![]() |
Chirurgia endoscopică a hipofizei
"Standardul de aur" în chirurgia hipofizară îl reprezintă endoscopia transnazală transsfenoidală. Echipa NeuroHope este antrenată în unul din cele mai mari centre de chirurgie a hipofizei din Europa, Spitalul Foch din Paris, centrul în care a fost introdus pentru prima dată endoscopul în chirurgia transnazală a hipofizei, de către neurochirurgul francez Guiot. Pe lângă tumorile cu origine hipofizară, prin tehnicile endoscopice transnazale pot fi abordate numeroase alte patologii neurochirurgicale. www.neurohope.ro |
NokiaN70
Last Updated: Jun 20 2008 01:03, Started by
KoKet
, Jan 17 2007 15:02
·
0

Posted 17 January 2007 - 15:02

Are cineva Softuri de limba romana pentru n70 sau niste programe fainute ?? nu am gasit aci
|
Posted 24 March 2007 - 13:47

Are cineva Softuri de limba romana pentru n70 sau niste programe fainute ?? nu am gasit aci Attached Files |
Posted 24 March 2007 - 14:00

orasele din Romania de care ziceam mai sus ...
daca vreti mai multe orase din restu lumii le gasiti pe http://nanika.net/Metro/index-en.html Attached Files |
Posted 05 April 2007 - 21:03

e aiurea rau softul....am dat sa imi faca niste rute si ma ocoleste jumate de bucuresti
|
Posted 06 April 2007 - 11:38

Posted 07 May 2007 - 23:28

orasele din Romania de care ziceam mai sus ... daca vreti mai multe orase din restu lumii le gasiti pe http://nanika.net/Metro/index-en.html iasi nu se gaseste? |
Posted 15 February 2008 - 14:51

imetro este o aplicatie care functioneaza excelent pe N70-ul meu si este folositoare pt cei care folosesc transportul in comun: tren, metro, autobuze .... iti calculeaza ruta cea mai scurta si aproximeaza timpul pana la destianatie .. tine cont de schimbarile de linii si alte aspecte ... nu aveti nevoie de receptor gps pt al folosi ... aplicatia iti ofera posibilitatea de a o personaliza in sensul care va intereseaza .. initial are doar cateva orase in baza de date dar se pot adauga multe orase printre care si din Romania. am sa pun aici programelul si cateva harti pt el. Sper sa continue acest topic si upload-ati cat mai multe aplicatii pt acest model de Nokia. am incercat si nu prea vrea sa se instaleze zice ca are o eroare ![]() ![]() ![]() |
Posted 20 June 2008 - 01:03

![]() |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users