Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Info Coronavirus/Vaccinare vs Fake News

Livrare Hyundai i30 2022 cu DCT

Brother Eroare scanare A9

Achizitie auto
 Procedura Preschimbare nr verzi p...

Copiii si obezitatea

Reglare greutate doza Unitra GS-431

Potrivire jante ?
 instant sau dus electric?

Microfon extern pentru ML/DSLR

Schimbare parbriz

Costuri achiziție garsoniera.
 Pensii publice - Venit total asig...

Solutie (lichid pulverizat) pentr...

Backup calling

Ce placa video recomandati si car...
 

AviSub - Subtitrari mari pe orice player Divx

- - - - -
  • Please log in to reply
65 replies to this topic

#55
voyageros

voyageros

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 253
  • Înscris: 14.01.2006
Ai dreptate...l-am incercat si eu si merge brici ,chiar si la seriele de marimea Lost sau Prison Break la care nu reuseam sa introduc subtitrarea a functionat. E Bun

#56
furainima1

furainima1

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 30.06.2006

 rammsteinro, on Feb 11 2008, 15:02, said:

salut. am incercat si eu. si am probleme. am fisieru prison.break.s03e01.hdtv.xvid-xor.avi de 356 mega si avisub imi da mesaj ca totul e ok dupa ce face doar 40 mega. ce este in neregula? de ce face doar ata in loc sa faca tot filmul si de ce imi da mesaj ca totul e ok desii e clar ca nu a facut tot ?

Pentru prison Break trebuie prima data sa incarci filmul(fara sub)in VirtualDubMod,cand se incarca apare o fereastra la care optezi cu NO,dupa asta la Video bifezi Direct stream copy,dupa asta File Save As,salvezi cu alta denumire filmul si salvare.Cca 1-2 minute la un film de 700Mb si gata .
Folosesti cu AviSub noul film randat cu VirtualDubMod. Si merge sigur(de vina este codarea audio CBR si trebuie VBR.

 viceroy56, on Feb 11 2008, 22:33, said:

Uite un exemplu de AviSub.
Maxwell-ul merge sigur cu DivX 6.
Eu folosesc la Offset valori=26...-4 si se pozitioneaza corect.

#57
viceroy56

viceroy56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,785
  • Înscris: 28.10.2006

 furainima1, on Mar 12 2008, 17:14, said:

Eu folosesc la Offset valori=26...-4 si se pozitioneaza corect.
Diferenta e numai la dimensiunea fontului: 24 fata de 26. Eu am un televizor cu diagonala de 72 cm si imi place sa vad cat mai mult din film, nu sa acopar imaginea cu subtitrare. Astea sunt deja mofturi pe care fiecare dintre noi le avem!

#58
maggie_68

maggie_68

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 15.04.2008
Salut, am si eu un dvdplayer samsung si eram nemultumita ca are scrisul foarte mic la filmele dvix. Mi-a recomandat cineva de pe forum sa incerc cu programul avisub acolo sunt sanse sa-i maresc fontul cum vreau eu. Si am reusit, multumesc pentru sfaturi si va recomand cu caldura acest program.E si foarte usor de folosit.Dar mai am totusi o nelamurire. Care este cauza pentru care pot folosi cu succes avisub pentru un film de 700 MB dar nu-l pot folosi la un film serial un episod care are cam 350 MB si avisub nu functioneaza la el, adica mi-l prelucreaza dar in final imi da o fisa de aprox.42 KB care e ceva foarte mic (in mod normal trebuia sa-mi dea o fisa tot de 350 MB) si nu stiu care este explicatia. Ma poate ajuta cineva ?
Mersi, maggie

#59
viceroy56

viceroy56

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,785
  • Înscris: 28.10.2006
Vezi cu 5 posturi mai sus. Se recomanda un alt program care l-am incercat si eu si e OK.
Problema la seriale e modul de encodare, un pic mai ciudat, captura facuta 'on the fly' direct in MPEG4.
Trecerea acestora prin VirtualDubMod cum s-a spus mai sus reface indexul si apoi poate fi prelucrat si cu AviSub sau Sub2DivX. AVIAddXSubs face el tot ce trebuie, inclusiv elimina GMC si PBS, care nu sunt suportate de o multime de playere standalone.

#60
nbraica

nbraica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.01.2008
Background`ul ala albastru nu se poate scoate?

#61
nbraica

nbraica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 20
  • Înscris: 25.01.2008

 nbraica, on Dec 10 2008, 17:37, said:

Background`ul ala albastru nu se poate scoate?



Am rezolvat:D

#62
don_leone

don_leone

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 21.02.2009
dar pentru filmele care sunt pe 2 cd-uri ce trebuie făcut. Eu am încercat cu avisub și mi-a scris un singur fișier avisub divx. Am greșit eu undeva? Subtitrările le-am încărcat separat dar avi-urile ?

#63
taranu

taranu

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 622
  • Înscris: 31.01.2006
Le faci pe rind.Tu le-ai incarcat pe amindoua deodata?

#64
don_leone

don_leone

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 14
  • Înscris: 21.02.2009

 taranu, on Feb 22 2009, 19:29, said:

Le faci pe rind.Tu le-ai incarcat pe amindoua deodata?
nu le-am încărcat separat dar când salvează cred că salvează peste primul. O să le salvez pe rând prin redenumirea primului apoi îl lucrez pe al doilea

#65
adytzul89

adytzul89

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 438
  • Înscris: 04.04.2006
salut.. aveti idee de ce atunci cand aleg un .avi apoi un .srt .. dau generate subbed avi .. se incarca .. si cand sa vad fisierul are doar 40 mb... de ce oare :| ? idei .. plz help me ..

#66
@ndy

@ndy

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 339
  • Înscris: 10.01.2006
Intrebare pentru cei care aveti Windows 7: mai puteti folosi programul pe acest sistem de operare?
La mine pe Windows 7 Professional SP1 32bit face figuri: incarc fisierul avi, adaug subtitrarea, selectez Generate subbed avi, se incarca subtitrarea, iar apoi nu se mai intampla nimic... progress bar-ul nu se incarca si scrie Processing avi la nesfarsit. Care este problema? Nu e compatibil cu Windows 7? Pe XP SP3 functiona de fiecare data fara probleme.

Edited by @ndy, 22 June 2013 - 12:42.


Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate