Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
DermaRoller ce este ?

Evaluare Laptop Ultraportabil Len...

Articole limba Germana

Cum se imparte legal o mostenire ...
 Avem sanse sa avem energie electr...

Radio Bucur 1

Creare site gen OLX / Autovit

Imagini gratuit sau contra cost i...
 Fisuri beton de egalizare

Reincepe mineritul in UE

Playlist melodii radio - unde?

P0335 senzor arbore cotit - senzo...
 Avocatul Poporului vs European Om...

Recomandari firme pentru draperii...

Receptie Eutelsat 5 West. Este po...

Poti receptiona semnal de la mai ...
 

router TRENDnet TEW-432brp

- - - - -
  • Please log in to reply
129 replies to this topic

#109
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006
Salutare am un Router Trend Net TEW-432Brp de ce va vreme a inceput sa imi limiteze viteza la interne ...am conexiune de la RDS ...Inainte descarcam dupa torent cu acest router cu 5Mb maxim iar acum cu 2.5 maxim :((.... sa nu mai zic ca fara el al 10Mb ..... Ce as putea sa ii fac sa nu mai limiteze viteza...iam facut upgrade tot si tot degeaba. Va multumes si dak am mai postat cineva subiectul acesta  imi cer scuze

#110
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Din pacate, nu prea ai ce sa-i faci, e slabut din punct de vedere hardware. Incearca sa dezactivezi firewallul de pe el si instaleaza unul pe PC, asta daca deja nu ai.

#111
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006
Pai cum sa dezactivez?

#112
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Intri in interfata routerului si cauti acea functie. Asta daca are.

#113
biagiv2004

biagiv2004

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 72
  • Înscris: 18.04.2006
Am in meniul Router-ului functai : Firewall Rule dar nu pot da disabled ... pt ca nu este bifat :(. Ce as mai putea face in casul acesta :(?

#114
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Rule = regula. Nu de asta ai nevoie. Cauta ceva doar cu Firewall.

#115
adrian93

adrian93

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,740
  • Înscris: 29.10.2009
Salut, am un router de la TrendNet tew-632brp, de peste un an, si a mers foarte bine. Am 2 calculatoare (desktop) conectate la el (wired). Azi dimineata nu mergea Internet-ul la calculatorul #2, asa ca am restartat router-ul, a mers o perioada Internet-ul ~1h, doar ca la un moment dat a inceput sa apara mesajul "A network cable is unplugged" ce alterna cu "Local Area Connection/Speed: 100 Mb/s", apoi a disparut iconita din Tray si a disparut si "Local Area Connection" din View Network Connections.
Mentionez ca pe calculatorul #1 Internet-ul merge fara probleme. Am verificat intrarile si iesirile si totul pare in regula. Ce as putea sa fac ca sa mearga Internet-ul pe calculatorul #2?

#116
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008
Ai incercat sa bagi calculatorul numarul 2 in portul routerului pe care ai net? Poate s-a ''dus'' portul de retea al routerului sau chiar placa de retea din calculator.

#117
alinescoo

alinescoo

    Active Member

  • Grup: Members
  • Posts: 1,767
  • Înscris: 21.11.2005
Salut. Va cer ajutorul in urmatoarea problema: se da un modem de la RTC, Thompson Speedtouch din acela cu o singura iesire de retea. Legat la calculator merge foarte bine, calculatorul primind adresa ip prin DHCP. Am zic ca treaba o sa fie foarte simpla, iau cablu de retea din Speedtouch si il bag la Trendnet in portul WAN si pun un alt cablu de retea din Trendnet in calculator. Ei bine, nu vrea asa. Calculatorul primeste IP din DHCP-ul din Trendnet, pot accesa Trendnet-ul doar ca nu merge net-ul.
Ce trebuie sa mai fac ? Multumesc.

#118
copil_Cuminte19

copil_Cuminte19

    Supermodel

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 6,595
  • Înscris: 13.10.2008

View Postalinescoo, on 29th July 2011, 08:20, said:

Salut. Va cer ajutorul in urmatoarea problema: se da un modem de la RTC, Thompson Speedtouch din acela cu o singura iesire de retea. Legat la calculator merge foarte bine, calculatorul primind adresa ip prin DHCP. Am zic ca treaba o sa fie foarte simpla, iau cablu de retea din Speedtouch si il bag la Trendnet in portul WAN si pun un alt cablu de retea din Trendnet in calculator. Ei bine, nu vrea asa. Calculatorul primeste IP din DHCP-ul din Trendnet, pot accesa Trendnet-ul doar ca nu merge net-ul.
Ce trebuie sa mai fac ? Multumesc.
Buna dimineata!
Ai activat DHCP-ul pe router?
Ne poti pune un print screen cu urmatoarea comanda '' IPCONFIG /all '', cand esti conectat la router?

Pardon, acum am observat ca e activat DHCP-ul pe router, ai incercat un ping catre www.google.com, de exemplu? Ce apare la statusul retelei, conexiune limitata?

Inca ceva, modemul e configurat pe modul brigde?

#119
bLu3eYeZ

bLu3eYeZ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.06.2011
Am o problema cu un router TrendNet 432-BRP.
Problema este ca nu pot hosta servere pentru diferite jocuri in afara retelelor VPN de gen Hamachi/Tunngle. Provider-ul este RDS-RCS. Daca trebuiesc mai multe informatii, lasati un reply.

Multumesc,
:rolleyes:

#120
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
poti hosta jocuri cu conditia sa faci corect port forward si  ar fi indicat sa folosesti functionalitatea adusa de un serviciu gen dyndns sau no-ip

#121
bLu3eYeZ

bLu3eYeZ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.06.2011
Gresit. Am DMZ setat pe 192.168.10.1 ( ipul meu de acum ) si nu pot hosta. Pot hosta doar daca sunt intr-o retea de Hamachi si le dau prietenilor care sunt in aceeasi retea ipul de sus. Daca le dau in afara retelei de hamachi, ipul 192.168.10.1 nu se pot conecta. Chiar daca le dau ipul de pe myip.org tot nu se pot connecta.

#122
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008

View PostbLu3eYeZ, on 29th August 2011, 11:38, said:

Gresit. Am DMZ setat pe 192.168.10.1 ( ipul meu de acum ) si nu pot hosta. Pot hosta doar daca sunt intr-o retea de Hamachi si le dau prietenilor care sunt in aceeasi retea ipul de sus. Daca le dau in afara retelei de hamachi, ipul 192.168.10.1 nu se pot conecta. Chiar daca le dau ipul de pe myip.org tot nu se pot connecta.

sincer afirmatia mea este corecta.

-> in cazul routerelor pentru home user dmz este defapt un port forward facut pentru toate porturile la un loc.
-> 192.168.10.1  este ip de retea al routerului by default. deci daca ai facut dmz pe acest ip e gresit. trebuie sa identifici adresa ip a calculatorului tau.
dupa ce setezi corect dmz prietenii tai se vor putea conecta la tine folosinduse de adresa ta ip publica.

#123
bLu3eYeZ

bLu3eYeZ

    New Member

  • Grup: Members
  • Posts: 3
  • Înscris: 17.06.2011

View Postcarmenclara1, on 29th August 2011, 13:20, said:

sincer afirmatia mea este corecta.

-> in cazul routerelor pentru home user dmz este defapt un port forward facut pentru toate porturile la un loc.
-> 192.168.10.1  este ip de retea al routerului by default. deci daca ai facut dmz pe acest ip e gresit. trebuie sa identifici adresa ip a calculatorului tau.
dupa ce setezi corect dmz prietenii tai se vor putea conecta la tine folosinduse de adresa ta ip publica.

Deci, tu cu alte cuvinte imi spui sa iau ipul meu de pe MYIP.ORG sau CMD ipconfig /all IPv4 si sa il setez la DMZ ?
Inca o problema este ca ar trebuie setat zilnici din cauza ca se schimba...nu stiu cum sa il fac static sau ceva de genul asta apoi sa il fac DMZ.
Daca te pricepi, da-mi te rog un Id de mess sa putem vorbii acolo.

#124
adrijaan

adrijaan

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 46
  • Înscris: 25.10.2013
Salut,
Am imprumutat de la o ruda un router Trendnet TEW 432BRP.
L-am configurat (eu am net de la RDS) si am vazut ca intra net in el dar nu mai iese. Mai precis eu am W XP, la cele doua monitoare de langa ceas imi arata conexiunea facuta dar cand deschid un browser din pc nu ma pot conecta la net.
Prin wireless ma pot lega la router si prin laptop si prin telefon dar la fel cand deschid un browser cu acestea nu am net.
Stie cineva ce se intampla?
Cel care mi l-a dat spune ca la el mergea router-ul si inclin sa-l cred pentru ca este persoana serioasa.
La el m-am conectat prin 192.168.10.1 altul nu mergea. In manual scria 192.168.1.1
Am sunat la RDS iar ei mi-au spus ca nu-mi vede router-ul ca fiind conectat.
Setarile le-am facut cum am vazut pe un video tutorial.

#125
carmenclara1

carmenclara1

    Guru Member

  • Grup: Moderators
  • Posts: 19,373
  • Înscris: 08.12.2008
posteaza aici printscreenuri cu setarile facute. partea wan e cea mai importanta.

#126
MadFrog

MadFrog

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 303
  • Înscris: 14.12.2009
Salut!

Mi-am luat un router wireless Trendnet TEW-432BRP si am o problema la instalare. Cand ajunge la faza cu 'check internet connection" primesc urmatoarea eroare,ca in poza de mai jos:

Mentionez ca providerul de internet este RDS. Ma puteti ajuta?

[ http://imagnet.ro/images/MPQG9.png - Pentru incarcare in pagina (embed) Click aici ]

Anunturi

Chirurgia spinală minim invazivă Chirurgia spinală minim invazivă

Chirurgia spinală minim invazivă oferă pacienților oportunitatea unui tratament eficient, permițându-le o recuperare ultra rapidă și nu în ultimul rând minimizând leziunile induse chirurgical.

Echipa noastră utilizează un spectru larg de tehnici minim invazive, din care enumerăm câteva: endoscopia cu variantele ei (transnazală, transtoracică, transmusculară, etc), microscopul operator, abordurile trans tubulare și nu în ultimul rând infiltrațiile la toate nivelurile coloanei vertebrale.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate