![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
shMessenger Mobile
Last Updated: Jun 01 2014 16:47, Started by
claudium0
, Feb 10 2007 14:51
·
0

Posted 06 April 2007 - 13:29

Posted 07 April 2007 - 17:28

dar totusi ala care se stie la messenger pe telefon program sa bage id meu d4vid_life cami explima mai bine poatte nu stiu eu face pls
|
Posted 12 April 2007 - 13:31

sal!
am pus messengeru asta azi pe mai multe situri de softuri pt mobile ![]() sper ca e ok! eu nu l-am testat pentru ca folosesc agile messenger! bafta in continuare! PS: nu-l faci si UIQ3?? ![]() ![]() Edited by deejay_byker, 12 April 2007 - 13:35. |
Posted 13 April 2007 - 15:22

E de la APN. Merge bine pe k750i. ce anume e APN ? oricum versiunea 1.9 merge mult mai bine cand e vorba de un SE w810i cu wap unlimited de la orange. ( pe internet merge tzeava dar nu am access. s-au intepat cateva zile si m-au lasat sa ma conectez pe optiunea internet dar cred ca s-au prins de faza si nu se mai poate. sunt curios daca exista proxy-uri pe orange internet gprs, sa nu mai fiu blocat automat de server in momentul in care incerc sa ma reconectez acolo ![]() |
Posted 14 April 2007 - 21:06

a picat aplicația sau ce pe întâmplă? nu se mai conectează deloc
|
Posted 24 April 2007 - 19:17

am si eu o MARE intrebare am un pocket pc(eten m500) si vreau sa instalez shmessengeru numai k e java dar iar pe asta nu pot sa deschid fisiere java ..aveti idee?plz....ma gasiti pe id dj_app85 plzzzzzz
|
Posted 25 April 2007 - 21:59

Este super aplicatia. Mersi mult
Am cateva intreabari: Ce modificari au fost aduse versiunii 1.9.10 ? Nu poti sa faci o versiune speciala pentru Sony Ericsson in care sa muti tasta spatiu pe # ? Poate bat campii, dar ar fii posibil sa folosesti apelurile yahoo, adica sa folosesti microfonul/difuzorul telefonului pt a efectua apeluri in yahoo, la fel cum este posibil pe calculator cu casti/microfon ? Iarasi poate bat campii dar........... o sugestie........implementarea avatarului, si transfer de fisiere. Poate sugestiile mele sunt un pic exagerate, oricum ai facut o treaba foarte buna. thanx |
Posted 04 May 2007 - 14:06

mie imi merge perfect Messengeru, e o aplicatie foarte buna, e prima oara cand gasesc un messenger java pt telefonul meu si care sa-mi placa .... acum cat o sa mai tina free... sa vedem ..daca ai probleme cu intretinerea , PM
|
Posted 08 May 2007 - 00:13

am facut ceva ce nu trebuia? pe v630i imi da fie connection failed, fie connection reset(daca pun pe direct sau wap). idei?
|
|
Posted 08 May 2007 - 00:36

sorry, nu am mai putut edita. mi-am rezolvat problema, trebuia facut cont si pe shmessenger.ro , nu stiam......
|
Posted 24 May 2007 - 19:05

Felicitari pentru aplicatie, e super.
E cea mai completa aplicatie java de genul asta pe care am testat-o. |
Posted 24 May 2007 - 20:20

pe v3x nu merge sa transferi fisiere ...
probabil din cauza ca nu am card ? |
Posted 26 May 2007 - 23:27

Merge cu motorola phone tools sau cu alte softuri p2k, intra pe subaria motorola si pe topicul cu v3x o sa gasesti informatiile de care ai nevoie.
|
Posted 27 May 2007 - 00:33

Salut
Super treaba ai facut cu ultima versiune, are cateva optiuni pe care nu le gasesti la mess-urile clasice (IM+ sau Agile), spy, buzz, invisible initial etc. Eu am instalat ultima versiune - 1.9.12. Partile slabe ar fi: 1. Nu se poate utiliza T9 2. Pe un N95 (FP1) nu functioneaza alertele de sunet, vibratii sau lumina daca tastatura e blocata (?!) 3. Consumul mare de ram (aprox 7Mb) 4. Nu se poate customiza fontul (marime, culoare) Prima dintre ele mi se pare cea mai importanta, fara T9 input practic esti legat de maini pe o tastatura clasica de telefon... Am incercat toate celelalte versiuni, merg toate, dar fara T9. Cea "lite" foloseste T9 al telefonului, insa nu stie nimic din functiile platinum, functii care fac din shmess o adevarata comoara. Daca are cineva vreo idee despre cum sa pot folosi dictionarele din rom, ii dau o bere. Inca o data, felicitari ptr aplicatie!!! |
|
Posted 29 May 2007 - 21:39

salut!
am si eu o intrebare: am luat ieri telefonul [ http://img.gsmarena.com/w/pics/nokia/no6820_00.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] asta. date tehnice aici: http://www.gsmarena....ia_6820-565.php merge aplicatia ta pe el? are tastatura full si ar fi bun pentru messenger. am dat 120 de lei pe el si pana acum telefonul mi se pare super ok fata de 3410 si 6030 ![]() nu am mai fol mess pe mobil, asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine cum fac. azi facui un ab cosmote, si cerui activarea GPRS. ce urmeaza? sa cumpar adaptor Bluetooth? Multumesc pentru soft-ul free, dar deocamdata mie imi apare o pagina alba la linkul din primul post BG, |
Posted 29 May 2007 - 21:49

Voua va mai merge aplicatia? Mie nu mi se mai conecteaza.
Se pare ca site-ul nu prea merge, oare asta sa fie problema, ca prin intermediul site-ului te loghezi la aplicatie? |
Posted 29 May 2007 - 21:51

salut! am si eu o intrebare: am luat ieri telefonul [ http://img.gsmarena.com/w/pics/nokia/no6820_00.jpg - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] asta. date tehnice aici: http://www.gsmarena....ia_6820-565.php merge aplicatia ta pe el? are tastatura full si ar fi bun pentru messenger. am dat 120 de lei pe el si pana acum telefonul mi se pare super ok fata de 3410 si 6030 ![]() nu am mai fol mess pe mobil, asa ca va rog sa ma lamuriti si pe mine cum fac. azi facui un ab cosmote, si cerui activarea GPRS. ce urmeaza? sa cumpar adaptor Bluetooth? Multumesc pentru soft-ul free, dar deocamdata mie imi apare o pagina alba la linkul din primul post BG, Nu-ti trebuie adaptor bluetooth ..poti transfera si cu cablu de date sau infrarosu daca ai ..eventual sa-ti trimita cineva de pe telefonul lui ![]() Intr-adevar sunt ceva probleme cu site-ul .. iti uploadez eu ceva ..desi nu's la zi cu update-urile ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users