![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Server de email
Last Updated: Mar 25 2004 13:26, Started by
AndreiTk
, Jan 19 2004 15:08
·
0

Posted 19 January 2004 - 15:08

Salut
o mica problema.. as vrea si eu sa imi fac un server de email si sa-l gazduiesc acasa. Domeniul o sa-l cumpar, siteul l-am facut si as vrea sa fac si un server de email, dar sa-l gazduiesc acasa pentru ca ma costa prea mult sa-l gazduiesc ina alta parte... 1. puteti sa imi reomandatzi un program ceva pt server? ( windows XP) 2. daca cineva are alta idee sa-l gazduiesc in alta parte contra cost bineinteles dar sa imi asigure ei suportul? Mersi |
Posted 19 January 2004 - 16:05

Microsoft Exchange Server se numeste programul. Iti trebe ip extern neaparat, pc relativ bun si bunavointa :)
|
Posted 19 January 2004 - 16:22

np :). Btw vezi ca io mi-am cam prin urechile in Exchange ala ... eram mai mic adevaru :o
|
Posted 19 January 2004 - 16:28

pai probabil ca o sa mi le prind
la fel de probabil ca o sa injur tot microsoftul :) si in vreo 3 zile o sa ma prind eu de faza :D |
Posted 25 March 2004 - 10:28

Salut, o parere pur personala: O sa-ti ia mai mult de 3 zile sa setezi un exchange server pe microsoft (in afara de cazul in care nu cumva ai dat 'jdemii de $ pe cursurile lor).De asemenea masina pe care trebuie sa ruleze va trebui sa fie destul de puternica.Pot insa sa-ti recomand (in deplina cunostinta de cauza) un linux si un MTA precum Sendmail sau Qmail.Personal imi place Qmail desi e un pic mai greu de configurat are o multime de aplicatii pe care le poti instala sa-ti faca viata mai usoara.
Bafta multa |
Posted 25 March 2004 - 11:47

pai si unde e usurinta utilizarii solutilor m$ atunci? de ce un server de mail are nevoie de un tzomp puternic?
intreb pt. ca am instalat qmail fara sa stiu mai mult decat "e mai bun decat sendmail" in cateva ore, cu tot cu configurare, pe un 486. |
Posted 25 March 2004 - 13:26

pai tocmai ca, cred ca nu prea e (sau e daca le dai bani pe mcse-uri).
La Qmail mi-au placut "sculele" vpopmail, qmailadmin etc. Nu stiu daca pentru alte MTA-uri exista ceva asemanator.Cat despre Sendmail, daca tb sa-l configurezi pt domenii multiple ai ceva bataie de cap.... |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users