Flamexin
Last Updated: Feb 08 2007 00:42, Started by
nasorum
, Feb 07 2007 18:51
·
0

Posted 07 February 2007 - 18:51

Salutare. E vorba de tatal meu, il dor/ustura genunchii, la articulatii. A fost la farmacie, iar farmacista i-a dat Flamexin, insa pe plicurile respective scrie ca se administreaza doar pe baza de reteta, iar omului acum ii e frica sa ia aceste prafuri, ce-or fi ele.
Ar putea avea vre-un efect secundat chiar daca nu a fost la medic sa ii prescrie acest Flamexin? El mai are probleme probleme cu inima si cu stomacul, in rest e doar batran si-l dor oasele ![]() E nevoie sa mearga la doctor inainte sa ia Flamexin, sau e ok daca le ia asa fara prescriere? Nu si-a luat decat 2 plicuri (duble - 4 doze). |
Posted 07 February 2007 - 19:47

nasorum, on Feb 7 2007, 18:51, said: Salutare. E vorba de tatal meu, il dor/ustura genunchii, la articulatii. A fost la farmacie, iar farmacista i-a dat Flamexin, insa pe plicurile respective scrie ca se administreaza doar pe baza de reteta, iar omului acum ii e frica sa ia aceste prafuri, ce-or fi ele. Ar putea avea vre-un efect secundat chiar daca nu a fost la medic sa ii prescrie acest Flamexin? El mai are probleme probleme cu inima si cu stomacul, in rest e doar batran si-l dor oasele ![]() E nevoie sa mearga la doctor inainte sa ia Flamexin, sau e ok daca le ia asa fara prescriere? Nu si-a luat decat 2 plicuri (duble - 4 doze). Flamexinul este un antiinflamator, analgezic (impotriva durerii), o generatie mai noua. Ce probleme are cu stomacul? Flamexinul irita stomacul, probabil asta e motivul pentru care i s-au dat plicuri. Daca poate lua paracetamol sau aspirina, fara sa-l doara, poate lua si flamexin; dar daca are ulcer sau gastrita sa nu-l ia. Doua plicuri inseamna doua doze, e impartit in jumatati in ideea de a reduce doza pentru o data special pentru cei cu probleme la stomac. Cel mai bine ar fi sa-l vada medicul, si sa-i spuna medicului si de problemele cu stomacul. Exista analgezice care pot fi folosite si de cei care au ulcer. Plus ca s-ar putea sa nu se rezolve nimic (eventual pe moment) cu antiinflamatoare, neaparat trebuie vazut de doctor. |
Posted 07 February 2007 - 19:54

flamexinul este un antiinflamator nesteroidian cu durata lunga de actiune.
daca spui ca are probleme cu stomacul, as recomanda sa-l vada mai intai medicul care stie despre ce e vorba, deoarece antiinflamatoarele au reactii adverse gastrice. |
Posted 07 February 2007 - 21:50

Intradevar, il doare stomacul de la paracetamol sau aspirina. Nu si-a luat decat 3 plicuri de Flamexin, dupa-amiaza luase doar jumatate dintr-un plic si a zis ca nu l-a durut stomacul. Problemele cu stomac ce le are, se trag din tinerete... era putin alcoolic, a fost operat la stomac, acum nu mai bea, insa tot il mai doare din cand in cand... i-am zis ce mi-ati spus mai sus, insa zice ca nu vrea sa arunce plicurile, totusi a dat 60 de mii pe ele
![]() ![]() Multumesc de ajutor. |
Posted 08 February 2007 - 00:42

nasorum, on Feb 7 2007, 21:50, said: Intradevar, il doare stomacul de la paracetamol sau aspirina. Nu si-a luat decat 3 plicuri de Flamexin, dupa-amiaza luase doar jumatate dintr-un plic si a zis ca nu l-a durut stomacul. Problemele cu stomac ce le are, se trag din tinerete... era putin alcoolic, a fost operat la stomac, acum nu mai bea, insa tot il mai doare din cand in cand... i-am zis ce mi-ati spus mai sus, insa zice ca nu vrea sa arunce plicurile, totusi a dat 60 de mii pe ele ![]() ![]() Multumesc de ajutor. sa speram ca nu va arunca de sute de ori mai mult in cazul unuii ulcer perforat ![]() |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users