Jump to content

SUBIECTE NOI
« 1 / 5 »
RSS
Cum se foloseste zoom motorizat?

Extindere apa - trecere in domeni...

La mulți ani @Digix!

[cum] telefon cu folosire in SUA
 Montare AC deasupra frigiderului?

Cunoaste cineva metoda de semideg...

De ce in unele tari sunt sparte p...

Marime siguranța AC - 24.000...
 E de la monitor sau nu?

Rezervare gresita

Ce erau chestiile astea pe cerul ...

Apa plata ieftina vs scumpa
 Serial: Those About to Die

Malwarebytes Windows Firewall Con...

hotel pentru copii

Nu pot reinstala windows 11
 

Dex pentru telefoane mobile

- - - - -
  • Please log in to reply
49 replies to this topic

#19
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004

 mihaela22, on Jan 16 2007, 15:14, said:

... codul sursa, din cate stiu eu, nu este public ... cat despre o baza de date separata(pe microSD) nu stiu sa fie posibil ... nu sunt o experta in j2me, dar nu cred ca poti sa accesezi resurse decat din interiorul jarului

se poate :D

iti dau exempluc cititoarele de carti(gen reader maniac...)

#20
ericssonk750

ericssonk750

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 437
  • Înscris: 29.12.2006
Pt cei ce au telefon SE k750i ! sa stiti ca la k750 nu i-a toate fisierele JAD , alea JAR le ia sigur. :nonobad:

#21
gumball3000

gumball3000

    ...

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 49,660
  • Înscris: 24.09.2006
ocupa totusi cam mult 14 mb

#22
Tony TTC

Tony TTC

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 401
  • Înscris: 17.08.2005

 gumball3000, on Jan 20 2007, 20:03, said:

ocupa totusi cam mult 14 mb
Eu zic ca ocupa putin in comparatie cu o ditamai "cartulia" de 5 KG. :D

#23
mihaela22

mihaela22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 17.11.2006

 Tony TTC, on Jan 20 2007, 21:17, said:

Eu zic ca ocupa putin in comparatie cu o ditamai "cartulia" de 5 KG. :D

Are definitii din 8 cartuli deci vreo 40 :), Dex'98 are numai 85 000 de definitii iar aplicatia are 270 000

Oricum se lucraza si la variante mai mici ... ne gandeam ca fiecare "cartulie" sa fie si separata ... dex'98, dic. de sinonime, antonime ...

#24
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004

 mihaela22, on Jan 20 2007, 23:16, said:

Are definitii din 8 cartuli deci vreo 40 :) , Dex'98 are numai 85 000 de definitii iar aplicatia are 270 000

Oricum se lucraza si la variante mai mici ... ne gandeam ca fiecare "cartulie" sa fie si separata ... dex'98, dic. de sinonime, antonime ...



cu cat e mai complet/complex cu atat mai bine...
n-ar strica totusi o compatibilitate cu mai multe telefoane :P (mie tot nu-mi merge)

de ce nu incercati mai bine o compatibilitate cu imprimante bluetooth ( sa va bateti si voi capul cu jsr-82, nu numai eu :D )...adica...am gasit ce vroiam, si vreau sa tiparesc... eventual un "memory resident" (la cele care suporta, gen s60 )care sa-mi traduca textul intr-o(sau din) limba
nu putine au fost datile cand navigam pe net, si ajuns pe o pagina"interesanta", deabia asteptam sa ajung la laptop...

idei sunt multe(utile sa fie), si va stau la dispozitie cu cea mai mare placere :peacefingers:

#25
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Nu-mi pasa ce dimensiune are. Poate as aiba si 100 de mega. Am card de 512.

#26
Berti

Berti

    233SP09

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 02.03.2006
L-am instalat pe un nokia 9300, si apar niste probleme la afisare, mai exact la refresh.
Dictionarul afiseaza:

a
a(1)
a(2)
etc...

daca dau in jos de cursor, selectia ramane nu doar pe linia curenta ci si pe cea anterioara,
la un moment toate randurile apar ca si selectate (negativ) dar sub selectie apare si textu pozitiv.

Am sa revin cu niste screenshot-uri pe masura ce timpul imi permite!

#27
mihaela22

mihaela22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 17.11.2006

 Berti, on Jan 21 2007, 23:48, said:

daca dau in jos de cursor, selectia ramane nu doar pe linia curenta ci si pe cea anterioara,
la un moment toate randurile apar ca si selectate (negativ) dar sub selectie apare si textu pozitiv.

Selecteaza 'opaque' din meniul options->appearance. Ar trebui sa rezolve problema ta.

#28
Berti

Berti

    233SP09

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 3,068
  • Înscris: 02.03.2006
Intr-adevar "opaque" rezolva problema asta, in schimb am dat de alta, si anume:
tastez cuvantul cautat si nu-mi apar rezultatele cautarii ( am pus timpul 0, 1 sau 2 si tot nimic)
daca dau "translate" imi explica primul cuvant din lista, iar abia cand dau back imi apar rezultatele cautarii...

Pot rezolva cumva si problema asta? Sau tine de incompatibilitate?

Edited by Berti, 22 January 2007 - 14:22.


#29
bogdanan

bogdanan

    devoted SoftNews member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,269
  • Înscris: 02.04.2004

 blackcat, on Jan 21 2007, 19:00, said:

Nu-mi pasa ce dimensiune are. Poate as aiba si 100 de mega. Am card de 512.

tine de dimensiunea maxima a jar-ului ce poate fi rulat...

#30
mihaela22

mihaela22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 17.11.2006

 Berti, on Jan 22 2007, 14:21, said:

Intr-adevar "opaque" rezolva problema asta, in schimb am dat de alta, si anume:
tastez cuvantul cautat si nu-mi apar rezultatele cautarii ( am pus timpul 0, 1 sau 2 si tot nimic)
daca dau "translate" imi explica primul cuvant din lista, iar abia cand dau back imi apar rezultatele cautarii...

Pot rezolva cumva si problema asta? Sau tine de incompatibilitate?

Se pare ca e o problema cu anumite buguri din implementarea masinii virtuale java pe aceste tipuri de telefoane. Pt asta am inclus o optiune de search care sa faca cautarea, asta pana gasim un "work around" pt aceasta problema. Optiunea va fi disponibila din urmatoarea versiune(speram ca in cateva zile).

#31
the_coolest_boy06

the_coolest_boy06

    Member

  • Grup: Members
  • Posts: 740
  • Înscris: 14.10.2006
l-am bagat pe un v360 (avand card de 512) si merge cand il pornesc, dar cand dau search unui cuvant imi apare "ERROR SEARCHING"

#32
VipeR85

VipeR85

    Il Magnifico

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 9,718
  • Înscris: 13.12.2006

 krash_X, on Jan 11 2007, 18:08, said:

eu am se w800i, cred ca e acelasi lucru din punct de vedere hardware cu k750i. Deci......aplicatia se instaleaza fara probleme dar in cazul traducerilor are probleme. ex: dau editare, scriu cuvantul pe care il doresc explicat. daca apar mai multe intelesuri, spre ex: softpedia, softpedia (1), softpedia (2), nu-mi va gasi definitie decat pentru softpedia..... (1) si (2) nu mai "beneficiaza" de definitii. daca dau traducere pe ele nu se intampla nimic. dupa faza asta, nu mai imi da nici o definitie, la nici un cuvant editat.  ca sa mai vad vreuna tre' sa ies din aplicatie si sa intru iar. apoi tot doar o definitie pot sa vad. cam asta e problema, cand intri in aplicatie nu poti sa vezi decat o definitie pentru un cuvant, apoi oricate cuvinte ai mai edita, nu-ti da definitii. pur si simplu dai traducere si nu se intampla nimic.

P.S. Aplicatia e trasnet. Ar fi fain sa se rezolve.

Numai bine!
asa ceva mi se intampla si mie pe un se k750i

#33
mihaim79

mihaim79

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 147
  • Înscris: 31.01.2005
vad ca multi au probleme cu aceasta varianta. pana apare ceva stabil se pare ca tot varianta online prin opera mini ramane de baza.

#34
blackcat

blackcat

    Senior Member

  • Grup: Senior Members
  • Posts: 4,217
  • Înscris: 29.11.2001
Pe K610 merge fara probleme, chiar daca are 14 mega.

#35
mihaela22

mihaela22

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 40
  • Înscris: 17.11.2006
Au aparut si 2 variante mai mici ale dictionarului:
- Dex98 - 65000 cuvinte
- Dar(dict. de arhaisme si regionalisme)

A aparut si veriunea 1.2 a variantei full - dar marea parte a modificarilor a vizata motorul de cautare deci nimic vizual :)

Edited by mihaela22, 01 February 2007 - 13:12.


#36
karamele

karamele

    Junior Member

  • Grup: Members
  • Posts: 198
  • Înscris: 09.01.2007

 krash_X, on Jan 11 2007, 18:08, said:

eu am se w800i, cred ca e acelasi lucru din punct de vedere hardware cu k750i. Deci......aplicatia se instaleaza fara probleme dar in cazul traducerilor are probleme. ex: dau editare, scriu cuvantul pe care il doresc explicat. daca apar mai multe intelesuri, spre ex: softpedia, softpedia (1), softpedia (2), nu-mi va gasi definitie decat pentru softpedia..... (1) si (2) nu mai "beneficiaza" de definitii. daca dau traducere pe ele nu se intampla nimic. dupa faza asta, nu mai imi da nici o definitie, la nici un cuvant editat.  ca sa mai vad vreuna tre' sa ies din aplicatie si sa intru iar. apoi tot doar o definitie pot sa vad. cam asta e problema, cand intri in aplicatie nu poti sa vezi decat o definitie pentru un cuvant, apoi oricate cuvinte ai mai edita, nu-ti da definitii. pur si simplu dai traducere si nu se intampla nimic.

P.S. Aplicatia e trasnet. Ar fi fain sa se rezolve.

Numai bine!


exact aceeasi problema o am si eu pe k750i. ar fi super daca s-ar rezolva problema. desi nu-mi fac probleme cu memoria ma uimeste faptul ca ocupa 14MB. oricum... voi stiti cum l-ati facut.

Anunturi

Second Opinion Second Opinion

Folosind serviciul second opinion ne puteți trimite RMN-uri, CT -uri, angiografii, fișiere .pdf, documente medicale.

Astfel vă vom putea da o opinie neurochirurgicală, fără ca aceasta să poată înlocui un consult de specialitate. Răspunsurile vor fi date prin e-mail în cel mai scurt timp posibil (de obicei în mai putin de 24 de ore, dar nu mai mult de 48 de ore). Second opinion – Neurohope este un serviciu gratuit.

www.neurohope.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

Forumul Softpedia foloseste "cookies" pentru a imbunatati experienta utilizatorilor Accept
Pentru detalii si optiuni legate de cookies si datele personale, consultati Politica de utilizare cookies si Politica de confidentialitate