![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Slabit/eliminat grasime in partea superioara a corpului
Last Updated: Oct 11 2007 18:37, Started by
alf77
, Jan 27 2007 11:31
·
0

Posted 27 January 2007 - 11:31

Buna ziua si numai bine la toata lumea!
Din cauza unui program oribil de lucru si din cauza ca multi ani am mancat predominant noaptea,acum am burta si un piept gras si oribil (i have small titties).Am studiat o vreme ce as putea face sa combat aceasta problema.Am concluzionat ca ar trebui sa fac mult efort(sport,fitness,cardio) si mai putin sala sau ridicare greutati. Va rog sa-mi spuneti daca exista (si eventual unde) un fel de camasa sau bluza care sa-mi faciliteze transpiratia abundenta in partea superioara a corpului.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un astfel de produs care practic sa creeze o mica sauna la purtator.Astfel eforturile mele ar fi mult imbunatatite.Deasemenea alte solutii sau sfaturi pentru revenirea la normal vor fi foarte apreciate. Multumesc anticipat, ALF. |
Posted 27 January 2007 - 14:57

alf77, on Jan 27 2007, 11:31, said: Buna ziua si numai bine la toata lumea! Din cauza unui program oribil de lucru si din cauza ca multi ani am mancat predominant noaptea,acum am burta si un piept gras si oribil (i have small titties).Am studiat o vreme ce as putea face sa combat aceasta problema.Am concluzionat ca ar trebui sa fac mult efort(sport,fitness,cardio) si mai putin sala sau ridicare greutati. Va rog sa-mi spuneti daca exista (si eventual unde) un fel de camasa sau bluza care sa-mi faciliteze transpiratia abundenta in partea superioara a corpului.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un astfel de produs care practic sa creeze o mica sauna la purtator.Astfel eforturile mele ar fi mult imbunatatite.Deasemenea alte solutii sau sfaturi pentru revenirea la normal vor fi foarte apreciate. Multumesc anticipat, ALF. la efort, nu conteaza cu ce esti imbracat, tot transpiri. iti recomand aerobic ![]() |
Posted 01 February 2007 - 10:05

alf77, on Jan 27 2007, 11:31, said: Am studiat o vreme ce as putea face sa combat aceasta problema.Am concluzionat ca ar trebui sa fac mult efort(sport,fitness,cardio) si mai putin sala sau ridicare greutati. in mare ai dreptate, trebuie efort aerob. Quote Va rog sa-mi spuneti daca exista (si eventual unde) un fel de camasa sau bluza care sa-mi faciliteze transpiratia abundenta in partea superioara a corpului.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un astfel de produs care practic sa creeze o mica sauna la purtator.Astfel eforturile mele ar fi mult imbunatatite.Deasemenea alte solutii sau sfaturi pentru revenirea la normal vor fi foarte apreciate. te uiti prea mult la teleshopping. prin eliminarea transpiratiei nu slabesti, pierzi greutate, e adevarat...dar doar apa si saruri, pe care le iei inapoi urgent. grasimea se arde PROPORTIONAL pe intreaga suprafata a corpului, asa ca nu ai cum sa slabesti "doar in partea superioara", decat cu liposuctie. fara un regim alimentar adecvat degeaba. |
Posted 10 March 2007 - 18:27

alf77, on Jan 27 2007, 11:31, said: Buna ziua si numai bine la toata lumea! Din cauza unui program oribil de lucru si din cauza ca multi ani am mancat predominant noaptea,acum am burta si un piept gras si oribil (i have small titties).Am studiat o vreme ce as putea face sa combat aceasta problema.Am concluzionat ca ar trebui sa fac mult efort(sport,fitness,cardio) si mai putin sala sau ridicare greutati. Va rog sa-mi spuneti daca exista (si eventual unde) un fel de camasa sau bluza care sa-mi faciliteze transpiratia abundenta in partea superioara a corpului.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un astfel de produs care practic sa creeze o mica sauna la purtator.Astfel eforturile mele ar fi mult imbunatatite.Deasemenea alte solutii sau sfaturi pentru revenirea la normal vor fi foarte apreciate. Multumesc anticipat, ALF. |
Posted 28 September 2007 - 16:07

scuze , nu vreau sa fac reclama dar incearca Sauna Belt poate ai buna eu stiam ca o vindeau tiganii cu 300.000 de mii deci e si ieftina
|
Posted 28 September 2007 - 16:23

alf77, on Jan 27 2007, 12:31, said: Buna ziua si numai bine la toata lumea! Din cauza unui program oribil de lucru si din cauza ca multi ani am mancat predominant noaptea,acum am burta si un piept gras si oribil (i have small titties).Am studiat o vreme ce as putea face sa combat aceasta problema.Am concluzionat ca ar trebui sa fac mult efort(sport,fitness,cardio) si mai putin sala sau ridicare greutati. Va rog sa-mi spuneti daca exista (si eventual unde) un fel de camasa sau bluza care sa-mi faciliteze transpiratia abundenta in partea superioara a corpului.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un astfel de produs care practic sa creeze o mica sauna la purtator.Astfel eforturile mele ar fi mult imbunatatite.Deasemenea alte solutii sau sfaturi pentru revenirea la normal vor fi foarte apreciate. Multumesc anticipat, ALF. Edited by adi185, 28 September 2007 - 16:24. |
Posted 28 September 2007 - 18:37

Si eu aveam man boobs cand m-am apucat de sala si din cauza ca mii s-a dezvoltat pieptu nu se mai vad, ci incepe sa capete forma aia frumoasa si patrata.
![]() |
Posted 28 September 2007 - 22:28

Alte sfaturi cu privire la acest aspect...
Pai in primul rand ca sa dau un raspuns la cei care cred in minuni ca stai pe canapea cu o centura sau ce o mai fi in jurul abdomenului si slabesti.Oameni buni o fi cineva care crede in asa ceva? Or vinde astia aceste tipuri de produse? Cine le cumpara oare? Sunt o gramada de produse care ne-au invadat viata,masini cu distronic,parctronic care mai au putin si merg singure,mancare semipreparata plina de E-uri,T-uri si alte alea pe care o preparam la microunde ,ca de,e mai usor,nu mai mergem prin magazine ca acum cumparam on line,tv-ul cu telecomanda(si orice cu telecomanda)cu zeci de posturi care emit niste programe tampite,ne miscam din ce in ce mai putin,chiar si cand mergem la munte(da,la munte si nu pe munte) facem un gratar,mancam intr-o carciuma si mama ce tari suntem,am fost la munte am facut miscare sau de ce sa mai facem miscare,mai bine stam la tv si slabim cu o centura din asta in jurul corpului! Sa nu-mi spuna cineva ca nu are timp macar jumatate de ora pe zi pt miscare! Orice miscare de la mers in parc cu role,bicla sau pe jos,o piscina,o sala de fitness,un munte,un ski iarna,un tenis de camp,fotbal,basket orice! Am devenit prea comozi! Daca ai man boobs inseamna ca nu ai mai facut de mult timp sport,si atunci incepi usor,progresiv cu cardio(personal recomand cat mai putin cardio la sala si cat mai mult in aer liber),dupa aceea antrenament combinat si cu greutati in functie de ce vrei sa faci si unde vrei sa ajungi. A si bineinteles o asa zisa dieta bazata pe cat mai natural! Adi185 vezi ca este o mare diferenta intre zaharul rafinat din comert si fructoza!(fructoza este zaharul din fructele dulci si miere,iar zaharoza se gaseste in tulpinile plantelor precum trestia de zahar,sfecla de zahar,precum si in pepene galben,piersici,morcov etc,iar prin rafinarea sfeclei se pierd toate proprietatile ei!) Arata-mi si mie un om obez care a mancat numai fructe! Zaharul din comert ingrasa,daca mai putem sa-i spunem zahar ca prin rafinare devine"heroina",faina ingrasa,prajelile ingrasa si in cele din urma sedentarismul! P.S. Conserva de peste nu este un aliment cat mai putin preparat. |
Posted 28 September 2007 - 23:22

este diferenta..normal..intre ele..dar indicele glicemic conteaza...care este tot ridicat...., si cresterea glicemiei ingrase... se depun toate alea..etc... daca mananci grasimi fara carbohidrati deloc..ai glicemia f f jos, slabesti!!!! (daca mentii caloriile in limita bunului simt:) )
este putin preparat conserva de peste... nu ca o mancare..care pui o gramada de kkturi in ea....acolo estedoar peste fier..sau afumat depinde de conserva...si eventual sare...cat de mult preparat este asta???? Edited by adi185, 28 September 2007 - 23:23. |
Posted 28 September 2007 - 23:31

Asta spuneam si eu in gastronomicus cu ceva timp in urma,ca sa mentii caloriile in limite normale e simplu:trebuie sa mananci cat consumi! Ce e peste se depune,ce e sub te slabeste intr-o oarecare masura.
|
|
Posted 28 September 2007 - 23:50

Solutia este un nutritionist. O colega de-a mamei se chinuia demult sa slabeasca, fara succes, de cand cu nutritionistul a slabit mult de tot si se mentine (lucru care nu se intampla prin alte metode "miraculoase"). Ceea ce ma mira este faptul ca ii recomanda sa manance chestii relativ ormale, dar sa nu le prea combine intre ele si sa nu faca excese. Are voie sa manance gratar, mici ... etc. Nutritionistul iti face un regim in functie de metabolismul tau. Succes
|
Posted 29 September 2007 - 08:45

BorisFlokow, on Sep 29 2007, 00:50, said: Solutia este un nutritionist. O colega de-a mamei se chinuia demult sa slabeasca, fara succes, de cand cu nutritionistul a slabit mult de tot si se mentine (lucru care nu se intampla prin alte metode "miraculoase"). Ceea ce ma mira este faptul ca ii recomanda sa manance chestii relativ ormale, dar sa nu le prea combine intre ele si sa nu faca excese. Are voie sa manance gratar, mici ... etc. Nutritionistul iti face un regim in functie de metabolismul tau. Succes |
Posted 30 September 2007 - 09:16

Ai nevoie de un mod de viata echilibrat(somn&alimentatie) impreuna cu cardio si sala(pt. tonifiere si definire)
Succes! |
Posted 30 September 2007 - 14:13

alf77, on Jan 27 2007, 12:31, said: Buna ziua si numai bine la toata lumea! Din cauza unui program oribil de lucru si din cauza ca multi ani am mancat predominant noaptea,acum am burta si un piept gras si oribil (i have small titties).Am studiat o vreme ce as putea face sa combat aceasta problema.Am concluzionat ca ar trebui sa fac mult efort(sport,fitness,cardio) si mai putin sala sau ridicare greutati. Va rog sa-mi spuneti daca exista (si eventual unde) un fel de camasa sau bluza care sa-mi faciliteze transpiratia abundenta in partea superioara a corpului.Ma gandesc ca ar trebui sa fie un astfel de produs care practic sa creeze o mica sauna la purtator.Astfel eforturile mele ar fi mult imbunatatite.Deasemenea alte solutii sau sfaturi pentru revenirea la normal vor fi foarte apreciate. Multumesc anticipat, ALF. Noroc bun domnule. Traiesc aceasi drama ca si tine. Suntem....colegi de suferinta daca vrei ![]() Ideea e urmatoarea: am 117 Kg, 1.87, burta, tzatze [suna urat nu?], fund si picioare groase la "bulan" sus [astea`s mostenire de famile]. Am o munca superba: stau 12 ore si am grija de cateva servere, mai concret 12 ore in fund la calculator. Urmeaza ziua urmatoare alte 12 ore in fund la calculator...dar de la 19:00 pana la 07:00 a 2 a zi. Somn.....maxim 5 ore de catnd ajung acasa pana pe la 12 cand.....cu treaba prin casa. Ciclul se repeta [12 ore ziua, 12 ore noaptea, zi libera]. In weekend..."trag cu porcu", daca stii expresia. [dorm cat cuprinde.....] Sport 0...regim aproape 0. Sunt gurmand. Imi place sa gatesc si sa mananc. O recunosc. Am incercat ceva retete in tineretea mea...acum cativa ani, sa fie vreo 4-5 ani...dar fara succes. Singura ce a dat roade cu adevarat a fost suferinta. M`am despartit de fosta prietena si ....atunci am slabit undeva la vreo 8-10 Kg. [va dati seama ce pasiune pe mine :)] Cresterea mare in greutate a fost aci, la Bucuresti. Am venit cu 86-87 Kg si intr`un an bateam in 100. Acum am ajuns la 117, dupa cum am mai zis. Proasta alimentatie si insuficient somn. Miscare...0. De curand am auzit si eu de un nutritionist, ale carui rezultate le`am vazut cu ochii mei. De la "buna ziua domana" am ajuns sa imi salut colega de ervici "buna gagica!"....o schimbare radicala. Vreau zilele astea sa`i fac o vizita doctorului...sa vad ce iese. Daca te intereseaza, te tin la curent. Dicutam aici ...sau pe PM. In rest...sanatate multa si numai bine. Noroc, Alex. |
Posted 11 October 2007 - 18:37

decat sa te duci la un nutritionist sa`ti zica sa mananci legume, sa mananci de 2 ori pe zi si mai stiu eu sa rabzi foame asa intri tu si vezi pe forumuri specializate pe tema culturismului, vezi ce recomanda ei pentru slabit)..... te pui pe alergat dimineata pe stomacul gol sau te apuci de sala si iei Anadrox (cel mai folosit produs in America pentru slabit) comercializate de pronutrition (vezi: http://pronutrition....9...dID=0&bID=0 dimineata si seara ) si Carnitine Fx (vezi: http://pronutrition....&...dID=0&bID=0 cu cel putin 30 de minute înainte de antrenament si în timpul antrenamentului) ... am un prieten (gras e nepotrivit cuvantul, mega gras e mult mai potrivit sa`l descriu) care le foloseste astea 2 si a dat vizibil jos de pe el in 3 luni de la utilizare.. succes..
|
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users