Help !!! Cum sa fac ?
Last Updated: Mar 13 2002 00:57, Started by
zexe
, Mar 10 2002 05:42
·
0

Posted 10 March 2002 - 05:42

Cum sa fac un tabel care sa nu isi modifice dimensiunile indiferent ce este in el ?
Mai precis, am un tabel shi in el este o diagrama de la quotemedia ( in java script ) care isi modifica dimensiunile atunci cand browser-ul este setat la text size pe larger sau largest.........prefer sa am scrolere in celula aia sau shi mai bine ar fi ca poza aia sa nu isi modifice dimensiunile. Bye :cya: |
Posted 10 March 2002 - 10:00

Si eu m-am chinuit cu asta. Pai in DREAMWEAVER 4 nu mai setez % (adica 100% merge pana in capat) ci ii zic in pixeli.
|
Posted 10 March 2002 - 10:23

incearca sa pui la celula urmatoarele:
style="overflow: auto" |
Posted 10 March 2002 - 16:49

Quote Cum sa fac un tabel care sa nu isi modifice dimensiunile indiferent ce este in el ? Pot sa le fie date anumite dimensiuni in pixeli sau relative la dimensiunea paginii in procente (%). P.S. Pentru ceilalti care au postat solutii: problema lui Zexe vine din cauza ca are in tabel "un element" (JS) care are dimensiuni variabile. Quote prefer sa am scrolere in celula aia sau shi mai bine ar fi ca poza aia sa nu isi modifice dimensiunile. Pt. scrolere incearca sa realizezi un IFRAME (vezi postul meu despre acest TAG, tot in aceasta arie). Poate ca exista posibilitatea sa faci imaginea fixa ca dimensiuni, dar pt. a iti spune exact am nevoie sa vad codul sursa. |
Posted 11 March 2002 - 06:27

Asta e tabelul si in el e java scriptu'.....
Am incercat cu iframe dar nu merge ........... Bye & thx |
Posted 13 March 2002 - 00:57

Mie imi da eroare codul de mai sus. Trimite te rog pe e-mail INTREGUL document hatml.
P.S. Mi se pare mie sau... problema ta este intr-un LAYER, nu intr-un tabel ? :drac: |
Anunturi
Bun venit pe Forumul Softpedia!
▶ 0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users