Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
teava rezistenta panou apa calda

Acces in Curte din Drum National

Sub mobila de bucatarie si sub fr...

Rezultat RMN
 Numar circuite IPAT si prindere t...

Pareri brgimportchina.ro - teapa ...

Lucruri inaintea vremurilor lor

Discuții despre TVR Sport HD
 Cost abonament clinica privata

Tremura toata, dar nu de la ro...

Renault Android

Recomandare bicicleta e-bike 20&#...
 Bing-Content removal tool

Nu pot accesa monitorulsv.ro de l...

Cum sa elimini urmele de acnee?

Wc Geberit
 

AXN România.

- - - - -
  • This topic is locked This topic is locked
77 replies to this topic

#1
ruben_timisoara

ruben_timisoara

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,527
  • Înscris: 23.09.2006
Schimbări importante
     Canalul de televiziune AXN, aparținând concernului Sony Pictures Television Internațional, și-a schimbat radical imaginea on air și off air începând cu această lună.

     Grila de programe pentru 2007 include serialul american de succes "LOST: Naufragiații", distins cu premiul Emmy în 2005 și Globul de Aur în 2006 pentru cel mai bun serial dramatic. Serialul se va întoarce pentru un al treilea sezon de suspans, plin de acțiune și aventură, care va continua să aducă la suprafață ce este mai bun, dar și mai rău din naufragiați. Sezonul 3 poate fi vizionat în exclusivitate la AXN, începând cu 11 februarie, ora 22.00. Serile de marți vor fi dedicate blockbusterelor, iar din primăvară, revin cele mai noi sezoane ale celebrelor seriale polițiste "CSI: NY - Criminaliștii" (sezonul 3) și "Minți Criminale" (sezonul 2).

Sursa:http://www.azi.ro/tele.htm

#2
tibi008

tibi008

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 362
  • Înscris: 31.10.2006
Da sigur mare schimbare, sau prostit de tot astia de la Axn cu promo si pub din 13 in 13 minute cate 3-4 minute mai rau ca pro si altele...

#3
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

Începe sezonul 3 din "Lost".

Asteptarea fanilor “Lost - Naufragiatii” ia sfarsit. Duminica, 11 februarie, AXN incepe difuzarea in premiera a sezonului cu numarul 3 din serialul de succes in care a aparut si Monica Birladeanu.
  • Noua serie se deschide cu tabara “Celorlalti”, in care Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly) si Sawyer (Josh Holloway) sunt tinuti prizonieri. Rapitorii ii anesteziaza si le iau probe de sange, apoi ii inchid in custi, separati unii de altii. Sayid incearca sa creeze o diversiune pentru a ii atrage in capcana pe “Ceilalti”. Henry (Michael Emerson) il ademeneste pe Jack cu o oferta de nerefuzat in schimbul cooperarii sale.
  • In seria trei aflam daca Locke (Terry O'Quinn), Mr. Eko (Adewale Akinnuoye-Agbaje) si Desmond (Henry Ian Cu-sick) au supravietuit imploziei buncarului, din partea a doua.
Sursa: http://www.libertate...n...&sid=171467

#4
rainman2

rainman2

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 25
  • Înscris: 14.01.2007
@tibi . nu exista televiziune publica care sa poata rezista fara publicitate.de ce crezi ca toate serialele au durata de 42-44 de minute per episod....pentru ca restul minutelor pana la o ora sa poata fi alocate publicitatii fara de care tu (si eu, si restul lumii) nu putem urmari aceste posturi platind un abonament derizoriu de mic...

#5
getalife33

getalife33

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 47
  • Înscris: 17.01.2007

View Postrainman2, on Jan 25 2007, 02:47, said:

@tibi . nu exista televiziune publica care sa poata rezista fara publicitate.de ce crezi ca toate serialele au durata de 42-44 de minute per episod....pentru ca restul minutelor pana la o ora sa poata fi alocate publicitatii fara de care tu (si eu, si restul lumii) nu putem urmari aceste posturi platind un abonament derizoriu de mic...

axn. chiar imi placea postul pana la 1 ianuarie.. dupa asta au inceput sa bage de 3 ori reclama in timpul unei emisiuni care are efectiv cam 45 de minute... si reclama asta nu e la produse comerciale, ci tot la programele lor. cum inainte traiau si fara cred ca se poate si acum dar asta nu prea conteaza..

serialul lost:

Pentru cine nu mai are rabdare va zic eu ce se intampla pe scurt(in America au fost deja difuzate 8 episoade)
pe Sawyer si pe Kate ii baga in custi si ii forteaza sa lucreze zilnic la niste spart pietre..
pe ala care era liderul lor (Henry Gale).. il cheama de fapt Ben si se pare ca pe el il asculta toti.
De altfel Ben are nush ce tumora care trebuie scoasa si in primele 5 episoade face orice ca sa il convinga pe Jack sa il opereze.. Ii promite si ca il duce inapoi in America si ii demonstreaza ca insula are contact cu lumea din jur (o sa vedeti cum)..
In fine .. Jack nu vrea dom'le si nu vrea..
Pana la urma gaseste el Ben solutia si ii lasa pe Jack si pe Kate in aceeasi cusca sa si-o puna. Jack vede pe un televizor faza si ii zice lui Ben ca il opereaza numa' sa il duca de pe insula. In timpul operatiei cand era Ben intins pe masa altu' (din ai lor.. era de fapt taksu la aia pe care a omorat-o chinezoaica) vrea sa-l impuste pe Sawyer si Jack suna printr-o statie din sala de operatie sa le zica ca daca nu le da drumu' la aia 2 Ben nu va mai trai..
oricum cam p-acolo se termina episodul 8.. faza e ca Jack si Kate n-au unde fugi ca aia se aflau oricum pe ALTA insula decat a lor..
oricum.. cam asta e vrajala... (adica marea "premiere")

#6
ruben_timisoara

ruben_timisoara

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,527
  • Înscris: 23.09.2006
AXN:o noua imagine si un nou slogan

Din 2007,canalul dedicat actiunii are o noua imagine si un nou slogan-high energy TV.Din ianuarie,AXN a introdus pauze publicitare in interiorul programelor.In 2007,AXN va asteapta cu seria a treia din "Lost:Naufragiatii","CSI:NY-Criminalistii"(sezonul 3) si "Minti criminale"(sezonul 2),dar si cu blockbustere:"Donnie Brasco","8MM","Jefuirea trenului cu bani","Cyborg 2" s.a.

sursa:PRO TV Magazin

#7
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

AXN are probleme in România.

  • Postul de televiziune AXN are un statut incert in Romania, potrivit discutiei de ieri dintre reprezentantii canalului si Consiliul National al Audiovizualului. Presedintele C.N.A., Ralu Filip, a atras atentia ca postul intrerupe programele cu publicitate la intervale mai mici de 45, respectiv 20 de minute, cit este prevazut in lege. O alta problema este statutul de pay-TV al canalului (pentru receptionarea caruia se plateste separat). In cazul in care AXN este pay-TV, atunci el nu ar trebui sa difuzeze deloc publicitate, a spus Filip, adaugind ca postul cumpara filmele sub umbrela pay-TV, adica la un pret mai mic, dar le difuzeaza in pachetul de baza, la fel ca posturile obisnuite, cum ar fi Antena 1 sau TVR 1, care le achizitioneaza insa la un pret mai ridicat. Stephen White, directorul general al AXN pentru Europa Centrala, a explicat ca, desi este un serviciu pay- TV, in Romania AXN este inclus in pachetul de baza al operatorilor de cablu (publicul nu plateste in plus pentru acest canal). Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu, a declarat ca singurul program pay-TV din Romania este HBO, dar faptul ca pentru AXN cablistii trebuie sa plateasca nu afecteaza publicul, la fel cum se intimpla si pentru Eurosport.
Sursa: http://www.cotidianu...Hash=cbb59cff4o

Edited by megafanro, 30 January 2007 - 23:10.


#8
RODigitalum-megafanro

RODigitalum-megafanro

    *Pro-Digital*

  • Grup: Moderators
  • Posts: 21,752
  • Înscris: 07.04.2006

LOST: Naufragiatii - sezonul 3.

  • Postul AXN va difuza de luna aceasta sezonul 3 al serialului Lost: Naufragiatii, rasplatit in 2005 cu Premiul Emmy si Globul de Aur la categoria "Cel mai bun serial dramatic". Cea de-a treia serie va avea premiera în data de 11 februarie, ora 22, si va fi programata in fiecare duminica.
  • Dupa ce cursa companiei Oceanic 815 s-a prabusit pe o insula din Pacific, naufragiatii au fost obligati de imprejurari sa gaseasca in interiorul lor puterea de a supravietui. Au descoperit ca insula ascunde multe secrete: urmele unei creaturi care ii pandeste din jungla, un grup straniu numit de naufragiati "Ceilalti", un vapor din secolul al XIX-lea si mai multe buncare misterioase toate purtand simbolul Dharma, aparent o organizatie stiintifica.
  • Sezonul 3 incepe cu Jack, Kate si Sawyer, luati prizonieri de Ceilalti. Toate intrebarile legate de rapitori, cine sunt ei, ce intentii au si ce cauta pe insula isi vor gasi raspuns in acest sezon. Vor gasi naufragiatii un mod de a comunica cu lumea de dincolo de insula? Pericolul si enigmele sunt constantele sezonului 3 al serialului. Veti afla ca pana si eroii au secrete pe care n-ar vrea sa le dezvaluie vreodata.
  • Lost: Naufragiatii ii are in rolurile principale pe Matthew Fox (Jack), Evangeline Lilly (Kate), Terry O'Quinn (Locke), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Mr. Eko), Naveen Andrews (Sayid), Henry Ian Cusick (Desmond), Emilie de Ravin (Claire), Michael Emerson (Henry Gale), Jorge Garcia (Hurley), Josh Holloway (Sawyer), Daniel Dae Kim (Jin), Yunjin Kim (Sun), Elizabeth Mitchell (Juliet), Dominic Monaghan (Charlie). Creatorii serialului sunt Jeffrey Lieber, J.J. Abrams si Damon Lindelof, iar Hawaii este unicul decor in care se filmeaza.
[ http://img116.imageshack.us/img116/9964/20070206000043hf8.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]  
Sursa: http://www.gandul.in..._sezonul_3.html

Edited by megafanro, 06 February 2007 - 00:03.


#9
pastel3005

pastel3005

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,379
  • Înscris: 11.08.2006
e bine ca vor da seria 3. insa pt cei pasionati, nu va prezenta mare interes, deoarece gasim ultimul episod aparut in state, a 2-a zi :)

#10
adizaha

adizaha

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,207
  • Înscris: 17.06.2005
Unii dati impresia ca traiti numai pentru Lost.

Eu am incetat sa ma mai uit de mult la serialul asta. e prea plictisitor si prea rare sunt episoadele.
Imi place mai degraba Districtul.......

in fine. daca nu isi baga mintile in cap cu reclamele alea in curand lumea nu se va mai uita la ei

#11
ever_forever

ever_forever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 03.02.2006
alt serial pe care as vrea sa-l vad la axn este battlestar galactica, au dat battlestar galactica mini, si atat

e serialul prea de succes si costa prea mult probabil

#12
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005

View Postmegafanro, on Jan 30 2007, 23:09, said:

AXN are probleme in România.

  • Postul de televiziune AXN are un statut incert in Romania, potrivit discutiei de ieri dintre reprezentantii canalului si Consiliul National al Audiovizualului. Presedintele C.N.A., Ralu Filip, a atras atentia ca postul intrerupe programele cu publicitate la intervale mai mici de 45, respectiv 20 de minute, cit este prevazut in lege. O alta problema este statutul de pay-TV al canalului (pentru receptionarea caruia se plateste separat). In cazul in care AXN este pay-TV, atunci el nu ar trebui sa difuzeze deloc publicitate, a spus Filip, adaugind ca postul cumpara filmele sub umbrela pay-TV, adica la un pret mai mic, dar le difuzeaza in pachetul de baza, la fel ca posturile obisnuite, cum ar fi Antena 1 sau TVR 1, care le achizitioneaza insa la un pret mai ridicat. Stephen White, directorul general al AXN pentru Europa Centrala, a explicat ca, desi este un serviciu pay- TV, in Romania AXN este inclus in pachetul de baza al operatorilor de cablu (publicul nu plateste in plus pentru acest canal). Radu Petric, presedintele Asociatiei de Comunicatii prin Cablu, a declarat ca singurul program pay-TV din Romania este HBO, dar faptul ca pentru AXN cablistii trebuie sa plateasca nu afecteaza publicul, la fel cum se intimpla si pentru Eurosport.
Sursa: http://www.cotidianu...Hash=cbb59cff4o

pe naiba nu e pay tv. Cat timp nu e in pachetul de baza, este pay tv....

#13
amadeus79

amadeus79

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,660
  • Înscris: 26.07.2004

View PostSilviudeep, on Feb 21 2007, 02:11, said:

pe naiba nu e pay tv. Cat timp nu e in pachetul de baza, este pay tv....


pay tv /// este HBO
pt eurosport, axn, discovery platim citiva centi pe luna. pe unde si acestea pot fi considerate pay tv :)

#14
Silviudeep

Silviudeep

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,962
  • Înscris: 07.11.2005

View Postamadeus79, on Feb 21 2007, 09:07, said:

pay tv /// este HBO
pt eurosport, axn, discovery platim citiva centi pe luna. pe unde si acestea pot fi considerate pay tv :)

La upc Galati nu e vb de cativa centi. Mai degraba cativa dolari :) AXN ti-l baga pe gat cu inca 10 programe, dintre care 3 merita urmarite.

#15
CABLE MAN

CABLE MAN

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,828
  • Înscris: 11.01.2006
AXN nu mai are program noaptea!

#16
luci1tl

luci1tl

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 214
  • Înscris: 21.05.2006

View PostCABLE MAN, on Feb 22 2007, 16:01, said:

AXN nu mai are program noaptea!
De luni este asa,am crezut ca s-a blocat receptoru' de la firma de cablu.

#17
SirCrystiano

SirCrystiano

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 343
  • Înscris: 07.02.2007
AXN e super, ma uit la din ce in ce mai multe seriale, intr-adevar, s-au prostit cu reclamele in timpul filmelor, da daca filmul e bun nici nu mai conteaza.

#18
ever_forever

ever_forever

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,403
  • Înscris: 03.02.2006
de jericho nu ziceti nimic? tema postapocaliptica, la moda si de succes, pentru ca nori negri asteapta omenirea in viitor si in realitate, nu numai in filme

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate