![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
Suplimentele se iau si in zilele de pauza?
Last Updated: Feb 17 2007 20:23, Started by
Rayden3000
, Feb 07 2007 13:27
·
0

Posted 15 February 2007 - 22:37

Am revenit sa mai spun ceva
![]() |
Posted 16 February 2007 - 08:33

Am revenit sa mai spun ceva ![]() depinde de tipul somatic. nu stiu ce tip somatic esti, deci nu prea pot sa-ti raspund, dar in principiu da...pui si grasime, daca NU vrei asta, nu alege un wg de la universal (giant mass, gain fast), au mult zahar. ceva bun si ieftin este GFX8 ![]() |
Posted 16 February 2007 - 08:38

depinde de tipul somatic. nu stiu ce tip somatic esti, deci nu prea pot sa-ti raspund, dar in principiu da...pui si grasime, daca NU vrei asta, nu alege un wg de la universal (giant mass, gain fast), au mult zahar. ceva bun si ieftin este GFX8 ![]() daca nu stai prea bine financiar poti de asemenea sa-ti faci tu un wg. iei un concetrat proteic(de ex. Milk&Egg, e bun pt seara, si unul din zer sa ai dupa antrenament), carbohidrati(energocarb) si un complex vitamino-mineral (Daily Formula) si vezi cum merge. |
Posted 16 February 2007 - 14:56

ideea e ca nu stiu ce tip somatic sunt..
![]() Nu am sa mai iau wg, pt ca nu vreau grasime ![]() ![]() ![]() ![]() Acum iau creatina monohidrata cu dextroza...gust cam nasol..dar il inghit ![]() Te rog sa`mi spui tu exact ce sa iau si cum sa iau ..pls....si cu ciclizarea la creatina, proteine..sau ce trebe sa iau.. ![]() |
Posted 16 February 2007 - 19:51

Apropo...creatina pe care o iau e de la Bio Tech si e monohidrata 100% pura, iar dextroza e de la natural plus, si le amestec impreuna ca imi e mai usor sa le beau, dar au un gust nasol..le amestec cu inati am amestecat in 250ml apa (10g creatina si cam 60g dextroza) si avea un gust ca de apa cu zahar, dulce, si cam nasol, acum amestec cu 500 ml apa si e la fel.. ce pot sa iau sa fie mai bun la gust..adica asa trebe sa fie.. ? si..are ceva daca le amestec pe toate 3 (creatina, dextroza si proteinele ) la un loc ?
si de cand am luat dextroza cu creatina la cam 15-20 de min am inceput sa ma simt cam nasol..dar mi`a trecut dupa vreo 20 de min.. ![]() Edited by Rayden3000, 16 February 2007 - 19:59. |
Posted 17 February 2007 - 15:30

In zilele cand luam eu creatina, luam de la Monohidrat si Dextroza ambele de la Pronutrition
25g Creatina / Zi + 75g dextroza -> Combinate, creatina nu are niciun gust, dextroza e ff dulce // Edit: ia creatina + dextroza si proteinele separat si daca te-ai simtit aiurea sa stii ca NU e de la creatina ![]() Edited by eminem4ever, 17 February 2007 - 15:31. |
Posted 17 February 2007 - 20:23

Mersi eminem4ever, oricum acum nu ma mai simt nasol..dar cum sa iau dextroza..iau de fiecare data cand iau creatina ? cate 50 de grame de fiecare data cand iau creatina.. ? sau iau vreo 75 o singura data pe zi chiar daca creatina iau de mai multe ori pe zi (de 4 ori cate 5 grame)
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users