![]() |
Neurochirurgie minim invazivă
"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv. Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice. www.neurohope.ro |
Mai stiti ce-i aia folk?
Last Updated: Apr 27 2007 11:27, Started by
adadoi
, Feb 06 2007 16:09
·
0

Posted 07 February 2007 - 13:17

Ada Milea nu-mi place si nu ascult asa ceva. Este un monument inchinat aberatiilor sonore ![]() deocamdata nici eu n-o ascult, da' am momente cand imi vine... Si nu stiu unde s-o incadrez, ca de obicei imi pun tot directorul de "folk" sa cante si ma impiedic de ea. Si-mi strica dispozitia, tot timpul uit ca e acolo. |
Posted 07 February 2007 - 13:21

am totusi o curiozitate (ca vad ca avea dreptate baba, e "de pe vremea ei" folkul): voi cand faceti o bauta, ce ascultati? nu cantati? puneti cd-ul sau dvd-ul si dansati? geez! la costinesti acum vreo 3 ani am prins o reprezentatie Ducu Bertzi pe o terasa si media de varsta nu era neaparat foarte mare (deh...Costinesti), insa tind sa cred ca Bertzi are ascultatori mai tineri ca banica. |
Posted 07 February 2007 - 13:22

sonore ![]() deocamdata nici eu n-o ascult, da' am momente cand imi vine... Si nu stiu unde s-o incadrez, ca de obicei imi pun tot directorul de "folk" sa cante si ma impiedic de ea. Si-mi strica dispozitia, tot timpul uit ca e acolo. Eu am un director separat pentru "melodiile" interpretate de catre ea: Recycle Bin |
Posted 07 February 2007 - 13:25

Eu am un director separat pentru "melodiile" interpretate de catre ea: Recycle Bin mey, nu se poate acolo, ca ma omoara sora-mea! reclamagiu: am fost la un concert la cluj, a cantat si ducu, si am ramas complet paf cand am vazut ca niste kinderi pentru care se impartisera pijamalele de mult stiau toate versurile si cantau cu el |
Posted 07 February 2007 - 13:31

mey, nu se poate acolo, ca ma omoara sora-mea! reclamagiu: am fost la un concert la cluj, a cantat si ducu, si am ramas complet paf cand am vazut ca niste kinderi pentru care se impartisera pijamalele de mult stiau toate versurile si cantau cu el Eu sunt mai norocos. Nu are cine sa ma ucida. Cat despre partea cu ramasul paf... mergi si pe la alte concerte si te vei obisnui ![]() |
Posted 07 February 2007 - 13:35

Eu sunt mai norocos. Nu are cine sa ma ucida. Cat despre partea cu ramasul paf... mergi si pe la alte concerte si te vei obisnui ![]() care alte concerte? Ca in Brasov nu prea sunt... concerte la care m-as duce, vreau sa zic. Adevarul e ca si fiica-mea stie o gramada de versuri, si pana si ala mic o inceput sa invete, da' nu merg singuri la concerte la ora 11 noaptea... Ce m-a uimit pe mine era faptul ca nu se potriveau acolo, aveau freze si echipament de "baieti de baieti", si totusi stiau versurile. Poate ajung la mare in august, totusi. |
Posted 07 February 2007 - 13:45

pai la o bauta incepem ca baietii rockeri cu un album Parazitii, dupa care din halba in halba trecem prin cantece de AMR armata, ajungem si pe la Ducu Bertzi (asta e voie sa il scriu cu TZ nu?) care ne face pofta de limba romana adevarata si terminam cu un noi suntem romani de la furdui iancu si treceti batalioane romane carpatii. la costinesti acum vreo 3 ani am prins o reprezentatie Ducu Bertzi pe o terasa si media de varsta nu era neaparat foarte mare (deh...Costinesti), insa tind sa cred ca Bertzi are ascultatori mai tineri ca banica. ce mica e lumea mai reclamagiule. pe terasa la white horse multe beri am mai baut si tin minte ca in fiecare vara venea ducu sa cante de vreo 3-4 ori...sau chiar mai multe. la noi in targ avem un cenaclu de folk si se fac intalniri in fiecare luna iar media de varsta a spectatorilor e undeva pe la 20 de ani. mai avem si cateva crasme pe unde mai zdranganeste cate un folkist din chitara iar, in general, folku prinde bine printre tineri. o strofa de la cel mai mare stihuitor in viata, fondatorul si creatorul tuturor "si totusi exista iubire si totusi exista blestem dau lumii, dau lumii de stire iubesc, am curaj si mă tem." |
Posted 07 February 2007 - 13:46

pai la o bauta incepem ca baietii rockeri cu un album Parazitii, dupa care din halba in halba trecem prin cantece de AMR armata, ajungem si pe la Ducu Bertzi (asta e voie sa il scriu cu TZ nu?) care ne face pofta de limba romana adevarata si terminam cu un noi suntem romani de la furdui iancu si treceti batalioane romane carpatii. la costinesti acum vreo 3 ani am prins o reprezentatie Ducu Bertzi pe o terasa si media de varsta nu era neaparat foarte mare (deh...Costinesti), insa tind sa cred ca Bertzi are ascultatori mai tineri ca banica. |
Posted 07 February 2007 - 14:04

mai copii, mai sunt si altii, nu numai ducu bertzi!
(bag de sama ca nu sunteti chiar asa "pafaristi" cum vreti sa ma faceti pe mine sa cred) |
Posted 07 February 2007 - 14:08

|
Posted 07 February 2007 - 14:37

Io ascult Socaciu şi Cenaclul Flacara, Ado. E de bine?
![]() Age: 27. Status: căsatorită. Placeri: mult prea exotice pentru gusturile unora. Ascult folk şi beau Tuborg Strong. No, acu' e bine? Edited by naughtydream01, 07 February 2007 - 14:41. |
Posted 07 February 2007 - 14:41

Posted 07 February 2007 - 14:42

Posted 07 February 2007 - 14:44

Posted 07 February 2007 - 14:44

|
Posted 07 February 2007 - 15:08

vorbind despre Cenaclu, va dati seama ca Paunescu a fost primul MC din Romania ?
ps: nu va mai luati de Ada Milea ! ![]() |
Posted 07 February 2007 - 16:21

Posted 06 March 2007 - 21:55

e de bine dara. io am niste cenaclu pe stick, si-l car cu mine... si tuborg strong e de bine Ai putea sa incarci undeva ,de unde sa-l pot descarca ? Mi-aduc aminte cu drag cum am participat la spectacolul 1000 pe stadionul Dunarea din Galati. Oricum cred ca nu puteam vedea altceva pe timpul lui Ceasca. |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users