acele persoane care se vor gasi in situatie asta vor fi eliminate din campionat.
g)Totusi, in cazurile exceptionale in care din diverse motive doi jucatori joaca de la acelasi calculator (acelasi IP), trebuie anuntat organizatorul inainte de inceperea campionatului pentru nu a exista suspiciuni. Binenteles ca in acest caz trebuie demonstrat inainte faptul ca nu este vorba de una si aceeasi persoana.

Articolul 5. Realizarea clasamentelor
a) In faza grupelor victoria se noteaza cu 2 puncte. Clasamentul fiecarei grupe se realizeaza tinandu-se cont de numarul total de puncte acumulate de fiecare concurent. In caz de egalitate de puncte intre doi sau mai multi jucatori se face diferenta in functie de urmatoarele criterii: rezultatul meciului direct dintre concurenti, poolaverajul.
b) In fazele superioare victoria se noteaza cu 3 puncte.
c) La realizarea clasamentului final se tine cont de punctele obtinute de fiecare concurent in parte, de numarul de jocuri disputate in total si de poolaverajul total.
d) Ordinea este stabilita de numarul de puncte obtinute/numarul total de meciuri jucate. In caz de egalitate intre mai multi concurenti departajarea se face dupa poolaverajul total.
e) La realizarea clasamentului general, in functie de care se aleg participantii la turneul de tip Masters, se va tine cont de ultimele 3 editii ale campionatului.

Articolul 6. Dispozitii finale
a) In momentul inscrierii in competitie jucatorii trebuie sa fie de acord cu acest regulament.
b) Necunoasterea acestui regulament nu scuteste jucatorii de aplicarea sanctiunilor corespunzatoare.

Attached File  campionat_pool.gif   3.78K   197 downloads

// Regulament refacut si imbunatatit de Mr. Jinx. Postat pe data de 18 februarie 2007, ora 22:45. Ultima actualizare: 14 Iulie 2007, ora 20:51.

Edited by Mr.Jinx, 14 September 2007 - 08:30.


Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate