Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Precontract vanzare cumparare apa...

Ce scula de debitat pal e folosit...

Arzator dublu aragaz.
 Presiune Centrala Ariston.

DVR 4 canale functioneaza cu un ...

Redactare CV

Limite maxime amenzi contraven...
 Folie protectoare pentru ecrane (...

Spalare masina sau nu

Alternative la "we are sunset...

Încheiere penala dezinvestire
 Traducere limba spaniola

Family Sharing "Ask to buy...

CI+ (Telekom) și TV JVC

Umiditate Beci
 

o problema Slackware si Windows

- - - - -
  • Please log in to reply
24 replies to this topic

#19
TheTHEEF

TheTHEEF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 22.03.2006

View PostStrict, on Feb 12 2007, 20:16, said:

Încearcă așa.

1. înlocuiești în lilo.conf boot="/dev/hda" cu boot="/dev/sda"
2. rulezi lilo
3. resetezi calculatorul și schimbi ordinea hardurilor din BIOS.

Neapărat în ordinea asta, adică din Linux rulezi lilo înainte să faci schimbarea în BIOS.

Ar trebui să meargă.  Dacă am gresit ceva și nu mai pornește deloc sorry.

Daca modific .. si in caz de nu mai porneste deloc ce as putea sa ii fac ? :D

#20
landscape10

landscape10

    Banned by landscape10

  • Grup: Banned
  • Posts: 7,459
  • Înscris: 29.10.2005

View PostTheTHEEF, on Feb 13 2007, 10:43, said:

Daca modific .. si in caz de nu mai porneste deloc ce as putea sa ii fac ? :D
Reinstall :)

#21
sagarion

sagarion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 19.12.2006
Pune boot="dev/hda" pentru HDD-ul master si boot="dev/hdb" pentru slave, SDA este pentru un hard portabil conectat prin usb. Dupa care specifici ce imagine sa incarce.

#22
Strict

Strict

    Custom member title

  • Grup: Members
  • Posts: 5,226
  • Înscris: 07.08.2006

View Postsagarion, on Feb 13 2007, 13:39, said:

Pune boot="dev/hda" pentru HDD-ul master si boot="dev/hdb" pentru slave, SDA este pentru un hard portabil conectat prin usb. Dupa care specifici ce imagine sa incarce.
sda espe pentru orice SCSI, inclusiv SATA.  hda și hdb sînt doar pentru IDE.

#23
sagarion

sagarion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 19.12.2006
Cam aceeasi configuratie am si eu. Maxtor de 40GB cu Win pus pe master si e /hda, si un Seagate S-ATA care e pus pe slave si are Slack 11 /hdb. Asa mi le-a configurat el automat la instalare.

#24
TheTHEEF

TheTHEEF

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 170
  • Înscris: 22.03.2006

View Postsagarion, on Feb 13 2007, 14:40, said:

Cam aceeasi configuratie am si eu. Maxtor de 40GB cu Win pus pe master si e /hda, si un Seagate S-ATA care e pus pe slave si are Slack 11 /hdb. Asa mi le-a configurat el automat la instalare.


la mine e invers .. pe Maxtor am Slackware si pe Seagate am Winu ...

#25
sagarion

sagarion

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 162
  • Înscris: 19.12.2006
Pai de aia am zis "cam aceeasi" si nu "aceeasi". Ai testat? Merge?

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate