![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
BanI
Last Updated: Mar 06 2004 08:14, Started by
Xpiral
, Jan 10 2004 13:41
·
0

Posted 10 January 2004 - 13:41

AM SHI EU DOUA INTREBARI:
1. STIU CA SE POT FACE BANI PE NET DAR CUM? (SHI MA REFER NU LA CLICK PE BANERE SAU CITIT E-MAILURI MA REFER LA UN E-STORE SAU CEVA) 2. CUM ITI FACI E-STORE SHI LA CE FIRMA TE AFILIEZI CA SA-TI TRIMITA BANI IN ROMANIA SHI LA CARE SA MEARGA TREABA? |
Posted 10 January 2004 - 22:54

Plz, deja ma enerveaza acest subiecte !
Nu faci $ pe net. Nu in felul descris de ine mai sus :( Fa un site, vinde servicii etc. MUNCA ! Venituri pe net vin in generl din reclama (greu) si programe de afiliere ! Pentru ambele chestii, trebuie sa ai un site cu trafic ... |
Posted 18 January 2004 - 19:47

Oa... nu vrei vreo retea cu incantatii care sa-ti aduca bani ? :o Get a (better) life ...
|
Posted 23 February 2004 - 22:55

Quote Originally posted by Xpiral AM SHI EU DOUA INTREBARI: 1. STIU CA SE POT FACE BANI PE NET DAR CUM? (SHI MA REFER NU LA CLICK PE BANERE SAU CITIT E-MAILURI MA REFER LA UN E-STORE SAU CEVA) 2. CUM ITI FACI E-STORE SHI LA CE FIRMA TE AFILIEZI CA SA-TI TRIMITA BANI IN ROMANIA SHI LA CARE SA MEARGA TREABA? Apuca-te de piratat ! :D |
Posted 24 February 2004 - 02:18

@Skizo cred ca pt. asa ceva tipu' ar avea nevoie de neuroni... pe care, evident, nu-i are...
|
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users