![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
help pls cu receptor strong 4355 evolution
Last Updated: Nov 11 2017 21:46, Started by
misulimo
, Jan 19 2007 15:50
·
0

Posted 19 January 2007 - 15:50

deci am un strong 4355 evolution si imi trebuie soft ca ameu ii 1.2 Feb 21 2003 si imi trebuie unu mai nou am deja cablu via null modem deci numa ala mil mai trebuie de unde fac rost pls sa imi ziceti
|
Posted 20 January 2007 - 01:59

Posted 20 January 2007 - 18:47

In ideea ca vrei sa vezi D+ , te asigur ca nu merge. Eu am luat de pe frocus, concord v 105 si nu merge . Nu prea cred ca merita concord pentru a vedea cateva programe pe Amos. Un search pe rdi si gasesti suficiente indicatii acolo. Totusi: este cineva care are strong 4355 Ev cu patch concord si care deschide D+ la ora actuala? Daca da puneti va rog un atasament cu acest soft! Poate nu am softul care trebuie dar tot cu asta am vazut D+ acum 1 luna dupa care am revenit cu restore la softul original. Multumesc!
Hai sa-ti atasez softul original si un manual pt ca-ti trebuie! Tre sa tii cont ca acesta este primul soft original, e drept, care deschidea atunci tot ce era cu 1 in coada Dupa aia au aparut si versiunile concord, care restrictioneaza cumva receptorul in sensul ca nu mai comanda montura HH dar si alte inconveniente pe care le vei vedea.Pentru concord, e simplu, cu receptorul in stand by rulezi un fisier upgrade in functie de portul la care e legat prin null modem receptorul. Bafta si spune daca deschide D+! Attached Files |
Posted 20 January 2007 - 18:57

Nu ai spus clar daca softul tau decodeaza ceva ( menu - user instalation - system setup - 9994 din telecomanda - si se deschide editorul de key)
Daca le ai pe astea atunci treci direct la concord, cum ti-am zis mai sus, dupa care introduci cheile manual: menu - butonul rosu din telecomanda - si urmezi instructiunile. Succes! |
Posted 21 January 2007 - 04:20

Posted 21 January 2007 - 15:14

![]() ![]() ![]() Attached Files |
Posted 21 January 2007 - 20:33

![]() ![]() ![]() Eu am rezolvat astazi intr-un tarziu cu un ajutor de la un expert de pe rdi, forum , receptoare! Uitasem de un update la concord! La tine pare o problema serioasa, s-ar putea sa ajungi la JTAG. Parerea mea este sa te loghezi pe rdi si sa ceri ajutor acolo caci sunt multi care au cunostinte in domeniu, mai ales ca sunt care au patit la fel ca tine. Cand mi s-a intamplat si mie la fel am facut un transfer de firmware de pe un alt strong prin cablu null modem. Ideea e ca receptorul celalalt sa aiba patch original. Totusi intreaba pe rdi! Succes! |
Posted 11 November 2017 - 21:46

Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users