![]() |
Second Opinion
Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale. Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit. www.neurohope.ro |
idee pt descarcat app java pe telefon
Last Updated: Jan 21 2008 18:43, Started by
ad
, Jan 27 2007 19:02
·
0

Posted 27 January 2007 - 19:02

Nu stiu daca am dreptate, nu prea cunosc standardele de baza BT, dar m-am gandit la urmatoarele:
Dat ca la majoritatea telefoanelor trebuie sa accesezi o adresa web ca sa poti downloada un joc/o aplicatie , fie ea o aplicatie facuta de tine si cum atunci cand faci conexiune bluetooth se creeaza un fel de retea locala - nu exista oare posibilitatea ca prin aceasta "retea bluetooth" sa ai si TCP, adica sa faci un fel de retea locala prin care sa accesezi de pe telefon cu wap adresa de pe pc-ul tau personal (in absenta semnalului de retea) ca sa iei de acolo tot ce vrei. Eventual sa iti faci compu un fel proxy pt ca telefonul sa iasa pe net gratis ![]() In rest, nu mi se pare o idee chiar rea restrictia asta, pentru ca daca ar fi mai usor / ieftin de pus diverse aplicatii s-ar fi inmultit virusii si alte tipuri de malware pe telefoane, unde pot face chiar mai mult rau decat pe un pc. Hai ca v-am dat si idei de afaceri ![]() |
Posted 11 September 2007 - 16:16

Nu stiu daca am dreptate, nu prea cunosc standardele de baza BT, dar m-am gandit la urmatoarele: Dat ca la majoritatea telefoanelor trebuie sa accesezi o adresa web ca sa poti downloada un joc/o aplicatie , fie ea o aplicatie facuta de tine si cum atunci cand faci conexiune bluetooth se creeaza un fel de retea locala - nu exista oare posibilitatea ca prin aceasta "retea bluetooth" sa ai si TCP, adica sa faci un fel de retea locala prin care sa accesezi de pe telefon cu wap adresa de pe pc-ul tau personal (in absenta semnalului de retea) ca sa iei de acolo tot ce vrei. Stiam acum vreo 2 ani o aplicatie care facea ceva de genul asta, puteai trimite poze, muzica, java doar accesand din telefon ipul calculatorului tau(folosea totusi wapul), dar din pacate nu mai stiu cum se numeste. Daca stie cineva sa-i posteze numele. |
Posted 15 September 2007 - 12:00

cred ca despre asta era vorba: http://www.getjar.co...Standardversion
|
Posted 29 November 2007 - 19:58

cred ca despre asta era vorba: http://www.getjar.co...Standardversion Nu era programul asta, oricum era asemanator. |
Posted 21 January 2008 - 15:00

sunt mai multe posturi in forumul pt SE. poti sa te conectezi prin cablu sau BT.
|
Posted 21 January 2008 - 18:43

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users