![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
Jocuri pt. Windows 4.2 core ?
Last Updated: Mar 15 2007 22:26, Started by
lopdog24
, Jan 20 2007 18:53
·
0

Posted 20 January 2007 - 18:53

Va salut caut de cel putin 3 saptamani jocuri pt myguide-ul meu dar fara nici un succes va rog mult daca aveti vre-un link sau ceva o pagina de net oriunde de unde pot sa-mi iau si eu jocuri pt myguide-ul meu care are windows net 4.2 core ??? va astrept cu nijte linkuri . Va multumesc mult
|
Posted 08 February 2007 - 03:51

Si chiar daca ai sa gasesti Jocuri pt WinCe .net 4.2......sunt si eu curios cum ai sa le instalezi pe un MyGuide3000?
|
Posted 24 February 2007 - 12:59

Si chiar daca ai sa gasesti Jocuri pt WinCe .net 4.2......sunt si eu curios cum ai sa le instalezi pe un MyGuide3000? simplu ........tu zi-mi unde gasesc jocuri si iti zic eu cum se instaleaza...e ca pe un windows ....dar nu stiu nici un site cu jocuri pt wince net4.2.... |
Posted 24 February 2007 - 13:52

www.pdamill.com
Am incercat si eu sa instalez si nu a mers. Spune-mi cum ai facut tu?! |
Posted 15 March 2007 - 22:26

Va salut caut de cel putin 3 saptamani jocuri pt myguide-ul meu dar fara nici un succes va rog mult daca aveti vre-un link sau ceva o pagina de net oriunde de unde pot sa-mi iau si eu jocuri pt myguide-ul meu care are windows net 4.2 core ??? va astrept cu nijte linkuri . Va multumesc mult |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users