![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
shMessenger Mobile
Last Updated: Jun 01 2014 16:47, Started by
claudium0
, Feb 10 2007 14:51
·
0

Posted 29 October 2008 - 14:48

Posted 24 November 2008 - 19:16

Ma loghez si imi da "Authentication error". Am primit inclusiv o parola generata de site si nici cu aia nu merge.
![]() |
Posted 24 November 2008 - 20:10

La mine merge ireprosabil, l-am folosit cu calculatorul sa vad cat de repede ajung mesajele (am intrat cu un alt id pe messenger-ul clasic) si rezultatul a fost de 3-4 secunde, rezultat foarte bun pentru ca s-a conectat prin GPRS si nu prin 3G, la liceu unde am semnal 3G probabil ca va trimite mesajele in 1-2 secunde. Apropo cat consuma, ma refer la MB- trece de 100 MB pe luna (la o utilizare medie)??
![]() |
Posted 10 December 2008 - 00:20

La mine merge ireprosabil, l-am folosit cu calculatorul sa vad cat de repede ajung mesajele (am intrat cu un alt id pe messenger-ul clasic) si rezultatul a fost de 3-4 secunde, rezultat foarte bun pentru ca s-a conectat prin GPRS si nu prin 3G, la liceu unde am semnal 3G probabil ca va trimite mesajele in 1-2 secunde. Apropo cat consuma, ma refer la MB- trece de 100 MB pe luna (la o utilizare medie)?? ![]() |
Posted 16 December 2008 - 21:44

wa..am si eu s.e k800i iti merge shmessenger pe el?? [email protected] pls
|
Posted 22 November 2009 - 19:01

astazi iar nu a mers toata ziua.. nici macar siteul oficial nu se mai deschide.
the death of shmessenger? ![]() stie cineva vreun alt program asemanator sau mai bun care sa arate avatare, statusuri, emoticoane yahoo? :| |
Posted 23 November 2009 - 12:46

astazi iar nu a mers toata ziua.. nici macar siteul oficial nu se mai deschide. the death of shmessenger? ![]() stie cineva vreun alt program asemanator sau mai bun care sa arate avatare, statusuri, emoticoane yahoo? :| |
Posted 26 November 2009 - 11:32

Posted 26 November 2009 - 12:17

nici la mine nu functioneaza ..eu il folosesc pe PSP cu un progam de emulare java si imi zice " internal server error."...initial am crezut ca e devina psp de la firmware ...am incercat sa intru pe saitu lor dar nu functioneaza ! Gtalk funtioneaza pe shMessnger ?
|
|
Posted 03 September 2010 - 11:37

sal, am primit u HTC de curand si am instalat shmessenger , dar cand ii dau conectare imi da urmatorul mesaj : java.io.IOException...Trebuiesc facute anumite setari pentru a permite rularea aplicayiilor java ??? va multumesc
|
Posted 14 October 2010 - 14:18

Download gratuit de la http://www.shmessenger.ro/. Trebuie doar creat un cont pe site si Mobile Internet sau WAP activat. Prin WAP face cam mult trafic, asa ca e preferabila o extraoptiune gen WAP Unlimited la abonament. Prin conexiune directa (internet) insa, intensitatea traficului e destul de scazuta. Sugestiile si/sau comentariile sunt binevenite. ![]() m-am saturat nu stiu ce sa ii mai fac.am incercat si varianta scrisa de tine dar...degeaba |
Posted 01 June 2014 - 16:47

ce se intampla cu shmessenger. nu functioneaza de o saptamana?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users