![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Aplicatie romaneasca utilitara - citire documentatii
Last Updated: Nov 04 2009 16:55, Started by
krysz
, Jan 25 2007 11:20
·
0

Posted 06 February 2007 - 10:35

Salut! E o problema de care mi-am dat seama deja putin mai tarziu dupa ce am incercat sa analizez ce vrea sa spuna. S-A REZOLVAT! Asa se intampla cand vrei sa faci o aplicatie care sa mearga pe toate display-urile fara a tine cont de rezolutie... Legat de logo...acela nu o sa mai apara deloc (aceasta este precum am zis o versiune de incercare, nu cea finala). In maxim 3 zile o sa vin cu o prima varianta oficiala...care are in plus mai multe functionalitati, veti vedea. Numai bine! |
Posted 07 February 2007 - 12:44

cand te gandesti ca aceasta aplicatie este facuta de un roman! bravo krysz .. altceva nu mai am ce sa iti zic! decat sa iti astept urmatoarea varianta! Gresesti! Noi, romanii suntem nativi inteligenti...ideea e sa ne concentram pe lucruri pozitive, benefice. Am pus prima varianta oficiala intr-un topic nou: "djk-Microtext 1.0". Bafta! |
Posted 10 February 2007 - 20:52

Hello ! Sunt mai batut in cap si nu ma descurc sa fac un fisier sa pot sa-l vizionez cu programul respectiv...
Am instalat in telefon (Sagem-My700x) programul... merge Am facut cu notepad un document pe care l-am salvat file.txt. ok am instalat winzipu... am facut o arhiva in care am bagat file.txt si dupaia m-am pierdut ![]() Edited by SonnyRoby, 10 February 2007 - 20:53. |
Posted 11 February 2007 - 12:13

Hello ! Sunt mai batut in cap si nu ma descurc sa fac un fisier sa pot sa-l vizionez cu programul respectiv... Am instalat in telefon (Sagem-My700x) programul... merge Am facut cu notepad un document pe care l-am salvat file.txt. ok am instalat winzipu... am facut o arhiva in care am bagat file.txt si dupaia m-am pierdut ![]() Faci in notepad fisierul text. Fisierul jar al aplicatiei il redenumesti din .jar in .zip. Tragi fisierul text creat de tine in aceasta arhiva .zip si redenumesti iar in .jar si instalezi .jar-ul in telefon. Fii sigur ca vezi extensia fisierului (adica un fisier sa zicem cu numele 'demo.zip', asa trebui sa il vezi si pe calculator, nu doar 'demo' - exista in functie de sistemul de operare optiunea sa te lase sa vezi extensia fisierelor).... PE SCURT, JAR-urile sunt in esenta arhive zip. In arhiva jar a aplicatiei "djk-Microtext" este pus pentru demonstratie si pentru o rulare corecta fisierul 'file.txt'. Ideea e ca acesta trebuie inlocuit cu propriul fisier. POTI IN PLUS ADAUGA MAI MULTE FISIERE TEXT, DAR SA LE ADAUGI CUM AM MAI SPUS. Vezi ca am pus aici pe forum prima varianta oficiala: "djk-Microtext 1.0". BAFTA! |
Posted 13 February 2007 - 19:06

Faci in notepad fisierul text. Fisierul jar al aplicatiei il redenumesti din .jar in .zip. Tragi fisierul text creat de tine in aceasta arhiva .zip si redenumesti iar in .jar si instalezi .jar-ul in telefon. Fii sigur ca vezi extensia fisierului (adica un fisier sa zicem cu numele 'demo.zip', asa trebui sa il vezi si pe calculator, nu doar 'demo' - exista in functie de sistemul de operare optiunea sa te lase sa vezi extensia fisierelor).... PE SCURT, JAR-urile sunt in esenta arhive zip. In arhiva jar a aplicatiei "djk-Microtext" este pus pentru demonstratie si pentru o rulare corecta fisierul 'file.txt'. Ideea e ca acesta trebuie inlocuit cu propriul fisier. POTI IN PLUS ADAUGA MAI MULTE FISIERE TEXT, DAR SA LE ADAUGI CUM AM MAI SPUS. Vezi ca am pus aici pe forum prima varianta oficiala: "djk-Microtext 1.0". BAFTA! Cand pui varianta finala e super ... |
Posted 13 February 2007 - 20:54

Posted 24 October 2009 - 20:10

buna seara
am un nokia 6234 si am incercat sa folosesc programul tau de citire de text. insa nu am reusit. o sa-ti scriu pasii pe care i-am urmat in instalarea lui si sa-mi spui unde am gresit. prima data am salvat textul in format .txt in d-ala de notepad apoi, am deschis aplicatia aia cu winrarul am schimbat extensia celui din .jar in .zip (avand deja winzip instalat) apoi am scos din arhiva aplicatia... am tras documentul .txt peste cel cu .zip am dat add pe acolo iar apoi am schimbat iarasi in .jar as fi foarte recunoscatoare daca m-ai ajuta Cu mult respect, adeeenaaa |
Posted 04 November 2009 - 16:55

buna seara am un nokia 6234 si am incercat sa folosesc programul tau de citire de text. insa nu am reusit. o sa-ti scriu pasii pe care i-am urmat in instalarea lui si sa-mi spui unde am gresit. prima data am salvat textul in format .txt in d-ala de notepad apoi, am deschis aplicatia aia cu winrarul am schimbat extensia celui din .jar in .zip (avand deja winzip instalat) apoi am scos din arhiva aplicatia... am tras documentul .txt peste cel cu .zip am dat add pe acolo iar apoi am schimbat iarasi in .jar as fi foarte recunoscatoare daca m-ai ajuta Cu mult respect, adeeenaaa Salut, dupa 2 ani revine in discutie subiectul ![]() Cauta pe motoarele de cautare cuvintele "djk mobile" si o sa te duca pe un site dedicat al aplicatiilor romanesti gratuite printre care si djk-Microtext. Vei vedea acolo pasii de creare a propriilor documentatii. Pe curand! |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users