Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Presbiopia - la 43 ani ?

Termen transcriere autovehicul

Cazare Timisoara pe 4-5 zile

Primele zile ale internetului per...
 Ditra 25

Casti USB-C ptr A-54

Aplicatie medicala / asistent med...

De ce vor atația politicieni...
 ERR_ADDRESS_UNREACHABLE

Legea 18/1968 Se mai aplica?

Digi conectare 2 routere prin fir

Succesiune notar versus instanta ...
 Montaj aer conditionat in balcon ...

Cont curent mulți valuta far...

Sugestii plan casa

Experiente cu firme care cumpara ...
 

top MLM Romania

- - - - -
  • Please log in to reply
45 replies to this topic

#19
polizei

polizei

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 8,291
  • Înscris: 05.06.2006
top aici   http://www.mlmrankings.com/

#20
fanebabanu

fanebabanu

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 05.12.2005
fratilor, nu amestecati problemele.

una e structura , alta e cum se misca banii, si alta este produsul sau serviciul in sine.

cu astea trei variabile, acoperi toata gama de "mlm" -uri ;)

eu apreciez ForeverLivingProducts ( ala cu aloe vera), niste chinezi cu ceaiuri ( nu stiu cum le zice ), si AMWAY...despre AVON si AMWAY exista deja carti, la carreffour...toate au cate ceva specific, nu trebiiesc tratate la gramada.

si feriti-va de Herbalife, de mult nu mai sunt in cutiutele alea din Rusia ingredientele originale americane ;)

apropo, sistemul ar merita studiat in invatamantul economic ( licee si facultati), in afara are zeci de ani de functionare.
aspectele discutabile legate de modul de recrutare agresiv nu trebuie sa acopere produsele in sine.

americanii aveau o vorba: " daca se apropie cineva de tine la mai putin de un metru, vorbeste-i de afacerea ta!" ;)
eu zic ca daca incepe unul sa-ti vorbeasca dintr-o data de mlm-ul lui, sa-l tratati cu condescenta, este proaspata victima a unui "seminar"...cu timpul ii trece ;)...nu merita sa stricati o prietenie pentru o stare trecatoare ;)

#21
RODSA

RODSA

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 18.04.2007
Vedeti www.rodsa.ro al Asociatiei de Vanzari Directe din Romania, carecuprinde toata industria de vanzari directe si sisteme MLM din Romania.

Clasamente TOP nu se fac deocamdata.

#22
Dani Mois

Dani Mois

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 889
  • Înscris: 11.02.2007

 Silviu x, on Jan 21 2007, 13:27, said:

O structura mlm pe mai mult de trei niveluri, mi se pare cam periculoasa, nu...?
....Ca tot veni vorba: Ce anume determina ruperea piramidei intr-o astfel de afacere? Produsele ? Sau ce..?

Lipsa unei oferte bune sub raport calitate/pret.

De regula MLM-ul promoveaza produse practic imposibil de vandut prin mijloace clasice. (de regula mult prea scumpe).
O ofeta valabila ar duce la crearea unei structuri imense in numai cateva luni. O astfel de structura ar depasi AMWAY si AVON si Herbalife la un loc in mai putin de un an, atat ca numar de peroane implicat, cat si ca cifra de afaceri.

Ruperea piramidei se produce pur si simplu din cauza faptului ca sistemul nu se bazeaza pe VANZAREA DE PRODUSE, ci pe ATRAGEREA DE NOI ADEPTI.

In asta consta "ilegalitatea", sau mai degraba punctul slab al sistemelor MLM.Ar trebui interzise categoric (nu de legi, ci de un cod etic intern): taxele de intrare in sistem si obligativitatea noilor membri de a cumpara ceva, fie si kit-ul de start.

Astfel cresterea sa fie bazata EXCLUSIV pe cumparaturi benevole, nu fortate.

#23
Enoeth

Enoeth

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 276
  • Înscris: 28.09.2005

 fanebabanu, on Mar 9 2007, 14:15, said:

si feriti-va de Herbalife, de mult nu mai sunt in cutiutele alea din Rusia ingredientele originale americane ;)

Da si toate produsele originale ale tuturor obiectelor de firma trebuie sa vina din orasul mama unde s-a lansat ideea. Sa fim seriosi, pot fi companii serioase care au fabrici in toata lumea si de-acolo sa distribuie produse de aceeasi calitate. CUM ar fi sa vedem ca ne costa pe noi europenii calculatoarele de 3-4 ori mai mult pentru simplul fapt ca trebuie transportate direct de nu stiu unde. Este nerentabil sa transporti peste ocean niste produse cand poti construi inca o fabrica (in cazul Herbalife, un complex-laborator) pe acel continent.

 hymerion, on Jan 24 2007, 08:01, said:

hehe...mai oameni buni, nevasta`mea o lucrat la herba. Functioneaza pe naibii. Imediat ce intrerupi programul, iei kilele inapoi. In fine, nu asta`i problema. Ei nu specifica faptul ca ceea ce vand sunt doar niste suplimenti, nu medicamente pt slabit, cum de regula si le prezinta. Ca sa nu mai vorbesc de rusul din fruntea Herba.

Nevasta ta nu era facuta sa lucreze in Herbalife. Nevasta ta chiar nu se pricepea poate in primul rand pentru ca n-a fost invatata corect cum sa lucreze cu oamenii. PROGRAMUL , si este chiar bine specificat, NU TREBUIE INTRERUPT IMEDIAT. Acesta trebuie intrerupt treptat, printr-un program de mentinere. Si prin treptat, nu ma refer la faptul ca dupa 3-4 luni de program de slabit cu 2-3 mese inlocuite pe zi, continui inca 3, 4 luni la fel. Dupa o perioada de program de slabit, trebuie urmat un program de mentinere care dureaza tot atata timp, insa inlocuiesti doar o singura masa pe zi.  Daca nu-ti respecti corpul tau, de ce te-ar respecta si el pe tine ? El are nevoie de timp sa se adapteze si nu poti sa faci schimbari atat de bruste. Este ca si cand dupa ce te-ai adaptat 5 ani sa traiesti la campie, ti se nazareste sa traiesti in varfu muntelui la 4000-5000 m altitudine. Nu poti !

Tin sa mentionez ca eu nu sunt in Herbalife, insa o am pe nasica mea care este in Herbalife de 10 ani si ii merge de minune. Cand aud cat castiga si pe unde a umblat prin lume, raman putin  :rolleyes: . Eu cel putin admit ca nu este ceva de mine si n-as vrea sa fac asa ceva, chiar daca as putea sa zicem. Pe mine ma atrag alte lucruri. Veniturile vin cu munca si multa perseverenta. Trebuie fie sa ai innascut talentul de a discuta cu oamenii, fie sa il dezvolti. Ah si inca o chestie: nu poti pleca la drum in Herbalife, cel putin asa cred eu, daca pleci de la ideea sa faci banu gros. Eu zic ca trebuie sa pleci de la ideea ca ajuti oamenii si odata cu acest lucru vin si banii.

Astept sa-mi dati cu ciocanu in cap pentru ce-am scris  :lol:

Edited by Enoeth, 20 April 2007 - 12:06.


#24
TLGsoft

TLGsoft

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 2,553
  • Înscris: 25.03.2006

 Enoeth, on Apr 20 2007, 13:04, said:

Astept sa-mi dati cu ciocanu in cap pentru ce-am scris  :lol:


:ciocan:

#25
koaklai14

koaklai14

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1
  • Înscris: 21.04.2007
s zic si io cva d mlmuri..sunt intradevar o afacere..din kre ies bani klumea..dar dupa parerea mea dak vrei o afacere mlm stabila..trebuie s gasesti una din kre sa ai un venit constant..luna d luna..fara s n temem..k poate luna viitoare oamenii d sub noi nu vor mai avea nevoie d un parfum,d o pasta d dinti..k sunt deja slabi si nu mai tre s slabeasca..si kestii d genu asta..kre oricum sunt mai sumpe decat cele d p io..am 19 ani..si studieaz mlmurile d l 16..sunt inscris in 3 mlmuri..si dupa parerea mea cel mai bun este cel din kre n vin banii luna d luna fara s fie nevoie s mai cumpere lumea d sub noi diferite produse..c zicetid un singur produs..cumparat in rate..timp d 5 ani..ai gasit un client..si c s intampla timp d 5 ani castigi bani din ratele lui..nu f mult..da' reteaua s dezvolta destul d rpd..si lumea are nevoie d masini si case in ziua d azi..si nu e nevoie nici d adeverintza d salariu nici d giranti,de nimic..asta e dupa parererea mea un produs kre s vinde sigur..si ai certitudinea uni venit constant fara mari flucuatii..cum s inapla in ceelelalte sisteme..unde e nevoie d o stabil;itate uriasa pt a avea un venit constant..dak aveti intrebari..kiar v rog..raspund l orice

#26
Daniel I.

Daniel I.

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 60
  • Înscris: 21.03.2007
MLM-urile nu sunt ilegale, ci practicile concetatenilor nostri inscrisi in MLM!!! Exemplu:

Citate din "Legea nr. 31/1991 privind activităţile comerciale din România
" si "Legea nr. 650 din 7 decembrie 2002 "

"ART. 43

Sunt considerate practici comerciale interzise:

a) vânzarea piramidală, vânzarea practicată prin procedeul denumit "bulgăre de zăpadă" sau orice alte procedee similare care constau în special în a oferi produse/servicii consumatorilor făcându-i să spere că le vor obţine fie cu titlu gratuit, fie la un preţ redus faţă de valoarea lor reală şi condiţionând vânzările de plasarea contra plată de bonuri, tichete, cupoane ori a altor titluri similare către terţi sau de colectarea de adeziuni sau subscrieri;

B) faptul de a propune unei persoane să colecteze adeziuni sau să se înscrie pe o listă făcând-o să spere câştiguri financiare rezultate din progresia geometrică a numărului de persoane recrutate sau înscrise."

Cred ca citatele astea spun totul!!!  :death:

#27
SouL

SouL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.08.2005

 Enoeth, on Apr 20 2007, 12:04, said:

Da si toate produsele originale ale tuturor obiectelor de firma trebuie sa vina din orasul mama unde s-a lansat ideea. Sa fim seriosi, pot fi companii serioase care au fabrici in toata lumea si de-acolo sa distribuie produse de aceeasi calitate. CUM ar fi sa vedem ca ne costa pe noi europenii calculatoarele de 3-4 ori mai mult pentru simplul fapt ca trebuie transportate direct de nu stiu unde. Este nerentabil sa transporti peste ocean niste produse cand poti construi inca o fabrica (in cazul Herbalife, un complex-laborator) pe acel continent.
Nevasta ta nu era facuta sa lucreze in Herbalife. Nevasta ta chiar nu se pricepea poate in primul rand pentru ca n-a fost invatata corect cum sa lucreze cu oamenii. PROGRAMUL , si este chiar bine specificat, NU TREBUIE INTRERUPT IMEDIAT. Acesta trebuie intrerupt treptat, printr-un program de mentinere. Si prin treptat, nu ma refer la faptul ca dupa 3-4 luni de program de slabit cu 2-3 mese inlocuite pe zi, continui inca 3, 4 luni la fel. Dupa o perioada de program de slabit, trebuie urmat un program de mentinere care dureaza tot atata timp, insa inlocuiesti doar o singura masa pe zi.  Daca nu-ti respecti corpul tau, de ce te-ar respecta si el pe tine ? El are nevoie de timp sa se adapteze si nu poti sa faci schimbari atat de bruste. Este ca si cand dupa ce te-ai adaptat 5 ani sa traiesti la campie, ti se nazareste sa traiesti in varfu muntelui la 4000-5000 m altitudine. Nu poti !

Tin sa mentionez ca eu nu sunt in Herbalife, insa o am pe nasica mea care este in Herbalife de 10 ani si ii merge de minune. Cand aud cat castiga si pe unde a umblat prin lume, raman putin  :rolleyes: . Eu cel putin admit ca nu este ceva de mine si n-as vrea sa fac asa ceva, chiar daca as putea sa zicem. Pe mine ma atrag alte lucruri. Veniturile vin cu munca si multa perseverenta. Trebuie fie sa ai innascut talentul de a discuta cu oamenii, fie sa il dezvolti. Ah si inca o chestie: nu poti pleca la drum in Herbalife, cel putin asa cred eu, daca pleci de la ideea sa faci banu gros. Eu zic ca trebuie sa pleci de la ideea ca ajuti oamenii si odata cu acest lucru vin si banii.

Astept sa-mi dati cu ciocanu in cap pentru ce-am scris  :lol:
:rolleyes: Draga Enoeth.. tocmai ai zis tot ce vroiam eu sa zic aici.Cel mai important aici e motivatia. Ca sunt multe persoane care sunt inguste la minte si au tendinta sa te dea inapoi. Dar nu trebe sa le iei in seama. Gandeste la alegoria broscutelor care erau la intrecere pe un stalp de radio :) Eu nu sunt inca in Herbalife, tatal meu este. Adevarat, a investit ceva bani acum, dar foarte putin in comparatie cu ce trebuia sa investim ca sa deschidem un SRL.Plus ca erau sanse de 95 % sa dam faliment. Si asta nu o zic eu, ci statisticle! Deci chiar se merita acest tip de afacere! Deja s-a calificat pt trainingul din Germania :)
Asa ca fiecare poate s zica ce vrea despre o afacere de tip MLM. Daca INTELEGE cum sta treaba, va avea multi bani (muncind, bineinteles, ca banii nu pica din cer  :lol: ); daca doar CREDE ca inetlege.. poate sa vanda inghetata :))
Multa bafta!

#28
SouL

SouL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.08.2005

 Enoeth, on Apr 20 2007, 12:04, said:

Da si toate produsele originale ale tuturor obiectelor de firma trebuie sa vina din orasul mama unde s-a lansat ideea. Sa fim seriosi, pot fi companii serioase care au fabrici in toata lumea si de-acolo sa distribuie produse de aceeasi calitate. CUM ar fi sa vedem ca ne costa pe noi europenii calculatoarele de 3-4 ori mai mult pentru simplul fapt ca trebuie transportate direct de nu stiu unde. Este nerentabil sa transporti peste ocean niste produse cand poti construi inca o fabrica (in cazul Herbalife, un complex-laborator) pe acel continent.
Nevasta ta nu era facuta sa lucreze in Herbalife. Nevasta ta chiar nu se pricepea poate in primul rand pentru ca n-a fost invatata corect cum sa lucreze cu oamenii. PROGRAMUL , si este chiar bine specificat, NU TREBUIE INTRERUPT IMEDIAT. Acesta trebuie intrerupt treptat, printr-un program de mentinere. Si prin treptat, nu ma refer la faptul ca dupa 3-4 luni de program de slabit cu 2-3 mese inlocuite pe zi, continui inca 3, 4 luni la fel. Dupa o perioada de program de slabit, trebuie urmat un program de mentinere care dureaza tot atata timp, insa inlocuiesti doar o singura masa pe zi.  Daca nu-ti respecti corpul tau, de ce te-ar respecta si el pe tine ? El are nevoie de timp sa se adapteze si nu poti sa faci schimbari atat de bruste. Este ca si cand dupa ce te-ai adaptat 5 ani sa traiesti la campie, ti se nazareste sa traiesti in varfu muntelui la 4000-5000 m altitudine. Nu poti !

Tin sa mentionez ca eu nu sunt in Herbalife, insa o am pe nasica mea care este in Herbalife de 10 ani si ii merge de minune. Cand aud cat castiga si pe unde a umblat prin lume, raman putin  :rolleyes: . Eu cel putin admit ca nu este ceva de mine si n-as vrea sa fac asa ceva, chiar daca as putea sa zicem. Pe mine ma atrag alte lucruri. Veniturile vin cu munca si multa perseverenta. Trebuie fie sa ai innascut talentul de a discuta cu oamenii, fie sa il dezvolti. Ah si inca o chestie: nu poti pleca la drum in Herbalife, cel putin asa cred eu, daca pleci de la ideea sa faci banu gros. Eu zic ca trebuie sa pleci de la ideea ca ajuti oamenii si odata cu acest lucru vin si banii.

Astept sa-mi dati cu ciocanu in cap pentru ce-am scris  :lol:
:rolleyes: Draga Enoeth.. tocmai ai zis tot ce vroiam eu sa zic aici.Cel mai important aici e motivatia. Ca sunt multe persoane care sunt inguste la minte si au tendinta sa te dea inapoi. Dar nu trebe sa le iei in seama. Gandeste la alegoria broscutelor care erau la intrecere pe un stalp de radio :) Eu nu sunt inca in Herbalife, tatal meu este. Adevarat, a investit ceva bani acum, dar foarte putin in comparatie cu ce trebuia sa investim ca sa deschidem un SRL.Plus ca erau sanse de 95 % sa dam faliment. Si asta nu o zic eu, ci statisticle! Deci chiar se merita acest tip de afacere! Deja s-a calificat pt trainingul din Germania :)
Asa ca fiecare poate s zica ce vrea despre o afacere de tip MLM. Daca INTELEGE cum sta treaba, va avea multi bani (muncind, bineinteles, ca banii nu pica din cer  :lol: ); daca doar CREDE ca inetlege.. poate sa vanda inghetata :))
Multa bafta!

#29
Silviu x

Silviu x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 31.10.2006

 SouL, on Apr 30 2007, 18:28, said:

Cel mai important aici e motivatia. Ca sunt multe persoane care sunt inguste la minte si au tendinta sa te dea inapoi. Dar nu trebe sa le iei in seama. Gandeste la alegoria broscutelor care erau la intrecere pe un stalp de radio
Sa concluzionez ca secretul reusitei in mlm consta in perseverenta? Tatal tau va mai fi in mlm anul viitor sau sa zicem peste 2 ani? De ce spun asta?
Nu am pus topicul asta pt ca sunt picat din cer si habar nu am. Sa fim seriosi, toata lumea stie ceva despre mlm, cred ca toti au sau am avut tangenta cu mlm!
Am vazut multi entuziasti promovand produse cel putin la fel de entuziaste; dar nu au ramas in sistem. DE CE? De ce ei nu au reusit? Daca se fac bani in mlm ce anume le lipseste acestora care ies din sistem? Ce anume ei nu cunosc pt a reusi?

DE CE ANUME ESTE CONDITIONATA REUSITA?

CARE ESTE SECRETUL?

#30
SouL

SouL

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 533
  • Înscris: 22.08.2005

 Silviu x, on Apr 30 2007, 17:50, said:

Sa concluzionez ca secretul reusitei in mlm consta in perseverenta? Tatal tau va mai fi in mlm anul viitor sau sa zicem peste 2 ani? De ce spun asta?
Nu am pus topicul asta pt ca sunt picat din cer si habar nu am. Sa fim seriosi, toata lumea stie ceva despre mlm, cred ca toti au sau am avut tangenta cu mlm!
Am vazut multi entuziasti promovand produse cel putin la fel de entuziaste; dar nu au ramas in sistem. DE CE? De ce ei nu au reusit? Daca se fac bani in mlm ce anume le lipseste acestora care ies din sistem? Ce anume ei nu cunosc pt a reusi?

DE CE ANUME ESTE CONDITIONATA REUSITA?

CARE ESTE SECRETUL?
Exact! Despre SECRET e vb! Te-ai gandit bine. Vezi tu..nu oricine are are dreptul sa stie acel secret, pt ca nu oricine are o minte deschisa. Cand o persoana cu succes in MLM e sigur ca tu esti pe drumul cel bun, atunci iti va arata SECRETUL. Eu am vazut despre ce e vb, si sincer sunt sigur ca vom reusi. In plus compania despre care vorbeam, este in plina dezvoltare..si acum e bine sa incepi afacera, ca sa iti formezi reteaua. La inceput tragi mai tare, upa va fi mult mai usor. Si difernta intre companii gen amway , si Herbalife este ca in ultima shimbarile se vad repede in tp ce in partea cealalata.. doar nu va veni omu de pe strada sa iti vada aragazu` ca frumos si curat sau ca farfuriile stralcuesc ca u ai folosit produse de detergent. Pe langa asta trebuie sa faci si u studiu de piata sa vezi ce se cauta la momentul acutal pe piata mai mult. Lumea e mai preocuapta de wellness acum. Degeaba tot inveti si tot inveti la teorii de Mlm..daca nu intri la.. practica :)
p.s: sunt si niste factori psihologici care te pot da inapoi de la reusita si sa dai vina pe "sistem" ca nu e bun si nuj ce.. Ai sa vezi. Uite intra in HBL si fa si u ce zic oamenii aia la traininguri acolo si o sa vezi ca vei reusi. Asta bineinteles,depinde cat de motivat esti sa castigi bani. Ca eu mi-am pus pe hartie ce vreau sa am in viata asta si am constatat ca imi trebuie vreo 200 de ani de munca cu un salariu decent sa am ce imi doresc. Si nu ma gandesc la averea lu bill gates..lol :)

Edited by SouL, 30 April 2007 - 18:20.


#31
Silviu x

Silviu x

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 34
  • Înscris: 31.10.2006

 SouL, on Apr 30 2007, 19:09, said:

Exact! Despre SECRET e vb! Te-ai gandit bine. Vezi tu..nu oricine are are dreptul sa stie acel secret, pt ca nu oricine are o minte deschisa. Cand o persoana cu succes in MLM e sigur ca tu esti pe drumul cel bun, atunci iti va arata SECRETUL. Eu am vazut despre ce e vb
Hai ca incepi sa ma enervezi! Nu oricine are dreptul?!!!

Da tu ai dreptu? NU, nu este vb despre drept, uita-te in jurul tau, trezeste-te! In fiecare zi sunt incalcate drepturi oamenilor din jurul tau IREMEDIABIL!

Si acum vii sa-mi spui ca nu oricine 'merita' 'dreptul' sa stie... 'secretul'? SCUTESTE-MA! Cati ani ai?

Cate sisteme mlm ai studiat?Cata economie ai studiat? Economia inseamna cifre, fapte!
Nu esti decat un copil entuziasmat care acum a ridicat capul si vede un univers plin cu oameni cu minte deschisa, si cu siguranta tu nu ai 'dreptul' sa stii 'secretul'. Nu asculta tot ce ti se spune la seminarii!! Te viruseaza. Fiecare are ceva de vandut si indiferent de produs acesta trebuie sa aiba un secret pentru ca tu sa cumperi, ba mai mult, sa tanjesti! Si nu ca nu au dreptate, dar iti ofera adevaruri partiale si jumatati de informatii in cel mai subtil mod posibil, pt ca tu sa inghiti pastila! Trezeste-te! Nimic nu este ceea ce pare. Totul este facut ca tu sa vezi aproape o iluzie. Marketingul se face mai intai la nivel psihologic, pentru ca oricat de rational te stii,  99% din deciziile omului sunt decizii pe baza sentimentelor nu a logicii sau a ratiunii.

ASTA ESTE SECRETUL, SouL!!!

Edited by Silviu x, 30 April 2007 - 23:47.


#32
Bismarck

Bismarck

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 492
  • Înscris: 27.03.2007
... amway (american way = adica calea lor) !!
Si care e cale americanilor ma intreb? Daca nu pacea in lume, prosperitatea, reducerea emisiilor nocive ~ incalzirea globala ... si ajutorarea tarilor sarace !?

Orice societate cat ar fi ea de dezvoltata, nu are cum sa se mentina asa fara sa aibe "sclavii" ei !~! iar prin acest program, respectiv MLM nu facem altceva decat sa le umplem buzunarele celor din varf, chiar daca ne scot ochii cu cateva exemple care au reusit ~ intradevar, dar ma intreb daca toata lumea ar face ca ei, si ar reusi, cine ar mai castiga ? unde merge castigu pana la urma !?

Am stat de vorba cu o astfel de persoana din sistem si mi-a zis ca daca imi fac retea nus'h ce bla bla ... cei de sub mine imi aduc 4% din vanzarile lor, fara sa fac nimik, doar ca fac parte din reteaua mea, 'vez-domne, si zic eu pai bine ma ... dar io nu fac parte din reteaua ta? nu trebe sa iei tu aia 4% ?? sau ala deasupra ta?? ~
Persona respectiva mi-a mai explicat cum trebuie sa-i atrag pe "fraieri" in sistem pri a le da cat mai putine detalii ... si era o carte in care iti erau prezentate tot felu de fraze prin care sa ocolesti ~ carte care cica costa 250 mii ~ bineinteles fara chitanta !!! or in cazu asta putea sa zica si 50 si 100 de lei ca totuna era ... chiar daca nu putea sa coste mai mult de 5 lei pt. ca era o brosura de 10 pagini A5 ....

O alta nedumerire ... in programu respectiv se castiga niste bani !!! or eu stiu ca in orice stat democratic orice ban castigat trebuie impozitat ca asa e mersul treburilor, or aici ma intreb daca cineva ia 500 ~ 1000 ~ 5000 de euro ... plateste ceva impozite? sau eu daca cumpar acel produs primesc o factura sau o chitanta ?
Si inca o intrebare: acele produse respecta niste norme si standarde, dar sunt si conform cu normele si standerdele romanesti !!??? ~ pentru ca deh' ... une e un Chevrolet facut de americani pentru americani si alta e un chevrolet facut de americani pentru europeni. !!!???
Nu am nimic cu sistemu de marketing in sine, desi la prima vedere mi se pare o constructie piramidala, nu il condamn eu, il condamna legea daca nu a facut-o pana acum, insa daca acele produse sunt asa de competitive nu vad de ce nu intra pe piata de consum cat se poate de legal ~ ar face concurenta buna si poate ar avea numai de castigat daca sunt asa cum le lauda unii !!!

Nu pot sa zic decat ca nu sunt surprins de naivitatea romanilor !!!
Piata de genu asta a fost si este testata in continuare prin asazisele "legende urbane" ... si imi aduc aminte cand aveam 14~15 ani ... ceva timp dupa '89 cand postele erau invadate de mesaje si scrisori in care pe doua randuri scria ca nus'h cine a visat pe nush' cine si in alte 20 de randuri scria ca daca nu multiplici scrisoarea de 10-20 de ori si sa o trimiti in posta la alticeva iti vei rupe o mana ori un picior ori vei cadea in fund si te vei lovi la cap ~ cum a patit x-ulescu ~ s.a.m.d .... porcheri care vedeam cum prinde la publig si la oameni trecuti de o varsta ... si ma miram cum pot fi asa naivi !!??
azi vedem totfelul de m@iluri si mesaje pe messenger de genu sa trimiti mai departe la nush' cate persoane altfel .....

nu e deajuns ca suntem o piata de consum ... mai trebuie sa inghitim si astfel de produse ... care eu le vad subterane (la negru). Pe cand oare se va destepta poporu asta sa mai si produca ceva ~~ ma uit pe rafturi in magazine si din ce in ce mai putine produse romanesti vad, produse care sunt facute probabil cu materia prima din romania, dar valorificata de altii ...

ar mai fi multe de zis da ma doare capu' si mi-e tot mai sila ***

Edited by Bismarck, 27 November 2007 - 14:01.


#33
ionijhonnie

ionijhonnie

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 6
  • Înscris: 13.06.2010
MLM (multi level marketing) ESTE SISTEM PIRAMIDAL

inclusiv brokerii din asigurări.

Cum sa faci o cifra de afaceri colosala fara angajati? sau doar cu maxim 5-10 angajati?

CEI DIN VÂRFUL piramidei au tot interesul să obtină bani fără să plătească salarii,
astfel firmele MLM uzurpează un număr mare de job-uri de pe piata muncii si se situează în zona GRI a economiei.
Orice muncă trebuie remunerată nu doar recompensată prin comision.

Corect este: SALARIU (pentru munca efectuată, promovare,  prezentări, reclama) plus COMISION (pentru finalizarea vânzării respective)

Salariu implică contract de muncă cu plata contributiilor la stat, job-uri care ar iesi din zona gri în zona ALBA

Guvernul ar trebui să se trezească si să IMPOZITEZE aceste activităti exact cum se procedează cu orice alt SRL.
S-ar aduce la buget o grămadă de bani, care acum rămân în buzunarul celor din vârful piramidei.
Iar noi ne spargem capetele pe la cozi la somaj.
este ceva strigător la cer.

MLM este EVAZIUNE FISCALĂ

Edited by ionijhonnie, 22 December 2011 - 15:56.


#34
chinaman

chinaman

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 560
  • Înscris: 23.06.2008

 ruxandra123, on 21 ianuarie 2014 - 15:00, said:

se stie foarte bine ca sistemul MLM este un sistem care iti poate aduce bani frumosi, dar cu multa munca si rabdare. Chiar daca in Romania s-au oprit toate tepele sa stiti ca sunt sisteme foarte bine puse la punct, nu vorbesc din carti sau din povesti, construiesc propria retea in acest sistem, doar ca este nemtesc si nu de foarte mult timp pe piata romanesca. international au cv ani, dar pana acum in romania nu cred ca a fost un sistem de acest fel atat de bine pus la punct. daca aveti curiozitatea sa va documentati puteti cauta pe LR Health and Beauty Sistems.

Hmm ... You're fairly intelligent...... HA! YOUR FULL OF SHIT!

#35
chiriasDezamagit2000

chiriasDezamagit2000

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 600
  • Înscris: 10.10.2013
Am fost la Amway o perioada: e o mare teapa. Irosesti timp si bani. Cu cat esti mai visator cu atat iti vor manca aia banii.

Si ce e amuzant e ca te indoctrineaza sa crezi ca vei fi bogat, totul in timp ce le dai lor bani.

#36
alexcdag

alexcdag

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 12
  • Înscris: 04.11.2010

 chiriasDezamagit2000, on 22 ianuarie 2014 - 16:53, said:

Am fost la Amway o perioada: e o mare teapa. Irosesti timp si bani. Cu cat esti mai visator cu atat iti vor manca aia banii.

Si ce e amuzant e ca te indoctrineaza sa crezi ca vei fi bogat, totul in timp ce le dai lor bani.

Cunosc Amway din 1995. Aveam pe atunci 17ani si ca multi altii am inceput sa rad cand am asistat la prezentarea de sufragerie. Aveam pe cineva care cumpara casete audio cu conferinte traduse. Radeam in sinea mea de indoctrinarea pe care o primea. Trebuie sa recunosc ca si pe mine m prinsese visul american, dar am ramas doar consumator. Produsele Amway sunt deosebite dpdv calitativ, dar au si pret pe masura. Planul de compensare ofera pana la 35% comision la maximizare. Amway este compania cu cel mai mare rulaj in prezent - peste 12 miliarde $ anual. Asta inseamna un miliard $ lunar la nivel global, ceea ce nu-i rau pentru o "schema piramidala".
Bogati sunt doar aceia care ajung sa isi creeze o retea mare de distributie. Nu oricine poate ajunge la asemenea performante. Fara sa utilizezi
un sistem de educare nu ai nici o sansa sa castigi bani multi.
Consider ca viitorul economiei este dat  de companiile de networkmarketing si vanzari directe intr-o economie globalizata.

Edited by alexcdag, 26 January 2014 - 16:28.


Anunturi

Neurochirurgie minim invazivă Neurochirurgie minim invazivă

"Primum non nocere" este ideea ce a deschis drumul medicinei spre minim invaziv.

Avansul tehnologic extraordinar din ultimele decenii a permis dezvoltarea tuturor domeniilor medicinei. Microscopul operator, neuronavigația, tehnicile anestezice avansate permit intervenții chirurgicale tot mai precise, tot mai sigure. Neurochirurgia minim invazivă, sau prin "gaura cheii", oferă pacienților posibilitatea de a se opera cu riscuri minime, fie ele neurologice, infecțioase, medicale sau estetice.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate