![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Caut o melodie
Last Updated: Sep 20 2012 20:28, Started by
PowerMax
, Jan 27 2007 11:04
·
0

Posted 27 January 2007 - 11:04

Acum nu mult timp a dat pe HBO filmul Ocean's Twelve si eu caut melodia aia cand ii face reclama pe program . Stie cineva cum se numeste ? plz
|
Posted 25 February 2007 - 18:20

Salut , caut si eu o melodie. nu am prea multe detalii dar sper sa ma puteti ajuta. Deci tot am auzit prin Kenvelo si prin StoneCreek cand am mers , o piesa house (cred ca e genu ala UK house) , canta un tip cu voce groasa ...
Zice ceva de genu: Hey you watcha gonna do.... (lipsesc cateva cuvinte aici) .... to the base line. Sper sa ma puteti ajuta ca-mi mananc noptile cautand-o ... ![]() Raman dator , mersi |
Posted 25 February 2007 - 18:38

Outwork - Elektro si de-acum posteaza la MUZICA ---> GENERALITATI
|
Posted 25 February 2007 - 18:48

Outwork - Elektro si de-acum posteaza la MUZICA ---> GENERALITATI Sorry acum am vazut unde eram. shet... dar nu mai fac alt post acum , ca numa stric inca un topic. continui aici si rog un mod sa il mute. Outwork - Elektro (nu este asta piesa. asta e aia cu param pam pam. dar nu aia o caut)... ![]() Edited by djeby, 25 February 2007 - 18:54. |
Posted 09 March 2008 - 09:22

sal all. ptr cei ce au vazut step up 2. caut si eu mel care incepe la min 25 si 50 sec unde incepe sa danseze chase acolo la sala. am cautat-o la soundtrackurile filmului dar nu am gasit-o. va multumesc
|
Posted 21 August 2009 - 15:59

sa vedem pe mine ma nimeriti?
caut o melodie o fost este ...inca pe la kiss fm mai ales cand intra cei de la costinesti ....incepe asa uno does tres rumba ...e house mai mult nu pot sa fredonez dar sigur o stiti! p.s. m-am grabit si am postat la muzica din filme...! ![]() Am gasiT Calle Ocho by Pitbull Edited by madbusu, 21 August 2009 - 16:10. |
Posted 20 August 2010 - 10:37

sallz all sper ca nu postez gresit dar "muzica din emisiuni tv" nu este topic asa ca incerc aici si sper sa ma ajutati caut melodia de la minutul 8:55 din emisiunea Wheeler Dealers [ https://www.youtube-nocookie.com/embed/vD82j6ln9i0?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]
|
Posted 14 November 2010 - 19:34

Caut o melodie de mult timp. Ceea ce stiu este ca o canta black eyed peas, si refrenul e ceva de genul : baby, baby you bla bla, am auzit-o de multe ori in diverse emisiuni pe fundal, si nu se intelegea prea bine textul... gogles nu ma ajuta deloc.
|
Posted 04 July 2011 - 20:01

in bershka mel suna cam asa "i parle amore venice tu" si era cantata de o femeie stie cineva ? plz
|
Posted 17 August 2011 - 20:13

Caut o melodie de mult timp. Ceea ce stiu este ca o canta black eyed peas, si refrenul e ceva de genul : baby, baby you bla bla, am auzit-o de multe ori in diverse emisiuni pe fundal, si nu se intelegea prea bine textul... gogles nu ma ajuta deloc.
in bershka mel suna cam asa "i parle amore venice tu" si era cantata de o femeie stie cineva ? plz |
|
Posted 17 September 2011 - 10:46

caut si eu o melodie, am auzit-o la National FM, e o voce de barbat si una de fata, ceva de genu: "vreau ceva bun, vreau ceva bun, bun ...." sau da-mi ceva bun .........
ms oops, am postat la muzica din filme Edited by doggy980, 17 September 2011 - 10:49. |
Posted 04 October 2011 - 22:08

caut si eu o melodie, am auzit-o la National FM, e o voce de barbat si una de fata, ceva de genu: "vreau ceva bun, vreau ceva bun, bun ...." sau da-mi ceva bun ......... ms oops, am postat la muzica din filme Razvan Fodor si Paula Selling - Ceva bun |
Posted 18 October 2011 - 00:08

caut si eu o melodie....o dau foarte des pe activ efem....suna ceva de genul...
have havana....you see me running, you see me running.... nu se inteleg prea bine versurile.... |
Posted 18 October 2011 - 00:44

caut si eu o melodie....o dau foarte des pe activ efem....suna ceva de genul... have havana....you see me running, you see me running.... nu se inteleg prea bine versurile.... Kristine, DJ Rabinu - Ana Bahebak ( Dj Bonne remix ) Remix Altadata cand nu stii o melodie posteaza AICI Edited by Shock-G, 18 October 2011 - 00:53. |
Posted 27 July 2012 - 01:30

caut si eu o melodie difuzata in perioada asta la radio, ritmata cantata de o voce feminina care suna cam asa: like a drum you will be my number one...
Later edit: am gasit. melodia era Oceana - Endless Summer Edited by Drag0n_X, 27 July 2012 - 01:33. |
Posted 20 September 2012 - 20:28

Salutare la toti.Va rog frumos spuneti-mi si mie ce nume are aceasta melodie de pe fundal?
[ https://www.youtube-nocookie.com/embed/lHApqy3n3Fs?feature=oembed - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ] Imi place foarte mult si n-o gasesc pe nicaieri Multumesc, |
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users