Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Problema Centrala Arca Poket - se...

Lipsa atestat spania

neuropatie periferica

Incarcare butelii de voiaj
 Bariera acces auto - cum/unde gas...

Localizare prin IMEI

Problema ușa la inchidere

Telefon de back-up.
 Vivando Unirii

Recomandare Egger culoare

Recomandare cafea de duzina pentr...

Pisicuta bagacioasa intra in dulap
 Statie incarcare PRACHT ALPHA MON...

Cum se completeaza o declaratie d...

TVA de recuperat - Germania

beau mult? voi ce credeti?

PRO FM

* * * * * 1 votes
  • Please log in to reply
9114 replies to this topic

SVI96

SVI96

Active Member

• Grup: Members

View PostCristy0007, on 02 iunie 2023 - 17:08, said:

Macar sau mișcat cat de cât.

Gestul conteaza
Câteodată este bună și critica la ceva. Oricum, penibil să te apuci de treabă după atâtea recenzii negative aici pe forum. Altfel îi durea la bască.

catchthecatch

catchthecatch

Junior Member

• Grup: Junior Members
Revin și eu cu o constatare, am făcut mai multe verificări în oraș pentru PRO FM Brașov 89.9 MHz. Pe telefon are foarte multe goluri, la Coresi întra greu, pe str. Harmanului la fel foarte multe goluri și RDS întra greu. La mine acasă îl prind foarte greu pe telefon și instabil, cu toate ca pana acum cam 1 luna nu avea asa multe goluri în aceste zone, se auzea bine și la mine acasa în Gemenii. În zonele despre care am amintit și în mașină se sesizează aceste goluri. Poate sunt eu pesimist, dar ceva nu merge ok, ca pe telefon întra destul de bine spre foarte bine în aceste zone. Sa nu ma înjurați ca insist.😅😅😅

SVI96

SVI96

Active Member

View Postcatchthecatch, on 03 iunie 2023 - 09:24, said:

Revin și eu cu o constatare, am făcut mai multe verificări în oraș pentru PRO FM Brașov 89.9 MHz. Pe telefon are foarte multe goluri, la Coresi întra greu, pe str. Harmanului la fel foarte multe goluri și RDS întra greu. La mine acasă îl prind foarte greu pe telefon și instabil, cu toate ca pana acum cam 1 luna nu avea asa multe goluri în aceste zone, se auzea bine și la mine acasa î Gemenii. În zonele despre care am amintit și în mașină se sesizează aceste goluri. Poate sunt eu pesimist, dar ceva nu merge ok, ca pe telefon întra destul de bine spre foarte bine în aceste zone. Sa nu ma înjurați ca insist.������
Păi trebuia și la Brașov să se strice, ce numai pe litoral și în alte zone din țară ? Măcar ai goluri și nu intră nimic altceva pe respectiva frecvență, la noi în Constanța pe 90.1 avem alternative, în locul golurilor intra Kaliakra perfect, ce mai, două într-una...������

Edited by SVI96, 03 June 2023 - 10:45.

nicu_florin_galati

nicu_florin_galati

Junior Member

Chiar sunt curios daca mai emite pe Tampa 89.9
De la Coresi aveam vedere directa spre releu.

Cristy0007

Cristy0007

FM forever

• Grup: Senior Members
Nu emite de la Tampa sigur. Știam ca din oraș, cineva aici a spus odata si in ce zona .

catchthecatch

catchthecatch

Junior Member

View PostCristy0007, on 03 iunie 2023 - 16:09, said:

Nu emite de la Tampa sigur. Știam ca din oraș, cineva aici a spus odata si in ce zona .
Interesant.... Dacă nu mai e pe Tampa, atunci de ce în centru și aproape de Tampa se prinde excepțional și pe telefon? Din ce știu, în oraș nu sunt antene noi. Nici pe Tampa nu pare sa lipsească vreo antena sau sa aibă alta orientare.

andrewking

andrewking

Junior Member

Salut. Sunt nou pe aici, unii probabil ma știu de pe messenger, sunt Andrei Tudor sau Andrei's Hobbies pe Youtube.
Stau în județul Argeș mai aproape de Găești.
Pot spune ca Pro FM-urile la mine sunt foarte bune pe emisie.
Am 91.0 din Targoviste și 91.7 din Pitești brici.
Bat fix spre direcția în care stau
La 91.0 nu inteleg de ce se aude un sunet în stereo, un bipait.
Am analizat în MPX și este un sunet readus din emitator

Cristy0007

Cristy0007

FM forever

Daca este sus clar este putere mica , ar putea fi ri pe cele 2 dipoale din stanga. Clar ar avea un rack de 250w vechi ,posibil si limitat din cauza protecției.Ar fi înseamnă cel mai slab de pe Tâmpa.

Edited by Cristy0007, 03 June 2023 - 21:45.

nicu_florin_galati

nicu_florin_galati

Junior Member

Eu sunt curios daca 99.8 Cluj mai e pe Dealul Feleacului. Anul trecut nu l-am auzit absolut deloc in Poiana sau pe Postavaru, cica a primit anul asta marire la 1Kw PAR

nicu_florin_galati

nicu_florin_galati

Junior Member

View PostCristy0007, on 03 iunie 2023 - 21:44, said:

Daca este sus clar este putere mica , ar putea fi ri pe cele 2 dipoale din stanga. Clar ar avea un rack de 250w vechi ,posibil si limitat din cauza protecției.Ar fi înseamnă cel mai slab de pe Tâmpa.
Cel mai slab era 93.3 cu 200W din ce stiu

catchthecatch

catchthecatch

Junior Member

View PostCristy0007, on 03 iunie 2023 - 21:44, said:

Asa ma gândesc și eu. Ca în centrul vechi se aude super. Posibil sa aibă putere redusa și limitata, cine știe din ce motiv. Pana acum 1 luna avea puțin mai multa putere. Acasă pe tuner în prindeam cu 3 linii semnal, acuma doar 2 fără sa modific cabluri sau antena exterioara. Poate vor cere și în Brașov mărire de putere, sau dacă au licență cu putere mai mare, ar fi bine sa facă o revizie a aparaturii sau schimbata dacă este necesar. Dar va dura...

dxvidelegeo

dxvidelegeo

Active Member

nu,,la mare..prin eforie n am prins pro fm..nici constanta..si nici costinesti..nimic..ba chiar pe 87,8 erau turci..iar antena in costinesti n am vazut o..si m am uitat peste tot
asta vineri acum

daca nu avea sesizarea cna pe masa..nu se apuca marian de treaba..e datorita voua asta..era f suparat..nu l pot convinge ca nu eu am sesizat cna..ca cica e stilul meu..in scriere..ca nah eu vb cu el mai multe..pe 3,5 mhz in banda

Cristy0007

Cristy0007

FM forever

OMG , cred ca nai semnal la Limba Română Geo. Pro fm Costinești spunea cineva că se prinde si in CT in oras. Voi intreba pe cineva in zonă daca se aude Costinestiul.

SVI96

SVI96

Active Member

View PostCristy0007, on 05 iunie 2023 - 00:11, said:

OMG , cred ca nai semnal la Limba Română Geo. Pro fm Costinești spunea cineva că se prinde si in CT in oras. Voi intreba pe cineva in zonă daca se aude Costinestiul.
Stai liniștit. A fost ceva rar. 87.8 Costinesti inexistent de mult timp prin Constanța. Pe la cazino mai ai ocazia să îl iei și acolo doar dacă nu intră turcii pe 87.8. Are dreptate Geo, ieri în Eforie Nord 90.1 Kaliakra era peste PRO fm Constanța.

Edited by SVI96, 05 June 2023 - 07:54.

mihaibogdanconstanta

mihaibogdanconstanta

Junior Member

View PostSVI96, on 05 iunie 2023 - 07:52, said:

Stai liniștit. A fost ceva rar. 87.8 Costinesti inexistent de mult timp prin Constanța. Pe la cazino mai ai ocazia să îl iei și acolo doar dacă nu intră turcii pe 87.8. Are dreptate Geo, ieri în Eforie Nord 90.1 Kaliakra era peste PRO fm Constanța.
Pentru @Geo: antena 87.8 Costinesti e la Vila Teo, se vede din tren la Costinesti Tabara

La Cazino si in zona podului km4-5 se prindea bine, dar e inca submodulat si decalat fata de 107.1 Mangalia ce vad ca mai nou are PTY "News"

90.1 Constanta se prinde un pic mai bine, dar tot slab e fata de 88.5/89.4/91.1/106.1

Vineri si sambata dimineata da, erau turci pe 87.8, dar ieri a revenit Pro FM odata cu frontul rece

numerci

numerci

Senior Member

Eu nu inteleg de ce nu fac cerere pentru alocarea altei frecvente in Constanta. Chiar toate sunt ocupate si suprapuse?

Inteleg ca nu au bugete dar schimbarea unei frecvente ma gandesc ca nu rupe bugetul... tine doar de buna vointa.

mihaibogdanconstanta

mihaibogdanconstanta

Junior Member

Problema nu e chiar la frecventa ci la puterea care-i de tot rasul. Nici macar jumatate de kilowat nu are 90.1 CT, 88.5/91.1/107.5 au de la 1kw in sus...

teodxtr

teodxtr

Junior Member

Astazi am reusit sa aflu de ce nu mai comuta af-ul la Alexandria. Se pare ca a fost schimbat PI-ul din "E029" in "0290".
https://fmscan.org/n...=ROU&pxf=Pro FM.
De asemenea si Alba Iulia si Galati au PI diferit, deci inseamna ca nici acestea nu comuta cu restul retelei care are PI "E029"

Attached Files

Anunturi

Chirurgia endoscopică a hipofizei Chirurgia endoscopică a hipofizei

"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală.

Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale.

www.neurohope.ro

2 user(s) are reading this topic

1 members, 1 guests, 0 anonymous users

dxvidelegeo

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate