Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
samsung Xcover 5 Nu mai vrea

Recomandare serviciu / firma recu...

La mulți ani @Piniuli!

Pret inghetata corso kaufland?
 La multi ani @Constantin si Elena...

La mulți ani @Ion_Bumbu!

Obiecte vechi și inutile car...

Mentenanta Acoperis
 Cheder deteriorat , zgariat, cum ...

Laptop HP 15-AF001NQ, AMD E1-6015...

Blat de bucatarie lungime 4,60 m

Termostat incalzire si racire
 Configurare retea cu modem Vodafo...

Curtea Penala Internationala soli...

Sunt obligate bancile sa opteze p...

Pensie anticipata partiala cu cer...
 

router TRENDnet TEW-432brp

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#55
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,251
  • Înscris: 05.01.2006
1. Bifezi pe calculator sa obtina ip-uri automat (preferabil sa te conectezi pe fir prima data) si accesezi intr-un browser ip-ul care ti-l "obtine" la gateway. Pentru user/parola suni un prieten sau le pui pe cele default
2. Dai reset to factory defaults din butonul din spate tinandu-l apasat pt minim 15-20 de secunde dupa care faci pct.1 cu user root sau admin, iar parola nimic sau admin

Bafta!

#56
bogdantica

bogdantica

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 2
  • Înscris: 16.06.2009
L-am pus pe Ip-uri automate dar nu se concteaza la nimic...Am uitat sa mentionez ca sunt pe Ubuntu...

#57
geo_neo9

geo_neo9

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 49
  • Înscris: 28.12.2008
Salut ! Am internet pe Rds si router Trendnet TEW-432BRP.
Si imi cade netul mereu se deconecteaza si se reconecteaza singur.
Eu nu stiu cum sa il fac pana acum a mers bine dar acum nu mai merge.

#58
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,251
  • Înscris: 05.01.2006
Hard Reset + reconfigurare manuala ar fi o idee...
Ai grija ca se pierd toate informatiile salvate in el asa ca nu ar fi rau sa-ti notezi undeva acele date.

Bafta!

#59
trid_ovi

trid_ovi

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,154
  • Înscris: 10.10.2005
Am si io problema asta in special cand RDS imi modifica ip-ul la 2-3 ore. Oricum vezi ca a aparut un nou firmware luna asta pt el, poate te ajuta cu ceva

#60
emy4bmw

emy4bmw

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 27.09.2008
salutare tuturor

am un router wireless, TrendNet | Tew 432 BRP, si stiu sa i fac setarile de baza, dar vreau sa stiu mai multe detalii despre anumite setari pe care nu stiu sa le fac si nu le inteleg rostul. si anume:

Dynamic DNS /
Wireless-Advanced: Beacon Interval,RTS Threshold, Fragmentation Threshold, DTIM Interval /
Routing: Static, Dynamic, Routing Table/
Acces: virtual Server, Special AP, DMZ/
Management: Remote Management.

la ce imi sunt folositoare aceste setari si cum sa le setez?
multumesc anticipat

#61
SuperDuper

SuperDuper

    Crushed

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 13,295
  • Înscris: 25.04.2006
Daca nu stii la ce sunt bune, nu ai nevoie de ele. Serios vorbind, lasa-le asa cum sunt.
Singura care ar punea eventual necesita setari manuale este cea de la "Virtual Server", daca ai aplicatii care actioneaza ca servere (torrente de exemplu) dar nu stiu sa negocieze portul respectiv prin UPnP.

#62
emy4bmw

emy4bmw

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 23
  • Înscris: 27.09.2008
atunci ....asa ramane :) multumesc. dar totusi, nu cred ca ar strica sa imi ziceti la ce folosesc fiecare din ele..:P

#63
degette

degette

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 24.12.2007
Am router Trendnet tew-432BRP , la care sunt conectate 2 pc`uri si un laptop. Toate cele 3 sunt setate sa`si ia automat ip`urile,nu este pus ip de retea. Netu merge pe toate 3 foarte bine. Problema este in felul urmator cele 2 pc`uri se vad in retea fara probleme. Pe laptop am instalat imprimanta si este partajata si vreau ca de pe cele 2 pc`uri sa scot la imprimanta. Cand dau sa setez imprimanta pe pc`uri mi se deconecteaza wirelessu si daca dau sa vad partajarile pe laptop la fel se deconecteaza wirelessu. Pe toate cele 3 este instalat windows xp profesional. Toate cele 3 au aceleasi protocoale instalate ,totul la fel tot ca sa mearga.Am facut update la firmware. Va multumesc .

#64
kid_vova

kid_vova

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.05.2005
Salut. Am si eu un router Trendnet TEW-432BRP. Am net de la RDS prin conexiune PPOE. am reusit sa-l instalez, i-am configurat conexiunea, merge wlan dar nu imi deschide toate siteurile. De exemplu pot intra pe google,yahoo,youtube dar daca incerc sa intru pe vremea.com regielive si altele nu merge. Daca bag direct cablul in placa de retea si ma conectez la PPOE merg toate siteuri.Prin wlan nu merge. De la ce sa poate sa fie?I-am dat factory restore si degeaba. Ce as putea sa-i fac?

#65
Bobby_ro

Bobby_ro

    Celebru Anonim

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 7,629
  • Înscris: 30.04.2005
Incearca sa setezi manual DNS-urile pe calculator/oare, respectiv: 213.154.124.1 si ca server alternativ 193.231.236.25

Edited by Bobby_ro, 13 January 2010 - 12:33.


#66
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,251
  • Înscris: 05.01.2006

 degette, on 12th January 2010, 21:03, said:

Cand dau sa setez imprimanta pe pc`uri mi se deconecteaza wirelessu
Uite niste setari pe un model aproximativ la fel, vezi daca te ajuta ce a setat el:
http://forum.softped...m...t&p=7636619

 kid_vova, on 13th January 2010, 12:23, said:

nu imi deschide toate siteurile
Pune pe calculatoare dns-urile providerului si nu ip-ul intern al routerului

Bafta!

Edited by Ravy, 13 January 2010 - 13:05.


#67
kid_vova

kid_vova

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 5
  • Înscris: 20.05.2005

 Ravy, on 13th January 2010, 13:48, said:

Pune pe calculatoare dns-urile providerului si nu ip-ul intern al routerului
le-am pus si tot nu merge

Edited by Ravy, 14 January 2010 - 00:38.


#68
Ravy

Ravy

    Don't be sad, get MAD!

  • Grup: Moderators
  • Posts: 16,251
  • Înscris: 05.01.2006
Pune-le atunci manual pe acestea: 208.67.222.222 si 208.67.220.220

Bafta!

#69
degette

degette

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 45
  • Înscris: 24.12.2007
Am rezolvat problema cu Trendnet tew-432BRP  cu deconectarea wirelessu pe laptop prin alocarea de ip`uri de retea si introducerea dns`ului de la rds.

Si mai am o problema cu alt tip de router TP-Link TL-WR541G stiu este cu antena fixa dar pot sa`i fac ceva ca sa`i maresc raza? De cand l`am cumparat l`am cumparat ca orbu.Va multumesc.

#70
fabyfitze

fabyfitze

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 27.10.2008
Salut tuturor, mi-am achizitionat un router TRENDnet TEW-432BRP.
- Unor persoane am auzit ca le functioneaza foarte bine pe reteaua RDS.
- de 2 zile ma tot chinui sa il configure, il configurez dar cand deschid mozila/explorer scriu ex: www.google.ro si nu gaseste absolut nimic....
- pe laptop o citeste cum ca ar fi wirrlesul activ dar cand incerc sa conectez nu vrea..
- in timp ce cautam pe net am gasit o chestie care poti vedea configurarea online... >>> http://www.trendnet...._C1/index.html# pentru RDS cam ce ar trebui sa fac ??
- multumesc enorm de mult...
- sper ca cineva priceput sa ma ajute

Un weekend placut..

#71
alamic05

alamic05

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 208
  • Înscris: 31.12.2008
Prima oara cautat IP de la router , el incepand cu 192.168.*.* dupa acel ip introdus la adresa in Firefox sau IE  si dupa intrii in configurare .
Main > Wan > Connection type ( ppoe ) > completezi username si parola > apply .

Edited by Ravy, 24 January 2010 - 22:42.


#72
fabyfitze

fabyfitze

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 16
  • Înscris: 27.10.2008
- am facut de x ori ce ai spus tu pana acum...am dat la wizard sa faca conexiuna... si nu merge cand dau sa intru pe o adresa de internet :(...
- off e primu meu router si as fi foarte recunoscator daca m-ar ajuta cineva..
- mtu pentru RDS trebuie cumva setat ???

Edited by fabyfitze, 23 January 2010 - 17:15.


Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate