Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
La multi ani @fiuny!

Ghiocei - nu mai infloresc

Laowa 10mm F/2.8 pentru FF

Daca imi fac casa cu fosa, cat co...
 Navigatie Octavia 3

Cum obtin reducere la Bolt? Sau e...

Garantie reciclabile, monopolizata?

Suport auto biciclete
 A murit Vasile Diba 1954-2024

A postat pe tiktok o varianta cu ...

Sfat curațare TEI

Shell script pentru 3 update-uri ...
 Pareri plita cu inductie cu hota ...

Credit si avans cu plata cash - l...

alternativa pentru artelac night ...

Alarma daca pulsul scade prea mult
 

2003 server fara user

- - - - -
  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1
LOCOTUS

LOCOTUS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 31.12.2003
salut...

am si eu o problema cam ciudata

deci masina ruleaza 2003 server

faza e ca accepta user+pass

dar nu mai am access la configurare, nu pot vedea nici un user, nu pot crea nici unul...

nici macar sa schimb workgrupul nu pot... pentru ca nu imi vede nici un user.

tin sa mentionez ca a fost de cateva ori oprit aiurea de la cadea de curent

dar dupa asta... nu mai control la el

ce as putea sa ii fac fara sa il repun de la zero?

#2
worm

worm

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 5,806
  • Înscris: 21.06.2002
masina aia e cumva DC?

#3
LOCOTUS

LOCOTUS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 31.12.2003
nu nu e DC>>>>>> faza e ca acum ruleaza un .....restart cauzat de lsass.exe>>> ceea ce pare a fii un virusel

dar totusi fara user?

#4
xman2000

xman2000

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 95
  • Înscris: 12.08.2002
Spui ca nu poti schimba workgroup-ul, asta inseamna ca in mod logic(prin eliminare) face parte dintr-un domeniu. Userul care il folosesti este de domeniu ? Nu poti sa te loghezi pe o masina de Windows fara a exista un fisier ntuser.dat intr-un anume profil(local,roaming,user local). Daca masina este DC, atunci userii ii gasesti in AD :rolleyes:

#5
LOCOTUS

LOCOTUS

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 628
  • Înscris: 31.12.2003

View Postxman2000, on Jan 24 2007, 16:28, said:

Spui ca nu poti schimba workgroup-ul, asta inseamna ca in mod logic(prin eliminare) face parte dintr-un domeniu. Userul care il folosesti este de domeniu ? Nu poti sa te loghezi pe o masina de Windows fara a exista un fisier ntuser.dat intr-un anume profil(local,roaming,user local). Daca masina este DC, atunci userii ii gasesti in AD :rolleyes:


deci... masina nu era DC, sau asa spunea....., in lista de useri nimic..... ZERO praf ... gol...

dar.. cand dai sharing and security, pe tabul de security apar supriza..... vreo 6 useri, nici unul cu numele de admin...administrator, ci s1, s2.... pana la s6

nu stiu din ce cauza...totusi se loga si accepta use+pass normal, faza e ca dupa ce se accepta user+pass
in cateva minute lua un restart.... cauzat de lsass.exe RPC..... draki.... shutdown in 60sec....

ok, daca nu accepta user+pass... ca se intampla sa nu accepte si sa precizeze ceva de genul .... invalid handle.... , nu lua nici un restart mergea linistit si isi face treaba...

nu am mai stat sa il repar... am dat un scan si surpriza.... trei drak mari

si anume
ALGS.EXE//////WORM/RBOT/69120.5
WIN32.PAKES
SDBOT.901

astea fiind zise..... l-am omorat cu un format full :D si am inlocuit rasnitza cu winxppro sp2 :D


merge de rupe....si pentru ce imi trebuia mie ... e de ajuns

deci multumesc de suport se poate inchide

#6
Krystakez

Krystakez

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 29.01.2007
Plz Help Me Too!:((   si eu am instalat windows server2003 si daca dau shutdown imi zice u do not have permission to shutdown the system...user e administrator k default...cum scap si eu de chestia aia de trebuie sa raportezi dc ai stins/aprins pc..si sa nu ma trebuiasca sa dau ctrl+alt+Del si mi se restarteaza si mie din cauza la rpc exact k la locotus knd zice aia eu dau start=>run=>shutdown -a si dispare aia fara sa se restarteze da apare iar dupa un timp.....si inca ceva:) : nu pot sa intru pe mess...nici pe odc mai p nimica...oare din cauza legii: un server accepta connexiuni de la client da nu poate devenii client....:D

Edited by Krystakez, 01 February 2007 - 02:05.


#7
renamed1

renamed1

    Junior Member

  • Grup: Banned
  • Posts: 126
  • Înscris: 01.12.2006
Dar tu ce fel de aplicatii rulezi pe W2003 ? Yahoo Messanger ?

In fine, nu ma priveste. Ca sa scapi de motivul shut-down-ului faci asa:

Start->Run scrii “gpedit.msc” .. si apesi Enter.
Mergi in Local Computer Policy -> Computer Configuration -> Administrative Templates -> System ->
acolo gasesti “Display Shutdown Event Tracker”, dublu click si da-i “Disabled”.
si asta ar trebui sa fie tot.

Sucess

Anunturi

Bun venit pe Forumul Softpedia!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate