![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
script de backup pentru NT4
Last Updated: Jan 29 2004 15:57, Started by
tim2003
, Jan 27 2004 11:16
·
0

Posted 27 January 2004 - 11:16

Salut,
Vreau sa fac backup-ul pe un NT4 din script (ntbackup). Singura problema de care m-am lovit este felul in care specific la destinatie tape-ul meu. Am un COMPAQ SDT-10000 asa ca am incercat sa pun denumirea asta (intre ghilimele), am incercat cu "tape0" ... Nimic. Face cineva backup pe tape din script pe un NT4? Stiu ca e mai mult o intrebare retorica (majoritatea au trecut pe N2K) dar inca sper. Multumesc. |
Posted 29 January 2004 - 08:31

Quote Originally posted by tim2003 Salut, Vreau sa fac backup-ul pe un NT4 din script (ntbackup). Singura problema de care m-am lovit este felul in care specific la destinatie tape-ul meu. Am un COMPAQ SDT-10000 asa ca am incercat sa pun denumirea asta (intre ghilimele), am incercat cu "tape0" ... Nimic. Face cineva backup pe tape din script pe un NT4? Stiu ca e mai mult o intrebare retorica (majoritatea au trecut pe N2K) dar inca sper. Multumesc. Deci "tape0" vrea sa fie unitatea de banda Compaq? Ai mai multe unitati de banda ? In help spune clar ca trebuie sa dai ca parametru numarul unitatii de banda, deci de exemplu /tape:1 ! In meniul Operations, Hardware setup scrie clar identificatorul unitatii de banda. Daca nu merge altfel, inceraca cu ID-ul SCSI. Ai incercat sa-ti rulezi scriptul direct din command prompt sau l-ai programat cu AT? Poate problema e in alta parte... Succes! |
Posted 29 January 2004 - 11:25

Multumesc klaszlo. S-a rezolvat. Confuzia pe care o faceam era intre "backup" si "ntbackup". Pur si simplu uitam "ntbackup" sa il pun inainte, desi foloseam restul sintaxei corect.
Ca fapt divers, nu este nevoie sa specifici tape-ul ca se prinde singur. |
Posted 29 January 2004 - 15:57

LOLea ...
cand mai ai probleme, fa un scheduled task cu backup ... si, dupa ce setezi tot ce trebuie, vei avea si linia de comanda completa ;) |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users