![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
Ce se intampla ?
Last Updated: Feb 12 2007 22:00, Started by
orixweb
, Feb 08 2007 22:16
·
0

Posted 12 February 2007 - 20:02

e o intrebare la care nu cred ca poate da cineva un raspuns concret, eu am citit in revista:"Bussines Magazin" ca in google vrea sa dezvolte serviciile de publicitate online in Romania, acum nu stiu exact cat de curand se va intamla acest lucru
|
Posted 12 February 2007 - 22:00

ar fi foarte bine sa se dezvolte gogu in romania...dar profitu ala gros tot in america se face...aia au industrie...totu e o industrie uriasa la ei...
la noi in romania n-o sa fie la fel...cati o sa dea ei bani pe reclame ? ![]() ![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users