Petitie "Dracula, my love"
Last Updated: Feb 17 2007 01:27, Started by
hailei
, Feb 06 2007 11:11
·
0

Posted 06 February 2007 - 14:09

Probabil ca nu, chiar daca ar merita cu fiecare nota si vers sa castige, faptul ca este o melodie ce reprezinta Romania, din start o trage in jos.. nu zic ca merita "cu fiecare nota si vers" ![]() Dar chiar daca nu ar fi castigat, ar fi urcat destul de sus, sunt sigura.. E-Type When Religion Comes To Town Chiar daca nu e plagiat. Daca ar fi urcat ceva ... poate doar pentru costumatii. Eu sunt de acord cu ce zice unul la commenturi: Quote lyrics are horrible female singer performance is appalling the song itself is belly aching Edited by don_dannielo, 06 February 2007 - 14:12. |
Posted 06 February 2007 - 14:12

"I come from India, travelled all around the world
to get to ya Into Romania all the ladies want to give the love to ya I like the Amsterdam crazy people living like in Babylon Let`s get the party on, we`ll be dancing like a little indian" + o batuta si-o sarita ![]() "Everybody in the country Come ................................." ![]() Facuta la repezeala. In varianta actuala ii lipseste "a touch of magic". (aka Adi Minune) |
Posted 06 February 2007 - 15:31

Nu mai conteaza ... oricum ramane de vazut pe ce loc ne calificam la eurovision. pacat de melodie ca este chiar buna. parerea mea.
|
Posted 06 February 2007 - 15:35

da' ierea un băet cu o mielodie "turnero" sau cieva di genu ista. ăla nu mai cântî?
|
Posted 06 February 2007 - 15:43

Ala a facut o caruta de bani, mananca picant la KFC acum ca isi permite, si si-a pierdut vocea.
|
Posted 06 February 2007 - 16:50

Pardon! S-a mutat in casa care se invarte dupa soare si isi comanda acolo icre negre.. Mai greu e sa gaseasca (,) curierul intrarea in casa, k la cum se schimba vremea zilele astea, casa aia e ca un titirez...
![]() |
Posted 07 February 2007 - 04:38

|
Posted 07 February 2007 - 15:47

Sper sa ramana descalificata
![]() Nu avem nevoie de asa ceva la Eurovision. |
Posted 07 February 2007 - 15:59

Acum am vazut-o si io prima data pe youtube (thx de link).. penala rau, am rezistat aproape 15 secunde sa ma uit la ea. Ma mir ca nu e featuring Costi Ionitza si Adi Minune la cum suna...
![]() |
Posted 07 February 2007 - 16:02

http://www.petitiono...o/petition.html Aici se poate vota pentru a sustine melodia lui Moga! Pana ultima oara cand am verificat eu erau deja peste 3500 de voturi si tot crestea numarul. Votati si voi, chiar daca nu mai are nici un efect acuma, macar sa se vada ca ne place melodia! e chiar jalnica piesa asta, e o rusine... ne tot folosim de staru Dracula sa ne bage in seama strainii... penibil |
Posted 08 February 2007 - 09:35

Ce va fi va fi
![]() |
|
Posted 08 February 2007 - 11:08

Exagerati.. sau poate nu intelegeti ce este Eurovisionul in ziua de azi... este un concurs "pentru mase" cu muzica pe masura.. comerciala, sa zicem.. Remerber Sertab? Ruslana? Elena Paparizou? Acuma aveti alta perspectiva asupra participarii piesei la Eurovision..?
![]() |
Posted 08 February 2007 - 11:18

am ascultat si eu melodia. Ce e important e ca e originala. La versuri iese din masa melodiilor pop. Si nici ritmul nu e rau. Dar.. imi aduce aminte de ritmurile ruslana foarte foarte mult
|
Posted 11 February 2007 - 00:51

de a fost eliminata?...nu prea am fost la curent anul asta cu eurovizionul...
despre melodie...cred ca linia melodica merita niste versuri mai bune...pacat versurile au stricat toata melodia...si nici videoclipul nu e reusit deloc... da ma rog...nu asta se puncteaza |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users