![]() |
Chirurgia cranio-cerebrală minim invazivă
Tehnicile minim invazive impun utilizarea unei tehnologii ultramoderne. Endoscoapele operatorii de diverse tipuri, microscopul operator dedicat, neuronavigația, neuroelectrofiziologia, tehnicile avansate de anestezie, chirurgia cu pacientul treaz reprezintă armamentarium fără de care neurochirurgia prin "gaura cheii" nu ar fi posibilă. Folosind tehnicile de mai sus, tratăm un spectru larg de patologii cranio-cerebrale. www.neurohope.ro |
rog ajutor pentru mio c710
Last Updated: Feb 05 2007 08:38, Started by
geocos77
, Jan 15 2007 23:04
·
0

Posted 15 January 2007 - 23:04

salutare sunt din bucuresti si rog ajutor pentru instalare hartile europei de est pe un mio c710 cumparat din viena
sincer sa fiu nu ma prea pricep la astfel de aparate asa ca va rog sa ma ajutati fac cinste, numai va rog scapati-ma de chinul de acesta va multumesc |
Posted 05 February 2007 - 01:10

salutare sunt din bucuresti si rog ajutor pentru instalare hartile europei de est pe un mio c710 cumparat din viena sincer sa fiu nu ma prea pricep la astfel de aparate asa ca va rog sa ma ajutati fac cinste, numai va rog scapati-ma de chinul de acesta va multumesc Mi-am luat eu un C710 din Romania si am hartile pe DVD |
Posted 05 February 2007 - 08:38

multumesc mult de ajutor dar intre timp am rezolvat problema
pentru asemenea problema contactati cu incredere badmaia98 este un tip de treaba |
Anunturi
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users