![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Suplimentele se iau si in zilele de pauza?
Last Updated: Feb 17 2007 20:23, Started by
Rayden3000
, Feb 07 2007 13:27
·
0

Posted 07 February 2007 - 13:27

Eu iau proteine de la Pronutrition si creatina efervescenta de la aceeasi firma..creatina efervescenta vreau sa o inlocuiesc cu creatina monohidrata pulbere si sa o iau cu dextroza.
Fac antrenament 4 zile pe saptamana..si vreau sa va intreb daca sa iau suplimentele si in zilele de pauza, daca nu e neaaparat nu le`as lua din motive de economie ![]() |
Posted 07 February 2007 - 19:49

Eu luam aceeasi cantitate zi de zi, si faceam doar 3zile/sapt sala.
|
Posted 08 February 2007 - 11:57

Posted 08 February 2007 - 16:00

Ok..am sa iau in fiecare zi, dar ma mai intreb...daca iau suplimente un timp dupa care renunt la orice fel de suplimente, dar continui sa merg la sala... imi scad muschii ?
|
Posted 09 February 2007 - 08:45

Posted 10 February 2007 - 21:25

Ok, asa am sa fac si mersi mult pt sfaturi.
Acum as dori sa aflu cum scap de " balonul" pe care`l am...adica burta..e cam mare..parerea mea..cum as putea sa scap de ea..ca prin exercitii nu prea vad..sau ce exercitii trebuie sa execut.. ? |
Posted 13 February 2007 - 12:26

Rayden3000, on Feb 10 2007, 21:25, said: Ok, asa am sa fac si mersi mult pt sfaturi. Acum as dori sa aflu cum scap de " balonul" pe care`l am...adica burta..e cam mare..parerea mea..cum as putea sa scap de ea..ca prin exercitii nu prea vad..sau ce exercitii trebuie sa execut.. ? nu ai cum sa ai doar burta si in rest sa fii definit la os...ai grasime pe intrega suprafata a corpului, asa ca nu te plinge doar de burta ci de intreaga ta forma fizica...sau mai bine, nu te plinge deloc, si treci la treaba ![]() |
Posted 13 February 2007 - 20:38

Madib, on Feb 13 2007, 10:26, said: nu ai cum sa ai doar burta si in rest sa fii definit la os...ai grasime pe intrega suprafata a corpului, asa ca nu te plinge doar de burta ci de intreaga ta forma fizica...sau mai bine, nu te plinge deloc, si treci la treaba ![]() Nu ai inteles ce am vrut sa zic ![]() ![]() in fine..hai sa lasam asta... care proteine is mai bune de luat.. Gain Fast, proteine de la Weider sau N-Large2 de la Pro Lab |
|
Posted 14 February 2007 - 13:42

Quote nu ai cum sa ai doar burta si in rest sa fii definit la os...ai grasime pe intrega suprafata a corpului, asa ca nu te plinge doar de burta ci de intreaga ta forma fizica...sau mai bine, nu te plinge deloc, si treci la treaba citeste prin acest subforum ca am mai scris cum se poate slabi...regimul este totul si exercitiile aerobe. |
Posted 14 February 2007 - 14:47

SE7EN, on Feb 14 2007, 13:42, said: Ce destept esti tu, multumim ca ne luminezi. Tu la toti dai sfaturi cu aere din astea de expert. Quote Nu esti singurul care face sau a facut sport cum nu esti singurul care are idee despre nutritie sau cum ar trebui sa manance si sa se antreneze cel care vrea sa slabeasca sau sa ia greutate. Quote Sfaturile tale mi se pare exclusiv banale si nu cred ca e cazul sa te dai mai profesionist decat esti. Quote Esti genul tipic care cu cat stie mai putin cu atat face pe desteptul mai tare. nu stiu ce nu iti convine tie, te maninca intre picioare si vrei un sut? inainte sa incep sa postez, erau doar intrebari fara raspuns aici, sau cu raspunsuri idioate, de bine de rau, am mai reusit sa clarific unele treburi, si sa dau sfaturi...si pe linga ca o fac GRATIS se trezesc copii tembeli si batuti in cap ca tine, cowboy de asfalt, care bat berbunca in spatele blocului, care habar nu au ce inseamna un stil de viata sportiv...sa comenteze. mai Gigi Contra, te-ai gandit ca poate sunt oameni care vor raspunsuri? care chiar au nevoie de ajutor? sa te vad pe tine DESTEPTULE ce sfaturi dai, ca habar nu ai pe ce lume traiesti. daca chiar o faceam pe "expertul" si "imi dadeam aere" nu primeam atatea pm-uri si add-uri in YM, pentru a oferi consultanta, bai idiotule... ce inseamna Romania... |
Posted 15 February 2007 - 00:08

esti sigur ca dai sfaturile astea pe GRATIS?
ia sa vedem daca iti sterge cineva postul esti prea stereotipic ca sa fii pe bune dar daca asta tine forumul in viata... nu ne suparam ;-) Madib, on Feb 14 2007, 14:47, said: mai sulica...ciocu mic si joc de glezne. ce aere de expert? pentru ca spun lucrurilor pe nume? astept ca cei care "au idee" sa posteze, dar dupa cum vezi, se lasa asteptati...de ce oare? ma dau exact ceea ce sunt. daca esti asa sigur pe tine, pune-ma la incercare. nu stiu ce nu iti convine tie, te maninca intre picioare si vrei un sut? inainte sa incep sa postez, erau doar intrebari fara raspuns aici, sau cu raspunsuri idioate, de bine de rau, am mai reusit sa clarific unele treburi, si sa dau sfaturi...si pe linga ca o fac GRATIS se trezesc copii tembeli si batuti in cap ca tine, cowboy de asfalt, care bat berbunca in spatele blocului, care habar nu au ce inseamna un stil de viata sportiv...sa comenteze. mai Gigi Contra, te-ai gandit ca poate sunt oameni care vor raspunsuri? care chiar au nevoie de ajutor? sa te vad pe tine DESTEPTULE ce sfaturi dai, ca habar nu ai pe ce lume traiesti. daca chiar o faceam pe "expertul" si "imi dadeam aere" nu primeam atatea pm-uri si add-uri in YM, pentru a oferi consultanta, bai idiotule... ce inseamna Romania... |
Posted 15 February 2007 - 01:09

Quote astept ca cei care "au idee" sa posteze, dar dupa cum vezi, se lasa asteptati...de ce oare? Quote ma dau exact ceea ce sunt. Quote daca esti asa sigur pe tine, pune-ma la incercare. nu stiu ce nu iti convine tie, te maninca intre picioare si vrei un sut? inainte sa incep sa postez, erau doar intrebari fara raspuns aici, sau cu raspunsuri idioate, de bine de rau, am mai reusit sa clarific unele treburi, si sa dau sfaturi...si pe linga ca o fac GRATIS se trezesc copii tembeli si batuti in cap ca tine, cowboy de asfalt, care bat berbunca in spatele blocului, care habar nu au ce inseamna un stil de viata sportiv...sa comenteze. mai Gigi Contra, te-ai gandit ca poate sunt oameni care vor raspunsuri? care chiar au nevoie de ajutor? sa te vad pe tine DESTEPTULE ce sfaturi dai, ca habar nu ai pe ce lume traiesti. daca chiar o faceam pe "expertul" si "imi dadeam aere" nu primeam atatea pm-uri si add-uri in YM, pentru a oferi consultanta, bai idiotule... ce inseamna Romania... Restul nici nu merita sa comentez. Quote Ok..am sa iau in fiecare zi, dar ma mai intreb...daca iau suplimente un timp dupa care renunt la orice fel de suplimente, dar continui sa merg la sala... imi scad muschii ? daca te alimentezi bine si mentii necesarul de proteine, nu. Nu mai insist ca nu are sens, ca doar tu oricum sti mai bine. |
Posted 15 February 2007 - 07:34

Imi "place" ca voi va certati aici in loc sa dati cu sfatu...hai ca mai pun o intrebare, sper sa nu va certati...
![]() Care e diferente dintre un MPR si un concentrat proteic? |
|
Posted 15 February 2007 - 08:39

SE7EN, on Feb 15 2007, 01:09, said: Excelent raspuns pentru un "profesionist". Adica tu vrei sa zici ca daca nu mai fac sala trebuie sa consum acelasi nivel de proteine ca sa ma mentin ? Quote Asta e o tampenie maxima, e la mintea oricui ca pentru mentinerea unui anumit tonus nu e nevoie de mentinerea aceluiasi nivel de alimentatie sau antrenament. Quote Si iarasi e la mintea oricui ca daca mentii acelasi nivel de alimentatie dupa ce te-ai lasat o sa te ingrasi destul de rapid. Quote Nu mai insist ca nu are sens, ca doar tu oricum sti mai bine. |
Posted 15 February 2007 - 08:48

Rayden3000, on Feb 15 2007, 07:34, said: Imi "place" ca voi va certati aici in loc sa dati cu sfatu...hai ca mai pun o intrebare, sper sa nu va certati... ![]() Care e diferente dintre un MPR si un concentrat proteic? mrp (meal replacement) este un supliment nutritiv mult mai complex decat un concentrat proteic, contine pe linga proteina si...carbohidrati, vitamine, minerale, creatina, glutamina, taurina in unele cazuri glucosamina sau cartilaj de rechin, enzime digestive, steroli, carnitina + multe alte ingrediente pentru prevenirea catabolismului si sintetizarea mai buna a proteinelor. dar si pretul...e pe masura ![]() |
Posted 15 February 2007 - 14:50

OK Madib mersi pt raspunsuri, si is totusi nelamurit.. ce sa iau pana la urma pt masa musculara si forta? mai mult forta.. acum iau Milk & Egg de la pronutrition si creatina efervescenta, si vreau sa schimb pe creatina monohidrata cu dextroza..si nu stiu ce sa mai iau... tot proteine..gen Milk & Egg..sau Giant mass..sau ce`or mai fi..sau sa iau Gain Fast sau N-Large2 ?
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users