![]() |
Chirurgia spinală minim invazivă
Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical. Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale. www.neurohope.ro |
problema flash
Last Updated: Jan 13 2004 10:50, Started by
raduandrei
, Jan 11 2004 11:37
·
0

Posted 11 January 2004 - 11:37

exista o mica problema! de fapt e cam mare ca-mi strica toata munca!
asadar: fac filmuletzul in flash(de ex. un text care pleaca din mijlocul paginii si se duce un deva in stanga sus - e mai complex, dar asta e miscarea de baza), iar cand il export in html, nu mi se vede decat o parte din "foaia de lucru" a flash-ului, deci textul iese din ecran... :( va dati seama ca innebunesc!!! :rolleyes: va rog, cine a mai avut asemenea probleme, sau cine are o idee de rezolvare, dati un semn! mers' |
Posted 13 January 2004 - 10:50

daca am inteles bine problema ta, ar trebui ca un ctrl+j sa te ajute (de a colo modifici dimensiunea scenei)...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users