Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
clubul grararelor in stil america...

Bariera de oxigen EVOH la teava I...

Winamp a fost relansat, ca aplica...

Mesaj de text spam de la numarul ...
 planificare traseu Europa

Intrebare motor masina spalat ind...

Butasi smochin

Zborurile tot mai nesigure?
 La multi ani @A_Stere!

Albire profesionala dentara

Rulou textil terasa

Situație ciudata siguran5...
 Anxietate sau probleme de sanatate?

Pagina web pentru verificare tele...

Conectare multipla de pe acela...

Problema material CM 11

idee pt descarcat app java pe telefon

- - - - -
  • Please log in to reply
5 replies to this topic

ad

ad

Junior Member

• Grup: Members
Nu stiu daca am dreptate, nu prea cunosc standardele de baza BT, dar m-am gandit la urmatoarele:

Dat ca la majoritatea telefoanelor trebuie sa accesezi o adresa web ca sa poti downloada un joc/o aplicatie , fie ea o aplicatie facuta de tine
si cum atunci cand faci conexiune bluetooth se creeaza un fel de retea locala - nu exista oare posibilitatea ca prin aceasta "retea bluetooth" sa ai si TCP, adica sa faci un fel de retea locala prin care sa accesezi de pe telefon cu wap adresa de pe pc-ul tau personal (in absenta semnalului de retea) ca sa iei de acolo tot ce vrei. Eventual sa iti faci compu un fel proxy pt ca telefonul sa iasa pe net gratis :D

In rest, nu mi se pare o idee chiar rea restrictia asta, pentru ca daca ar fi mai usor / ieftin de pus diverse aplicatii s-ar fi inmultit virusii si alte tipuri de malware pe telefoane, unde pot face chiar mai mult rau decat pe un pc.

Hai ca v-am dat si idei de afaceri :P

jmxx

jmxx

Junior Member

View Postad, on Jan 27 2007, 20:02, said:

Nu stiu daca am dreptate, nu prea cunosc standardele de baza BT, dar m-am gandit la urmatoarele:

Dat ca la majoritatea telefoanelor trebuie sa accesezi o adresa web ca sa poti downloada un joc/o aplicatie , fie ea o aplicatie facuta de tine
si cum atunci cand faci conexiune bluetooth se creeaza un fel de retea locala - nu exista oare posibilitatea ca prin aceasta "retea bluetooth" sa ai si TCP, adica sa faci un fel de retea locala prin care sa accesezi de pe telefon cu wap adresa de pe pc-ul tau personal (in absenta semnalului de retea) ca sa iei de acolo tot ce vrei.

Stiam acum vreo 2 ani o aplicatie care facea ceva de genul asta, puteai trimite  poze, muzica, java doar accesand din telefon ipul calculatorului tau(folosea totusi wapul), dar din pacate nu mai stiu cum se numeste. Daca stie cineva sa-i posteze numele.

gumball3000

gumball3000

...

• Grup: Senior Members
cred ca despre asta era vorba: http://www.getjar.co...Standardversion

jmxx

jmxx

Junior Member

View Postgumball3000, on Sep 15 2007, 12:00, said:

cred ca despre asta era vorba: http://www.getjar.co...Standardversion

Nu era programul asta, oricum era asemanator.

aslsilviu

aslsilviu

New Member

sunt mai multe posturi in forumul pt SE. poti sa te conectezi prin cablu sau BT.

baghy

baghy

Active Member

View Postaslsilviu, on Jan 21 2008, 15:00, said:

sunt mai multe posturi in forumul pt SE. poti sa te conectezi prin cablu sau BT.
da link-ul
PLs

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate