Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Reparatie termostat Rehau H 230

La multi ani @Cojocel!

Recomandari Baby monitor Wi-Fi!

GENER8ION, 070 Shake - Neo Surf (...
 Trusa unghii profesionala

La ce sa ma astept la urmatoarele...

Sunt dese/normale ofertele de van...

Comanda online geaca
 Îmbracaminte anti frecare

Caut o piesa muzicala

Ce reprezinta Free Dos?

Care este temperatura voastra de ...
 Operatiuni ante zugravit

Teapa sa nu sa dai avans la prelu...

Vacanta in SUA ( NY )

Asigurare RCA sigura

Server de email

- - - - -
  • Please log in to reply
7 replies to this topic

AndreiTk

AndreiTk

Member

• Grup: Members
Salut
o mica problema..
as vrea si eu sa imi fac un server de email si sa-l gazduiesc acasa.
Domeniul o sa-l cumpar, siteul l-am facut si as vrea sa fac si un server de email, dar sa-l gazduiesc acasa pentru ca ma costa prea mult sa-l gazduiesc ina alta parte...
1. puteti sa imi reomandatzi un program ceva pt server? ( windows XP)
2. daca cineva are alta idee sa-l gazduiesc in alta parte contra cost bineinteles dar sa imi asigure ei suportul?

Mersi

steelk

steelk

Active Member

Microsoft Exchange Server se numeste programul. Iti trebe ip extern neaparat, pc relativ bun si bunavointa :)

AndreiTk

AndreiTk

Member

mersi

steelk

steelk

Active Member

np :). Btw vezi ca io mi-am cam prin urechile in Exchange ala ... eram mai mic adevaru :o

AndreiTk

AndreiTk

Member

pai probabil ca o sa mi le prind
la fel de probabil ca o sa injur tot microsoftul :) si in vreo 3 zile o sa ma prind eu de faza :D

andrei_t

andrei_t

New Member

Salut, o parere pur personala: O sa-ti ia mai mult de 3 zile sa setezi un exchange server pe microsoft (in afara de cazul in care nu cumva ai dat 'jdemii de $ pe cursurile lor).De asemenea masina pe care trebuie sa ruleze va trebui sa fie destul de puternica.Pot insa sa-ti recomand (in deplina cunostinta de cauza) un linux si un MTA precum Sendmail sau Qmail.Personal imi place Qmail desi e un pic mai greu de configurat are o multime de aplicatii pe care le poti instala sa-ti faca viata mai usoara.
Bafta multa

Alice

Alice

Big Boobs

• Grup: Senior Members
pai si unde e usurinta utilizarii solutilor m$ atunci? de ce un server de mail are nevoie de un tzomp puternic?
intreb pt. ca am instalat qmail fara sa stiu mai mult decat "e mai bun decat sendmail" in cateva ore, cu tot cu configurare, pe un 486.

andrei_t

andrei_t

New Member

pai tocmai ca, cred ca nu prea e (sau e daca le dai bani pe mcse-uri).
La Qmail mi-au placut "sculele" vpopmail, qmailadmin etc. Nu stiu daca pentru alte MTA-uri exista ceva asemanator.Cat despre Sendmail, daca tb sa-l configurezi pt domenii multiple ai ceva bataie de cap....

Anunturi

Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă

Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne.

Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate